Pa to je normalno kod 6280...Bitno je što piše na anteni. Ako je standardni simbol antene onda je GSM, a ako je 3G onda je UMTS...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Pozdrav svima...
dobio neku ponudu da odvezem nekakv materijal sa kombijem do Ližnjana sutra...
pa si još razmišljam o ponudi...
a ako slučaju budem išao prema dolje, onda ću morat ponovo navratiti do Pule...
možda potražiti ovog "famoznog" Xlr-a
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ne baš...logika na S40 3rd Edition uređajima je malo šugava. Po defaultu, EDGE se označava sa E, ali ako nije EDGE (dakle bilo da je standardni GPRS ili 3G UMTS) stavlja se ikonica G...Na S40v5 je to riješeno.
Wait...
Onda G znači i GPRS i 3G?
A čini mi se da je G ipak GPRS, jer je sporije nego EDGE, iako je 3G umjesto antenice u gornjem lijevom kutu :bigconfuse: ...
Edit: ipak je 3G
Ako ću ići tamo, onda ću se javiti...
(samo, daj mi na pp javi kontakt)
btw: pokušavam riješiti neki konstrukcijski zadatak, a neda mi se...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Pa rekao sam ti...G ti može biti GPRS ili 3G, a E je EDGE...Ionak nećeš primjetiti veliku razliku![]()
dobro jutro . . .
klada, cuga, . . .
i tako to . . .
pozz![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Kupio mirisnu svijecu za sobu... Mirise ko fabrika duvana sarajevo...
Dezuran do kraja mjeseca... Odo zapalit na window...
Slušam nekog DJ Elvisa-BalkanTransform 2008.
Predobro, traje 11:00 minuta, nemogu prestat slušat....
icooooo, vodi i mene, vodi i mene!!
dugujem neke batine ljudima po puli, so...![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
smuc, isprobala sam sva ta mirisna cuda i cudesa. nis nije ucinkovito. cak nit oni elektricni aparati s dva ili tri mirisa.. soba tak fino snjofa dan - dva dok se ne naviknes. ili jednostavno svi ti mirisi ishlape nakon dan dva, nisam skuzila u cem je problem. bacanje para. jednom kad ti se smrad duvana uvuce u krpenariju (jastuci, deke, popluni, tepisi, roba, zavjese) pomaze jedino pranje svega. e pa sretno ti s pranjem madraca
rjesenje - ne dimit u sobi. ili jos bolje, ne dimit uopce![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Dobri Dan svima...... Čubim...i čekam.....
Alaj su me oprali...Bolje je bilo da ste mi madrac oprali...
Sad kurim na prozorcicu,il na balkonu,pa smradovi ne ulaze u cimer,a ono smece od 20 kuna mirise (koliko-toliko)... Prestat pusit? Mozda i uspijem,samo neznam kad...
![]()
OMG, kad vam sinoć rekoh da ću učiti čitav dan, nisam lagao. Učio od 8:30 do 22:16 uz samo 3 pauze za 3 obroka![]()
Beat that!
Jbg, sutra kolokvijum, ako ga zajebem režem vene![]()
Україна
EMO[76543210]...
Yep...
Ode i ovaj dan...
Po čemu čete ga pamtiti... ja po ničemu...
Kao i 96% svih dana u životu...
Velki zajeb...
T Maca, skužil sam da nema neke razlike (u vezi EDGE, 3G,GPRS, ŽBLJ, MRMLJ)...
Noge me bole... nikam ne mogu...
Mene boli mozak
Україна
Kad se mora, nema recepta, ide samo od sebe vjeruj mi. Inače sam govorio kako ne mogu spojiti više od 2 sata![]()
Україна
Onda si ti ka i ja samo te stislo...
Al mene bi trebalo jaaako stisnit da se odlucina na takav potez. Jer i kad pomislim da ce me stisnit, uvik se nade neka "olakotna okolnost" pa ja to skratim na 2-3 sata dnevno!
Najveca zelja mi je krenit ucit oko 10 navecer i docekat zoru uceci... Al nema sanse dalje od 2 ujutro...![]()
FORD FOCUS RS500
I like it!
ja sam sve svoje ispiote na faksu dala na jednu noc ucenja. onak, oko 11 - 12 sjednem za skriptu, ucim do nekih 4-5, odspavam sat dva i na ispit, samo sam dvaput isla bez spavanja..
i dala sve ispite od prve![]()
i sreca, i moje slonovsko pamcenje, i snalazljivost.
al brijem da pretezito sreca![]()
Bookmarks