fw ti je noviji jedino 0.81 koloiko ja znam...os mi je 1.03...ugl prekjucer mi je iz nizozemske dosao zamjenski (novi) pa je valjda fw noviji stavljen
u senso mikro bi gamogao staviti...tj. u ovlastenom servisu...e da i da ti napomenem za hp ipaq uredjaje samo je jedan ovlasteni servis u hrv koliko sam ja skuzio, a toje upravo senso u zg-u (zagorska 2, malo dalje od francka cini mi se)
Da, tako je, tamo je i kupljen, na racunu stoji da je Senso u Aveniji Dubrovnik, a na jamstvenom listu stoji Zagorska 2 tako da idem pitati na blizoj lokaciji (Zagorska), zahvaljujem!
E da, da priupitam... Posto sam shvatio da vecina vlasnika iPAQa 614c ovdje ima stariju verziju firmwarea, je li rijesen onaj bug s prebacivanjem xt9 kod pisanja poruka u toj novoj verziji?
kao prvo to ti nije bug...jer ima vise ljudi koji pisu na engleskom pa im je taj xt9 koliko-toliko koristan nego nas u hrvatskoj...a kao drugo imas negdje na ovom forumu tekst gdje smo mi raspravljali otom xt9 i imas program koji ti automatski prebaci u abc mod da ti je defaultni...potrazi malo u drugim temama o hp-u
... eto jedno neugodno iskustvo kojemu sam sam kriv:
614ica mi je ispala sa unutarnje strane vrata automobila (cca 60cm) na asfalt, prilikom otvaranja vrata. I naravno, kako to sa HP iPaqom biva, nigdje niti jedne ogrebotine osim napuknutog ekrana (opet sam sam si kriv jer mi mukom nabavljeni kožni etui doma skuplja prašinu).
Sreća u nesreći ekran je "samo" napuknuo pa i dalje vidim sav tekst (nema prelijevanja boja). Stylus tipkanje više ne radi (a i bojim se dodatno pritiskati napuknuti ekran).
Pitao u Senso Plus ovl. servisu je li ovo popravljivo. Je ali za cca 300 USD + slanje u Nizozemsku i čekanje najmanje 30 dana na popravak (2000kn popravka za 3500kn uređaj - više od 50% cijene novoga) .
Ako netko zna kako i gdje popraviti jeftinije gornji sloj ekrana 614ice (jer mi laiku matrica izgleda ok) molim javite.
... baš sam pehist-HP korisnik - ovo mi je već 2 uređaj kojega je zadesila ista sudbina slomljenog ekrana (prvome je ekran bio totalno neupotrebljiv)
... šmrc,![]()
![]()
(i još kad se sjetim koliko sam navaljivao u nabavci HP kožnog etuija .... ma za šta ... da mi doma skuplja prašinu ... i ipaq ima slomljen display .....
![]()
.... pomagajte ....
![]()
Dal itko zna kako je moguće takvo nešto izvesti na HP 614c??? Inace nisam nesto bash upoznati s time, pa su svi savjeti dobrodošli.
stavis novi flash.dio na sd karticu u root i upalis mob da pritom zajedno drzis tipke mute i rec paziš pritom da imas dosta struje u bateriji
orginal rom:
http://www.rsprotect.com/rc-kjYxMGNy...FFICIAL_EN.rar
ovo su skuhani update-i, nije službeni i uvjek nesto moze poc po zlu
hp614c_wm6.1 _V.1.2
hp614c_wm6.1_V.1.3
hp614c_wm6.1_V.1.4.
Zadnji uredio simply : 11-08-2008 u 19:45
ako imas,imas na ebayu ekran drugdje sumnjam...a ovo za nizozemsku : meni je bila crkla tipkovnica i isto je hp isao u nizozemsku i dobio sam novog(makar su mi tako rekli)...koliko sam ja skuzio oni jos i nisu bas previse napravili djelova pa sve salju u nizozemsku da ih tamo zamijene...ugl cekao sam ga 28 dana od dana kad sam ga odnjeo osobno na servis...
Koja je zadnja verzija sw-a koja se može skinuti?
A koja je to tipka rec, gdje se nalazi?
Zadnji uredio DellboyST : 14-08-2008 u 18:06
mute--->ona na vrhu za vibraciju/zvono
rec--> voice recorder...ona sa mikrofonom bice
evo nasao sam ako nekoga zanima novi update na 0.88 tj windows a i sve
http://rapidshare.com/files/140080273/SP40097b.exe.html
Dali neko zna kako poštimati da se ''blic'' pali kada se slika ''okine'' a ne da svijetli stalno?
ja znam...kupi neki drugi mob...
evo nasao sam ako nekoga zanima novi update na 0.88 tj windows a i sve
http://rapidshare.com/files/140080273/SP40097b.exe.html
Pokrenuo sam taj update, sve je išlo glatko, ali pred kraj mi je izbacilo beki eror i morao sam prekinuti update. Napravio sam soft reset uređaja i sada kad se upali poše mi" Please wait, device update in progres". Tako sada piše svaki put kad ga resetiram.
Zna li netko šta sada da radim??![]()
pa bice ponovo trebas pokrenuti update...donno...
a ja sam htio pitati ovo...imam t-mobileovu akrticu u hp-u (onu najnoviju bijelu...imao sam prije narancastu) i dogadjalo mi se sa proslim a i sa ovih 614icom da mi jednostavno nekad zablokira telefon...pise da ima signala i sve ali kad idem tipkati *100# ili slati sms jednostavno ne posalje nego bude waiting tj. poruka zaglavi u outboxu...signal je full da se razumimo...ugl to mi se zna dogoditi makar 1 put tjedno pa sam htio pitati je li to problem do windowsa, phone dijela hp-a ili do moje tmobile kartice
bok..
evo kupila ja danas memorijsku karticu... stavila ju unutra..
i prepoznaje je.. ali ako bi npr. dala naredbu da napravi novi folder na njoj.. piše da nema mjesta. prikopčala sam na komp.. pa da probam nešto prebacit s kompa na karticu.. i opet isto..![]()
![]()
izluđuje me već...
šta da radim??
Prvo sam posumljao da nije kompatibilna sa tvojim uređajem (jeli microSD, kartica) ali malo čudno kažeš da je uređaj prepozna, h..... niš, probaj napraviti format kartice (formatirati je), možda se onda stvari poslože te budeš mogla editirat na njoj stvari.
HC4L
Skini si program Resco Explorer (za WM platformu .cab nastavak aplikacije) i sa njime ćeš moći napraviti format mem. kartice. Samo neznam, ne garantiram da ćeš tako uspijeti riješiti svoj problem, ali probaj.
...možeš si sama naći koji drugi RescoExplorer
HC4L
Bookmarks