Na messangera dobila sam poruku this really looks like you :S http://mymsngallery.my.funpic.de /viewimage.php?=*********@hotmail.com
i od tad počinju problemi,msn se smrzava, gasi, kompjuter je usporen. A to su dobili i moji kontakti, svi imaju iste probleme.
Avast mi je pronašao neki virus, ali još uvijek imam problema.
Kakav je to virus? Što učiniti?
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Eto, jesam sve napravila, i čini se sve normalno.
Sad me strah na messangera da opet to ne pokupim.
Ne bi se trebalo ponovit,a ako se ponovi,znas sto ti je raditi...
Da, sad znam što trebam napraviti.
Sad sam svim kontaktima javila što treba napraviti da se ne vrtimo opet u krug.
hehe... pa to jebote samo kruzi i kruzi... ja sam se prije nekoliko mjeseci bio zarazio stime... mislio sam da je vec skuzen.... samo ne razumijem zasto mi ni Avast a ni Nod nisu primjetili to???
###1410989180026
ma zato i pitam meni je bilo cudno jer sam imao Nod i sve ok...ali eto dodje...nebitno sada ga vise nema!!!
![]()
###1410989180026
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Ja sam cak skinuo program MSN virus removal,i kaze da nema nikakvih virusa......a mene i dalje izbacuje,nakon minute,od logovanja......i moram se ponovo logovati,i tako opet.to mi se pocelo odjednom desavati.......![]()
msn problem je to
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
verzija mi je 8.5.to je cini mi se zadnja......9.0 i 9.5 beta trazi update....
Bookmarks