ja mislim da je to bijeli ekran smrti.. treba ga samo reflashat i to je to.. imas turtotiale na forumu potrazi malo...
Kao sto sam naslov kaze, problem lezi u sljedecem: kad upalim mobitel sve normalno radi neko odredjeno vrjeme a potom se displej izgubi, tj. pobjeli. Prvo pocinje da blijedi i za par sekundi pobjeli. Nemam tad nikakve funkcije nad mobitelom sem sto u tom slucaju radi glazbena tipka play bez problema.
Ako neko moze pomoci da otklonim kvar ako je to moguce
ja mislim da je to bijeli ekran smrti.. treba ga samo reflashat i to je to.. imas turtotiale na forumu potrazi malo...
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
Jel ti flat kabel dobro spojen?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Onda postoji mogućnost da je:
1. Display otišao
2. Matična otišla.
Ovo više nema veze sa FW-om, tako da nije softverski problem 100%.
Meni to ipak zvuci da je do nekog kontakta, nije softverski.
ma cudan problem skroz. Nekad radi normalno pola sata a nekad neradi ni 5 minuta. Kako da provjerim te kontakte, ja kad sam ga rastavio samo sam provjeravao flat kabal dalje neznam do kojeg bi kontakta moglo da bude
probaj ispuhati onaj konektor na maticnoj u koji se ustekava flat kabel
evo ispuho sam s pumpom..i to dobro ispuho konektor pa da vidim sta ce biti
e ba znas sta bi moglo biti barem ja mislim meni se znalo desavati da kad ne ubacim dobro mem kartice samo pocne ekran blinkati pa se treba ukljuciti bez mem kartice pa ga pustit da odmorieto ako je pomoglo super ako nije nista
kiss the forumas
92% teenagera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu, kopiraj si ovo u potpis.
nadam se da se niko nece ljutiti sto dajem odgovor na prilicno staru temu, no kako sam imao potpuno isti problem znam i gdi je problem! tebi je kralje moj otislo napajanje displaya,hmm mene popravak kostao 10KM,ali je nakon jedno 6mjeseci mob totalno zavrsio karijeru!!!
###1410989180026
meni se stalno pojavljuju horizontalne i vertikalne linije (dok sam na MSNu s mobitelom - program mig33) a triput mi je pobijelio. nekad samo ostavim 10min i sve je normalno a nekad ga moram ugasiti i upaliti.
mob je K800i, kupljen u 9. mjesecu prošle godine, garancija je do 9. mjesec 2010.
nosi to u servis jos dok imas garanciju!!!
###1410989180026
poznaniku na w800 se razbio dispjel i sad stavio novi lcd i samo svjetli bijelo. Zna netko do cega bi moglo biti ? kaze da je probao flat kabel ustekat/istekat, probat cemo ga i zamjenit.
otisla mu je maticna!!! ukoliko nije softwareski moguce rijesiti!!!
###1410989180026
A sto da im u servisu kažem?
Da nek se dopisiju pa nek vide sto se dogadja? Ili da se mozda ja dopisujem?
PS: to se događa samo dok imam otvoren MIG33, cak nekad kad sam prog stavio u pozadinu i kopao po datotekama i pisao poruku je isto tako bilo
Dok se ne dogodi ozbiljniji kvar, nosim na servis. Također, ako se to počne događati dok nije MIG33 otvoren... Na drugim mobovima radi OK (neznam sad K800i al mislim da je ovo samo na mom)
Isto imam s laptopom, nekad se zna upalit i dok ne dođu winsi je bijeli ekran. Al to je svaki 100ti put tako da bi u servisu morali stalno palit-gasit dok to dodje...
vjerovatno si pokusao to softwareski popraviti...no ako nisi znas sta je ciniit
aaa lijepo im odneses mob das im 7 dana i kazes da se malo pozabave s tim nek ga malo testiraju!!!
###1410989180026
Nisam pokusavao popraviti.
Primjetio sam da mi se to događa samo s otvorenim MIG33 programom, tako da nema potrebe da nosim (bezeze ostajem bez moba)
Na drugim JAVA apliacijama nisam to primjetio.
hmmm nadam se da nisam u pravu...no to bi mogao bit pocetak kraja rada tog telefona!
###1410989180026
a objasni zasto se to dogadja samo s MIG33 programom?
Nadam se i ja da nisi u pravu... Ako se nesto promjeni, imam garanciju jos godinu i pol i nek se u garantnom roku pokvari... Ak se mora pokvarit...
zasto se samo dogadja dok radi mig33 neznam...no ako ti toliko smeta skini sebi e-buddy i rijesen problem, s tim da se to ne desava u ostalima java aplikacijama!
###1410989180026
Bookmarks