Imam ja dost stvari od Siemensa... S45i, MT50, A65, CF75, električni bojler (jer smo općenito protiv plinskih), komp mi je Fujitsu-Siemens (stari komp, na kojem trenutno i radim)....
Da li ITKO zna gdje bi se mogao nabaviti SL91?
And yes, odmaram se... igram Red Faction (neprežaljena igrica, a uz to, stari komp je može pokrenuti...)
And yes 2nd, ne znam koliko možemo spammat po forumu i pričat gluposti, frish je šef...![]()
Igram Cod 2 MultiPlayer...
Luna će postati naš Aleksandar Lukašenko![]()
vise bacam na staljina
izgradnja inacice sibira za forumase je pri kraju![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ou šit...
"Inače, Luna, tvoja uloga diktatorice polako slabi, frish će stati na našu stranu i četaonica će biti free..." - a onda sam se probudio.
E kad Goran vidi kaj se sve desilo ovdje...
I da, u 23:41 su sva tri moda ovdje gledala wtf se događa... I ja s njima![]()
Zadnji uredio Mario92 : 27-11-2008 u 00:41 Razlog: A!
Ozračio se nakon dugo vremena, spreman za spavanje!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
došao s posla . . .
laganini na spavanje, sutra je važan dan . . .![]()
noć . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
mornin'
:kava:
laaaadno vani o.O
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Jutro... Ja bi zabranil jutra... To znači da se moraš probuditi, izać' iz kreveta, popit kavu... Zato ja protestiram i još sam u krevetu...
Blah... Radi se.![]()
Jutros strugao led s auta i zakasnio na đob... Idem popodne na iNU vidjet jel stigla ona čorba u spreju za riktanje zaleđenih šajbi jer mi je vise pun pišo leda ujutro na +- 1![]()
Legao u 4, ustao u 12 - taman 8h sna.. Idem smotat nešto za ručak
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Idem ja sad malo pajkit...Samo blejim u monitor a to nije zdravo...
![]()
izludiće me ovaj poker..pas mater
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
I kak je bilo u solariju xlr?![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
jutro . . .
nekaj pojesti, malo se razbuditi i pravac prema gradu . . .
valjda ćemo danas imati sreće . . .
pozz![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
mogla bi i ja malo u solarij![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Zake...pa mlijeko zdravo
I solarij dobar kad se hoćeš malo prozračit, jel
Odoh ja do najbolje pekare u Zagrebu kupit si pizzu, pa idem se malo napit...fina kombinacija![]()
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Kupujmo Hrvatsko...Za onu masnocu imam brisace...
OT:
S najboljom namjerom sam se spakovao u krevet,al me naravno probudio sluzbeni mob... Da samo vidite kako izgleda dlijeto na HILTI-u kad s njim potrefis u 4 x 10 pod naponom...I jos srusilo i otreslo coeka s ljestava... Srecom,bez posljedica
Sad sam opet doma dok ovo smece ne pocne opet zvonit...
lol, koji je to lumen napravil?![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
surfam... cekam petak (sutra) idem na letu stuke yeaaaaaaaa![]()
Bookmarks