Ovako, imam priliku uzeti neki mob, tj. u 5. mjesecu bi ga dobio ali ja bi sad htio odlučiti koji bi uzeo.
Ovako, cijena nebitna (ne preskupo!!!, a poznavajuči SE, cijena će do 5. mjeseca pasti kojih 500 kn)
Kupio bi neki high-end mob, tj. sviđa mi se X1, a sad, mogao bi ga dobiti, no možda u tom cjenovnom rangu ima koji bolji mob.
Pa slušam preporuke, C905 mi se sviđa jer je slide, i jer ima kameru 8.1 mpx. i blic. X1 jer je smartphone, novo iskustvo, za GPS netreba internet (ili treba?) i zbog qwerty tipkovnice, te touchscreena. Mislim da nemam što tražiti od C905 ako mi se sviđa smartphone, touchscreen (!). A kamera se sasvim dostatna, samo je pitanje dali je kvalitetna.
Neznam sad jel mob kvalitetan (X1), pa što vi mislite? Znam da sam dao premalo informacija i sve pa evo čisto da kažem da promjenim mob, iako K800i imam tek 3 mjeseca. Doduše, tad će imat više ali nebitno...
Najvažnija stvar, na koju se svi pale u zadnje vrijeme je touchscreen. iPhone ne dolazi u obzir.
Da ne duljim, vidim da sam se sav zbunio, i sebe, i vas, pa što bi vi uzeli?
Zaboravio sam napomenuti da mi veličina i težina nije bitna, cak volim da mi je mob. malo veći, da ga osjetim u džepu...
Cak pomislim i da sam K800i izgubio jer ga ne osjetim u džepu![]()
Zadnji uredio .:Kristijan:. : 28-11-2008 u 18:39
citavu temu o X1 sam pročitao.
neznam baš dali je dobro da uzmem HTC, pošto sam SE lover.
ali ću svakako i njega pogledati.
No, poanta je u tome što ja nemam mnogo novaca za mob, kao što je npr. K800i 2006e godine, kada je koštao 3500 kn, a sad 1300.
Isto tako planiram kupiti X1 kada joj padne cijena.
EDIT:
Ovaj HTC koji si spomenuo - ne dolazi u obzir.
Ne tipka mi se po ekranu, a i previše vuce na iPhone.
Mislim da ću ipak uzeti X1 ili C905 (ili neki SE drugi) jer je to ipak "ljubav" prema SE.
BTW: kako se igraju igrice na X1? Kojim tipkama? Dali WM prihvaca .jar datoteke? Dali je potrebna .jad?
Zadnji uredio .:Kristijan:. : 28-11-2008 u 19:07
i sam znaš da SE dosta ruši cijene svojih modela svremenom, tako će biti sigurno i sa Xperiom, tako da ti vrijedi onda pričekati. Dok HTC baš i ne skida tako cijene svojih modela.
HC4L
Ako ti je ovo jedini razlog zašto kupuješ x1 onda slobodno zaobiđi ovaj mob.BTW: kako se igraju igrice na X1 ? Kojim tipkama? Dali WM prihvaca .jar datoteke? Dali je potrebna .jad?
Nije. Za igrice imam K750i, 5700.
Pitam tek toliko da znam, iako sumnjam da će biti išta gore od igrica i jar datoteka. Možda pokoja igrica kad mi je dosadno, tko zna?
ugl evo par pitanja:
dakle, sada par pitanja vezana za X1. Pošto ću najvjerojatnije nju kupiti. Iako mi se nije svidjela na početku, sve više i više mi se sviđa.
Windows Mobile - kakva su poboljšanja/pogoršanja u odnosu na klasičan softver?
Dali podržava .sis i .jar?
Dali je potreban .jad da bi .jar radio?
Dali GPS radi bez interneta?
Ima li WLAN?
Podržava li touch s više pritisaka (odnosno prstiju)
Kakav je ovo sad jojstic?
Zadnji uredio .:Kristijan:. : 28-11-2008 u 19:44
Onako usput, Xperiu ti proizvodi HTC, pa toliko o SE.......
.
.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
da, pročitao sam.
a ovaj ekran od 64k boja, s kojim bi ga telefonom mogao usporediti? Imam K750i, 5700, K800i, i mislim da svi imaju 162k boja ili koliko vec...
jel to loše jako ili?
ekran na Xperia-i je super odličan po specs. rezolucija 800 x 480piksela na 3.0" ekranu, bolje sigurno nisi vidio.
a što se tiče:
Windows Mobile: klasičan je sve se radi o WM + što u odnosu na ostale WM devices-e SE ima Panele, govore de je Okay
Dali podržava .sis i .jar? .sis NE podržava .jar .jad mislim da da vjeruješ mi da neznam 100% jer koristim isključivo .cab koje su namjenjene za WM platformu
Dali GPS radi bez interneta? Radi
Ima li WLAN? Ima
HC4L
Ajme, sve više i više volim sad ovaj mob.
Samo pitanje, dali je ekran od SE ili od HTC? Znam da SE proizvodi super display-e.
Ako je od HTC, dali se kuže pikseli na njemu? Nakon duljeg vremena korištenja K800i, primim ja K700i u ruke i frendov N95 8GB i ajmeee nemrem ja na tak ispeksilizirano gledat...
Nikad nisam koristio WM, a ako netko (ili ti) je, neka ako mu se da napisati ukratko kakav je i to.
pa jesi vidio rezu koju ti je covjek napisao-800 x 480piksela..
najbolji ekran na trzistu...
nokija n95 ima standardni qvga na 2.8 inca ekranu,pa zato tak zgleda..
N95 ima loš ekran u oba dvije verzije a nema sumnje da ćeš imati problema na X1 sa ekranom... Dosta dobar mobitel, samo što ne volim WM.
Pogledaj TU i pitaj kolegu pa ces saznati sve o X1 iz prve ruke.
.
Inace malo je nebulozno postavljati temu za nesto sto ce se dogoditi nagodinu u 5. mjesecu, sorry ali tako je.......
.
.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Istina, do 5. mjeseca može izaći još 10 mobitela koji će spadati u tvoju kategoriju tako do ovo baš nema smisla.
mogu i 20 mobitela, ali opet ja imam 1 fon koji kupim kad mu padne cijena. Tako i za X1.
Pisao bio post dulje vrijeme, oko 2 sata jer sam u međuvremenu pojeo ručak i igrao SA. Pa me je odlogirao i cijeli post u smeće.
Ugl. kupujem X1 jer je cijena sasvim pristojna, C905 ima nedostatke, a za tu kategoriju spada K800i koji nemam dugo.
Tako da može lock, jer je 90% X1. Ili X1 kupujem ili ništa ne kupujem.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks