jesi pomogao si ,nasao sam ga i obrisao .Puno hvala vec sam bio poludio trazeci.
TXN again
Mislim da to moraš rješiti na samom mobu, a ne preko PC-a.
Moraš imati hacknut mob i CapsOff CapsOn programe (i naravno neki file manager)... Jel imaš to?
Ako da, pokreni Capsoff -> otiđi u file manager (ja koristim y-browser, imaš i x-plore...) pa ideeš na e:/ -> sys/bin i tamo ti je taj cardrunner.dll.
ako nemaš haknut mob, potraži malo po forumu, ima nekoliko tema i rješenja za to (jedino ako nemaš najnoviji firmware - onda ništa - jer nema rješenja za najnoviji firmware, tj. još se ne može hacknuti)
nadam se da sam ti pomogao....
jesi pomogao si ,nasao sam ga i obrisao .Puno hvala vec sam bio poludio trazeci.
TXN again
Može se obrisati i na kompu prije nego ga prebaciš u mob.,i instalirašm normalno sve bez njega
Ja sam tako napravio i sve šljaka
Znam kak se koristi mapsource ,i znam da je objašnjeno da se sa te 3 navedene karte skida svaka zasebno ,dakle u 3 img filea
A ja sam pitao da sve 3 karte budu u jednom img failu ,,ok ,,nisam na taj način probavao ,ali ak ti veliš da može ,onda ti vjerujem .
Dali onda bez obzira što je jedan (1) img file ,treba napraviti 3 ključa ,tj. za svaku kartu ,bez obzira što je jedan img file ???
![]()
Zadnji uredio observer385 : 27-11-2008 u 16:27
GarminMobileXTSupportFiles 4xxx -postoji li novija verzija...pozz
trebam malo pomoci oko GARMINA. Instalirao sam ga neki dan na novi HTC HD , i Adria Route i karte europe. ali sad problem nemam nekih gradova ubiti kad ukucam Zapresic, petrinja nemre ga nac ?? kome poznato ??? i kakvo rjesenje postoji
Nisam probao,ali odmah mislim da nisi u pravu
Ja sam karte otključao preko ID-xxxxxxx (u to vrijeme) da bi nakon toga promjenio memory karticu i sad imam drugi ID-yyyyyyy ,i kak misliš da bi mi te karte radile da ih preko mapsurca prebacim drito u mobitel ???
Ili što da radim sad nakon promjene ID ,trebao bi sve deinstalirati,pa ponovo instalirati i otključavati karte preko novog ID ????
A ujedno je ovo i odgovor na neka pitanja koja sam ovdje pročitao,a bilo je :
Na osnovu čega se dobija ID ???
MOBITEL ili MEMORY KARTICA ???
Dakle promjenom memory kartice dobio sam drugi ID![]()
Po treci put probao sa map source napraviti jedan img file od karata evrope i adrie. To je uspjelo, ali kad idem na pretrazivanje nema Hrvatske, ustvari ima Hrvatska, ali nema gradova unutra, samo pise Ancona Split. To mi nije jasno. U čemu griješim. Nalazim se u inozemstvu pa ne mogu vidjeti ako sm u HR d li to radi, ali tu je nešto nejasno, zbilja molim pomoć oko tog map source, može i na pm..
Otvorio sam u map source prvo kartu adrije i selektirao sve sa nje, zatim sam uzeo kartu evrope i selektirao sve sto trebam, a od adrije nisam ex yu naravno sa hrvatskom nisam selektirao nista jer mi je to u adriji selektirano...
Ako to ne uspijem, moze li neko taj img.file staviti na neki torrent ali da to radi preko mapsource... hvala
e a jesi siguran da dobro pretrazujes?
Kod adrie imas odabir zemlje i onda ti ne pise Hrvatska, vec Hr. Mozda je u tome... ha?
Za img.file ti ga moze netko napravit, samo je on onda jako velik a i tome koji ce ti to radit trebas dat svoj ID
@ karte; moja preporuka svima je da sve karte imaju u mapsource verziji instalirane a da ne stavljaju IMG komplet karte na mob jer em zauzimaju puno mjesta bezveze em softver miješa karte ako imate ih instalirane a da pokrivaju i jedna i druga isto područje bez obzira ako je izabrana samo jedna u izborniku. Tek sad kad imam i kartu Europe i adriaroute u mapsource verziji vidim da i navigacija sad radi bolje jer izaberem samo područja koja mi trebaju i automatski brže radi. Uvjet je da nije npr. Hrvatska i u adriaroutu i u CNE 2009.
Najbolji primjer za to "miješanje" karata je; uključite GPS, i odite na "gradove" gdje pronalazi najbilže gradove prema vašoj lokaciji ili točke interesa tipa hrana, gorivo i sl.
I kako softver izlistava rezultate izlistava i sve duplo. A izabrana je samo jedna karta.
To je greška u softveru. Nešto od toga riješava najnovija verzija garmin mobile 5.0.10 al ne u potpunosti.
Ja to riješavam tako da jednostavno restartam aplikaciju.
Obavijast svima; ne skidajte "update" garmin mobile 5.0.20 sa stranice nekog foruma jer ja sam probao pa sam na kraju morao formatirat karticu i sve instalirat na novo. Dokle garmin ne izda službeni update ni ovo drugo nije update. Skidati samo sa garmin stranica.
Zadnji uredio Ico : 30-11-2008 u 14:21 Razlog: tipka EDIT nepoznat pojam?
od kud vam CNE 2009?
nemrem skuzit kak se skidaju sa garminove stranice...
a da možda pogledaš par stranica unazad i nađeš linkove ??
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=794
stvarno nije bilo teško pogledati po temi... a već sam par puta dao link na taj isti post...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
OK !!
Hajmo ovak pretpostaviti:
Dođe mi frend i želi da mu prebacim sve te karte (adriarute,SCGR,citynavigator) u jednom img fileu na njegov mob.
Što da radim ???
Dali u tom slučaju vrijedi i treba praviti UNL fajlove na osnovu njegovog ID-a ,ako znamo da su karte otključane na osnovu nekog drugog ID-a ???
I znači li u tom slučaju (ako stavljamo sve 3 karte) da treba napraviti 3 kom. UNL fajla ???
Mapsource - Utilities - Manage Map Products - Unlock Regions
i onda obrises kljuceve koje zelis.
Kako prebaciti gotovu rutu sa Mapsourcem na mobitel tj. gdje je otvoriti
Imam verziju 6.14 a uputstva su mu na nekom jako smiješnom jeziku
Riješeno hvala
Zadnji uredio Ico : 01-12-2008 u 18:36 Razlog: spojeni postovi. postoji tipka EDIT
Bookmarks