Naravno, niti ja to želim, ali me zanima kad će biti nešto službeno na tele2.hr ,pa da po tome i postupim??
akcije su već aktivne
1.100 kuna uplata bona bespl.razgovori unutar tele2 mreže
2.1000 smsprema svim mrežama 25kn paket akiviraš porukom SMSNULA na 880
3.mukte broj svim novim korisnicima pretplate u KNOCKOUT tarifi
akcije su već aktivne
1.100 kuna uplata bona bespl.razgovori unutar tele2 mreže
2.1000 smsprema svim mrežama 25kn paket akiviraš porukom SMSNULA na 880
3.mukte broj svim novim korisnicima pretplate u KNOCKOUT tarifi
slobodno možeš koristiti ove opcije
Hvala,
1. moram staviti još 100 kn na račun
2. evo aktivirao sam
3. za jedan broj sam predao zahtjev za prijenos, koji će biti izvršen 5.12. da li će na tom broju biti taj jedan mukte broj? Prema čemu se dodjeljuje? Šta je to trajno, ili kako?
1. moram staviti još 100 kn na račun
2. evo aktivirao sam
3. za jedan broj sam predao zahtjev za prijenos, koji će biti izvršen 5.12. da li će na tom broju biti taj jedan mukte broj? Prema čemu se dodjeljuje? Šta je to trajno, ili kako?
Ma dobro, ionako mi je to bezveze... Ne pogodnost kao takva, nego to što mi sa tim brojem koji ću biti prebačen tako nešto nije potrebno...
Da je u pitanju moj osobni broj, možda bi mi bilo interesantno...
Tko je onda u krivu.
Meni ide aktivacija 9.12., prijenos pretplate, u subotu, 29.11.sam podnio zahtjev za prijenos i kažu mi iz službe za korisnike da nakon aktivacije odem po svoj bla bla mukte broj u poslovnicu gdje sam podnio zahtjev za prijenos.
Tko je onda u krivu.
Meni ide aktivacija 9.12., prijenos pretplate, u subotu, 29.11.sam podnio zahtjev za prijenos i kažu mi iz službe za korisnike da nakon aktivacije odem po svoj bla bla mukte broj u poslovnicu gdje sam podnio zahtjev za prijenos.
Žao mi je,ipak nemaš pravo na mukte broj ,info koji si dobio nije ispravan.
neznam tko ti je u SZK to mogao reći,svi se moraju pridržavati općih uvjeta mukte broja.
Bookmarks