ovako, ja sam prije 2 godine potpisao ugovor i postao korisnik max adsl-a te na dar dobio mp3 player (koji jos radi). pocetkom 12. mjeseca mi istice ugovor i da li ja mogu uz potpisivanje novog ugovora dobit ovo za kunu?
"Postanite korisnik MAXadsl superbrzog bežičnog interneta za 1kn, a za dodatnu 1kn dobivate Logitech bežičnu tipkovnicu, bežični miš i zvučnike."
Logitech Cordless Desktop S520
Bežična tipkovnica S520
Bežični laserski miš LX5
Kompaktan USB RF prijamnik
Programabilne multimedijske tipke
Logitech S-220 2.1 zvučnici
2 satelit zvučnika (4 Watt pojedinacno RMS)
1 Subwoofer zvučnik (9 Watt RMS)
Crna boja visokog sjaja
Kontrolna žičana jedinica sa priključkom za slušalice i mikrofon, te kontrolom glasnoće zvuka
LJINK
ovako, ja sam prije 2 godine potpisao ugovor i postao korisnik max adsl-a te na dar dobio mp3 player (koji jos radi). pocetkom 12. mjeseca mi istice ugovor i da li ja mogu uz potpisivanje novog ugovora dobit ovo za kunu?
Dinamo rules!!!
naravno da mozes.ako si redovno placao racune, mozes i prije isteka ugovora iskoristiti ovu ponudu.
SAVJET:
Nemojte brzopleto nasjedati na ovakve navlakuše jer se u globalu nikako ne isplate, dobio si mrvice s njihove strane + moraš im biti rob 24 mjeseca....
Konkurencija je tu i samo se čeka kada će netko nešto zaista povoljno ponuditi....
Opet ponavljam, nisu oni s kruške pali!
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Kao i ja,sam kaj ja JEDINI u ulici ne mogu uopće imati adsl... Mutavi t-com... A stvar je u tome da na web stranici za moj broj vele da je moguće imat adsl, u t-centru i pošti također, ali ovi iz dugog sela i zagreba vele da ne mogu imat adsl. Pa ko je tu lud? Čekam od rujna... Evo moje priče...
ja planiram ostati rob t-coma iako mogu prijeci na bilo kojeg drugog operatera, ali ne mislim uzimati ove gluposti.. ajde da ponude nesto konkretnije ali ovo je prejadno.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ma koji T-com sranje do 22 12 .08 imao sam brzinu download oko 216 kb/sec dok je sada 104kb/sec a u mog susjeda kuca do moje je 223kb/sec a jedina razlika mog i njegovog preplatnickog odnosa je ta sto je on jos uvijek na obveznom preplatnickom odnosu mislim do 2 mjeseca iduce godine a ja sam bez obveze tj. mogu prekinuti odnos kad god hocu....
Zvao sam T-com vec 5 puta i sve se vrti u krug....
A primjetio sam oko 22-23 12 tehnicare i montere u gradu di se penju po banderama sa tel .kablovima,vjerovatno su prikljucivali nove pretplatnike adsl ili max tv pa im veza nije dovoljnog kapaciteta te su nauskrb starih korisnika njih prikopcali a nama prepolovili brzinu tj.prigusili vezu(to je moje misljenje)....
A bas sam ovaj mjesec uzeo flat pa sam ga pousio a inace koristim 10 gb prometa
Fini bozicni poklon o T-Coma
Bookmarks