Dat ću ja tebi sponzorušu (i nemoj mislit da se šalim, jer ih imam par viška)...
Nisam ti rekao da me častiš cugom, nego samo da me pozoveš
Pa sa sigurnošću mogu reći da nije neki mobitel namjenjen pripadnicama i pripadnicima nježnijeg spola![]()
Dat ću ja tebi sponzorušu (i nemoj mislit da se šalim, jer ih imam par viška)...
Nisam ti rekao da me častiš cugom, nego samo da me pozoveš
Pa sa sigurnošću mogu reći da nije neki mobitel namjenjen pripadnicama i pripadnicima nježnijeg spola![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Imaš 3 posta na istoj stranici - postao si još jedna žrtva ovog dijela foruma htio-nehtio
Blah računam vjerojatnost izlaska potrebnih karti na holdemu, zanimljivo područje nema šta![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ico, te ket govori o cugi, a ne o kavi! daj se skoncentriraj
idem ub't oko.. glava me rastura od ove juzine![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Zadnji uredio ravilov : 21-11-2008 u 15:24
idem polako na posao . . .
prije toga do klade . . .
pozz![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
viiikend jabadabaduuuuuuuuu![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Kako kome...![]()
meni dobro
a za druge..pih![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Meni je svaki dan vikend, više ne razlikujem dane
Koji je danas dan?![]()
Україна
Pripremam se za šišanje...![]()
A cuj, ako te treba podsjetit, onda ti zapravo ne smeta, pa nema ni potrebe sisat se.
OT: evo idem i ja na vikend, konacno!![]()
sanjala sam da su ameri lansirali neku raketu u svemir i da lansiranje nije uspjelo pa se raketa strmospizdila u moj kvart. pol kvarta je gorilo.
ja nisam normalna.
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Jedem bananka na Ciscou![]()
Jel bananko ima UTP port?![]()
mile, mi smo telepacki povezani. mi smo rvacki borg.
ti gled'o, a moj mozak procesuirao i sanjao.
![]()
e da, i to isto![]()
To znači da smo mi zajedno jedan probavni trakt![]()
Nema nema...Zabranjeno je gurat bananka u UTP port![]()
Bookmarks