naaaaaaaaaaajsalaj cu da tipkam
![]()
Božićna ponuda za postojeće Tele2 korisnike
«1000 SMS poruka prema svim mrežama»
promocija traje od 01.12.2008. do 31.12.2008
aktivacija je 25KN
naaaaaaaaaaajsalaj cu da tipkam
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Meni još nisu počeli naplaćivati SMS-ove od one akcije ovog ljeta. Pa sad ne znam da li ću to aktivirati, da li da čačkam mečku, pa da mi sve naplate?![]()
nije lose i ocigledan odgovor na "konkurenciju".
Joj, kao da su znali što želimbravo tele2
![]()
da li vrijedi i za slanje poruka u inozemstvo?
Koliko sam upućen vrijedi, ali uzmi to sa zadrškom
Ja sam očekivao nešto kao lani, 3x50kn, to bi mi bio ljepši poklon...
1000 poruka neću sigurno iskoristiti, tako da će mi ukupna ušteda biti nešto malo...
Ali naravno, poklonjenom konju se ne gleda u zube...
Kako aktivirati?
Vjerojatno ces znati nakon 1.12. ili samog 1.12.
Forumaš godine :)
U kojem vremenu možemo iskoristit tih 1000 poruka? I da li se dodjeljuje određen broj poruka svaki mjesec ili kako?
Prilikom posljednje akcije ovog tipa je bilo svih 1000 poruka odmah na raspolaganju. A za trajanje bi i mene zanimalo (ako se ne varam bilo je 30 dana od dana kupnje poruka).
To sam i mislio, ali ovo mi je malo glupo, znači da sve iskoristiš trebao bi poslati više od 30 poruka dnevno. Ali ipak se isplati jer mi je poruka sad 0.29kn, znači za 25kn bi mogao poslati samo samo 86 poruka.
Za Božić se pošalje stotine tisuća poruka/čestitki, tako da će ovaj poklon od Tele2 vrlo dobro doći.
Nisu ni oni veslo sisali!
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Čestitajte NG unaprijed 10 min i svih zeznite![]()
a jeste sitnicaviakcija je prva liga,a i oko ponoci ce biti nemoguce poslat poruku...
gidi jap!
Pa čestitajte Božić, Nova godina je manje bitna![]()
Bookmarks