ma ja imam dosta para kada predje se preko 50% dobiva se oko 10k $ za pobjedu tako da se skupi dosta...uostalom ja sam poceo s lotusom i njega nabrijao i s njim vozim auto je odlično napravljen (vozne osobine) a dobio sam EVO X i Audi TT i na sve njih utrošio pare bzvz EVO još nekako ali auti tt je shrot.a auti se koji su prerađeni nemogu se predati ^^
★★★★★
ma ima se para ja sam skupio i kupio veyrona i do kraja ga nabrijao,bez ikakvog cheata... a nema ni toliko potrebe da se kupuju auta na pink slipovima sam dobio gallarda, evo-a, tt-a... ne znam kako vam je zanimljivo igrati sa cheatovima,gdje je car tu,onda nije nikakav izazov preci igru...
btw,evo maloprije sam presao igru,preeeekratko poceo igrati u petak prije dva dana dakle... normalno ostalo je jos utrka no radnja igre je zavrsena... ako neko hoce save nek javi.
Zadnji uredio X-FusIOn : 23-11-2008 u 22:04 Razlog: spojler
protiviš se varanju, a onda nudiš save za završenom igrom
i stavil si spojler![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Zadnji uredio X-FusIOn : 23-11-2008 u 22:28 Razlog: screenshots
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
kako mogu vidjeti na koliko sam posto igrice?
What else you gonna do on a saturday?
★★★★★
evo ja sam bas sada presao igru dokraja...nije bas bila preteska,skuplajo sam lovu kad me murja vatala namjerno sam htio da me hvata cim vise murjaka i cim dulje pa da dobim para tak sam si sredivao aute i prelazio....
mislio sam da će ova igra biti nešto kako se spada... ispočetka mi se učinila ok, ali kad sam skužio koliko je kratka... ne znam. radnja igre je ok, ali utrke i to... nemam pojma.
puno zanimljivija mi je bila most wanted. i naravno, underground 1 i 2...
puno toga nedostaje.
zasto se igra nemoze porenuti bez interneta?? ako nisi prikljucen na net nemozes igrati
sta zahtjeva igrica??
###1410989180026
lorry ajd postaj screenshot************************************************** **********
1. Minimum System Requirements
Minimum System Requirements:
Windows XP (Service Pack 2 or greater):
3.0 GHz Intel Pentium 4 or equivalent
512 MB of RAM
DirectX 9.0c Compatible 3D accelerated 128 MB Video card or equivalent
(see section 8. for a list of supported video card chipsets)
8X speed DVD-ROM drive (Disc Users only)
DirectX 9.0c Compatible Sound Card
Broadband connection for online activation and online gameplay
MS compatible mouse
Keyboard
Windows Vista:
3.2 GHz Intel Pentium 4 or equivalent
1 GB of RAM
DirectX 9.0c Compatible 3D accelerated 128 MB Video card or equivalent
(see section 8. for a list of supported video card chipsets)
8X speed DVD-ROM drive (Disc Users only)
DirectX 9.0c Compatible Sound Card
Broadband connection for online activation and online gameplay
MS compatible mouse
Keyboard
Required Installation Size:
North America: 5.68 GB free hard disk space
Europe: 6.26 GB free hard disk space
Additional space required for DirectX 9.0c installation and for saved games
EA Download Manager Users require 8.16 GB additional space for temporary installation files
Required Operating Systems:
Windows XP SP2, or Windows Vista
Note that Windows 95, Windows 98, Windows ME, Windows NT 4.0, and Windows 2000 are not supported.
*NOTE - To install the game properly on Windows XP/Windows Vista,
you will need administrator access to your machine. Consult your
Windows XP/Windows Vista documentation for more information.
Required Software:
DirectX 9.0c
zahvaljujem!!!
###1410989180026
eto, istomišljenik sam sa čovjekom.
Dali neko ima neki dobar trainer bez virusa?
Znači, da ima nepotrošan nitro, pare, i poželjno je da se sve otključa.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Gledao sam trailere od igrice, grafika solidna, realna koliko i svi drugi NFS-ovi, ali meni to ne smeta jer volim serijal NFS.
Još samo da ju nekako nabavim![]()
Uh, već na početku mi živce jede....
NFS od U2 nema pošteni nastavak, iako PU rastura, iako je 9 godina star...
evo sad prvi put instaliro i probo NFS UC, cisto razocaranje.... pa grafika je losa sa losija nemoze bit, sve sam stavio na HIGH i nemogu vjerovat da je takva grafika.... pa BURNOUT PARADISE je 1000 puta bolji i u grafici i u svemu ostalom....
Slažem se, definitivno je Burnout Paradise bolji, al ne samo po grafici, nego i po igrivosti, NFS Undercover je isto sranje ko i stari NFS Most Wanted, uopče nema ničega novog, osim auta...
Predobro na Burnout-u kak se auto krši, i kak se lim savija, slično ko u Grid-u, ak ne i bolje...
Burnout serijal igara je eusporediv sa NFS-om,i da handling auta je katastrofa,isti je ko na prvom nfs-u za segu,veliko razocaranje za ekipu koja je mislila igrat igru preko volana(ko ja npr).Burnout sam oduvijek obozavao zbog paketa zabave koji donosi sa sobom i mogucnosti opcija u igri te mi jako dobro ide uz volan za razliku od undercovera,vrlo je brzo zavrsio u recycle binu.
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
Bookmarks