Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 5 od 5
    Svježe registriran
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    SE K750i ; Moto V500V
    Operater
    T-lom ; Vip-me-you
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Koji mob kupit, gledajući kvalitetu i performanse ??

Pozdrav svima!!

S obzirom da je došlo vrijeme za promjenu mobitela zbog dotrajalosti Motorole koja me je vjerno i JAKO dugo služila (vjerovali ili ne ali odradila je 4 i pol godine bez ijednog kvara ili problema) uzeo bih neki model koji bi recimo to tako bio "up to date" po svim karakteristikama. Nisam fanatik za nekom markom posebno, tak da predložite bilo kaj s čim imate dobra iskustva.

Da vam dam predodžbu na koji rang mobitela ciljam, u izbor sam stavio Samsunge G 810 ; Nokiu N82 i N85 ; SE C905 i G 900i ; LG KF 750 Secret i KC 910 Renoir ....
    Šaroliko društvo - različitih cijena, znam. Čak se vjerojatno neki među njima ne mogu ni uspoređivat al me zanimaju vaša mišljenja o tim modelima.
    I naravno, predložite neke druge za koje znate da ulaze u taj profil.

Nadam se da će te mi pomoć u odabiru. Hvala !!

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Palm Pre
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    13.450
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sudeći po tvojim dosadašnjim mobitelima preporučio bih ti LG KF750 secret. To je sigurno vrijednost koja će trajati.
    Od ostalih jednu od Nokia N82 ili N85. Njih bi ja prije odabrao za sebe, ali kako se ti nisi prije susreo sa Symbian mobitelima mogao bi se i neugodno iznenaditi sporošću rada samog mobitela. To se događa dosta njima koji prelaze sa "običnih" mobitela na Symbian. Preporučujem ti da isprobaš brzinu rada u nekom centru i odlučiš da li je to dovoljno brzo za tebe. U ostalim segmentima Symbian je ispred, pa tako u navedene Nokie možeš instalirati GPS program koji koristi mape i ima glasovnu navigaciju.
    Za usporedbu SE C905 ima GPS, ali kako nema Symbian navigacija služi samo za neke podatke o brzini kretanja, određivanju lokacije, za fotografiranje sa spremanjem lokacije na kojoj je fotografirano. Mape i glasovna navigacija - neće ići ! To je samo jedan od primjera upotrebljivosti Symbiana. Općenito, ako ti se ideja stalnog spajanja mobitela na kompjuter i instaliranja novih dodataka i programa čini primamljivom onda nema dvojbe.
    Znači, Symbian je živa stvar, kada kupiš mobitel nisi dobio samo ono što je trenutno u njemu nego poslije možeš dodavati programe i učiniti stvar boljom.
    Kod ostalih mobitela si zapeo na onom što dobiješ - nema ni amo ni tamo
    Zadnji uredio God's Servant : 01-12-2008 u 13:25

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    G810-symbian,odlican fotoaparat sa optickom zomom i ksenon blicem,kompletno opremljen.
    N82-symbian,vrhunska kamera i kvaliteta izrade i pomalo neugledno kuciste.
    N85 -novi model,symbian,5mp fotoaparat,atraktivan+8Gb kartica.
    C905-fotoaparat 8mp,ksenon blic,slide,kvaliteta izrade.
    G900-symbian,dobar fotoaparat,WLAN,cijena,touchscreen.
    KF750-kuciste od kombinacije celika i plastike,vrhunski dizajn,odlicna kamera.
    N95 8Gb-atraktivan,slide,ogroman ekran,symbian,kamera 5mp.
    INNOV8-symbian, veliki zaslon,touchscreen,vrhunska kamera.
    KC910-ogroman ekran,8mp kamera,touchscreen.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    SE K750i ; Moto V500V
    Operater
    T-lom ; Vip-me-you
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao God's Servant Pregledaj post
    Sudeći po tvojim dosadašnjim mobitelima preporučio bih ti LG KF750 secret. To je sigurno vrijednost koja će trajati.
    Od ostalih jednu od Nokia N82 ili N85. Njih bi ja prije odabrao za sebe, ali kako se ti nisi prije susreo sa Symbian mobitelima mogao bi se i neugodno iznenaditi sporošću rada samog mobitela. To se događa dosta njima koji prelaze sa "običnih" mobitela na Symbian. Preporučujem ti da isprobaš brzinu rada u nekom centru i odlučiš da li je to dovoljno brzo za tebe. U ostalim segmentima Symbian je ispred, pa tako u navedene Nokie možeš instalirati GPS program koji koristi mape i ima glasovnu navigaciju.
    Za usporedbu SE C905 ima GPS, ali kako nema Symbian navigacija služi samo za neke podatke o brzini kretanja, određivanju lokacije, za fotografiranje sa spremanjem lokacije na kojoj je fotografirano. Mape i glasovna navigacija - neće ići ! To je samo jedan od primjera upotrebljivosti Symbiana. Općenito, ako ti se ideja stalnog spajanja mobitela na kompjuter i instaliranja novih dodataka i programa čini primamljivom onda nema dvojbe.
    Znači, Symbian je živa stvar, kada kupiš mobitel nisi dobio samo ono što je trenutno u njemu nego poslije možeš dodavati programe i učiniti stvar boljom.
    Kod ostalih mobitela si zapeo na onom što dobiješ - nema ni amo ni tamo
    Odlično objašnjeno, hvala.

Istina je da još dosad nisam bio vlasnik nijednog mobitela sa Symbian platformom, ali prije par dana je kolega na poslu uzeo N82 pa sam malo po njegovoj prćkao. Malo je sporiji rad, ali ništa kritično kaj bi me odbilo od takvog mobitela. I baš zbog toga kaj takvi mobiteli imaju veliku mogućnost nadogradnje aplikacijama bi si kupio nešto takvo i lagano se uhodavao. Barem će mi dugo bit interesantan, a i ubit će mi dosadu na poslu.

Nego, frend mi je nešto spominjao da na mobitelima dolaze dvije platforme(sustava) - taj Symbian i Windowsi. Pa me zanima, ak mi netko ima volje objasnit, koje su razlike i koje prednosti ili mane jednog i drugog. I da li je moguće ako je mobitel kupljen sa Symbian sustavom kasnije na njega ubacit Windowse i obrnuto (Windows -> Symbian) ??

Hvala na odgovorima...

Najčlan 2009. Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger Second Class250 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo par linkova o symbian vs windows mobile:
    http://mobile-place.info/home/index....=115&Itemid=66
    http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=23699
    http://www.letsgomobile.org/en/revie...indows-mobile/

Ne možeš staviti windows na symbian mobitel- ni obrnuto.
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Performanse 3G mreza
    By pepo in forum Mreža
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 19-02-2008, 14:51
  2. koji TV kupit?
    By tomy23 in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 27-05-2007, 13:11
  3. Koji mob kupit - do 1000kn
    By vorlander in forum Usporedbe Modela