Igre sam skinuo sa stranica koje si ti ostavio na forumu al opet neide....stv neznam.ipak hvala
firmware je patchiran,srednja tipka ima funkciju ulaska u izbornik,Opcija snimanja radija,patch da ti ne trebaju slušalice za radio,Custom SMS Tone Oatch,slike možeš otvarati s Picsel viewver-om.za Icu-imas li taj modani softver jos-koje su prednosti?
Samo ubaciš *.jad i *.jar file u "other " folder i instaliraš,možta ti igre nisu najmjenjene za G600.jel mi moze tko reci kako instalirati igrice u g600?imam i jad maker i sve.prebacim i jar i jad ali samo jad mogu instalirati(u ostalo),datoteka je 1kb,al mi javlja neku gresku.zato molim za pomoc.hvala
Igre sam skinuo sa stranica koje si ti ostavio na forumu al opet neide....stv neznam.ipak hvala
evo nek se javi netko ko ga ima upravo kod sebe , ja sam ga imao neko vriejme kod sebe i imam ga tu i tam kad se nadjem s frendom , zacudeni smo i ja i on , jos kak on nije bas lumen za mobitele ja sam mislio da nesto krivo radi ali ne.
nemoze zumirat.5mpx kamera i nemoze zumirat slike.
moj bivsi predpotopni mobitel star sad vec 5 godina je to mogo.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
A jel se može zumirati kada se smanji rezolucija slike?
imam ga ja buraz.dok slikas mozes zumirati i u folderu moje fotografije.ali ako sliku prebacis u folder skinute slike,zumiranje bye bye.eto vrlo jednostavno
pozdrav, prije tjedan dana sam kupio g600 i oduševljen sam mobom ali opet imam par pitanja, vjerojatno zbog mog nepoznavanja samsunga...
1) kako i di se uključuje izvješće o isporuci sms-a? nigdje nisam uspio nać tu opciju
2) zašto slike i filmove koji se nalaze na mem. kartici nemogu gledati u full-screenu niti ih zumirati? čak nemogu ni pjesmu koja mi je na kartici postaviti za zvono... baratati mogu samo i isključivo datotekama koje se nalaze na memoriji telefona
tolko zasad i hvala unaprijed
za marke---
1) udjes u poruke-ides na postavke(5)-sms(2)-opcije slanja(1) i onda scrollas do-Zahtijevaj izvjestaj isporuke.-stavis kvacicu i na spremi.
2) za gledanje videa u fullscreen stisnes ljestve #
za slike neznam
pjesma koja je na kartici a zelis ju koristit za dolazne pozive moras kopirati na telefon.tako je i sa slikom koju zelis postaviti na caller ID.
nadam se da sam pomogao.
puno hvala, neznam uopće kak sam previdio izvješće u postavkama poruka, a znam da sam tamo gledal, moja greška... a ovo za datoteke na kartici mi je najveća mana telefona jer mi je skroz glupo da recimo nemogu uopće listat iz slike u sliku koje su na kartici niti koristit pjesme s kartice kao zvono ili bilo šta...
još jedno pitanje, dali je moguće uključit ovu led diodu od kamere da služi kao lampica?
fala na pokušaju ali ipak nije...
imam jedno pitanje može li na g600 memoriska od 4gb ili još bolje od 8gb
92 % mladenačke populacije sluša narodnjake, ako si u 8 % normalnih stavi ovo kao svoj potpis.
par pitanja i par osvrta...
Gdje namjestiti da poruke posprema u telefon, a ne na SIM?
Kako ugasiti EDGE?
A sada, što valja što ne valja...
Zvuk za poruke su standardno zasrali. Na U600 si mogao postaviti svoj, tu ne. WTF?![]()
Bluetooth opcije sam tražio tri sata da bi ih našao u aplikacijama.![]()
Popravili su imenik, prepoznaje i one "etc" brojeve kada pišeš poruku i prilikom slanja ti daje da biraš broj ako ih ima više pod istim imenom.![]()
Dobiješ memorijsku karticu s mobom.![]()
Lampicu ne možeš s tipkama za glasnoću upaliti...![]()
Ugrađen senzor za svjetlo pa prilagođava osvjetljenje.![]()
Mob je u usporedbi sa U600 puno čvršći i masivniji (što mi je u jednu ruku ok, na U600 su mi pukla dva LCD-a samo od nošenja u džepu)![]()
Izrada vlastitih tema i prijelaza menija![]()
Tipka za podešavanje glasnoće se može postaviti za odbacivanje poziva s istovremenim slanjem SMS poruke pozivatelju tipa "nisam dostupan".
Fotke uslikane mobitelom, ali pospremljene na mem. karticu ne možeš zumirati![]()
livin' fast
Upišeš *#4777*8665# u mobitel.Pojavit će se GPRS Menu i idi na "GPRS Attach" i izaberi "detach".Kako ugasiti EDGE?
to je problem kod većine samsung-a.Fotke uslikane mobitelom, ali pospremljene na mem. karticu ne možeš zumirati
jel se onaj kotacic vrti ko na E740?
Sinko problema nema dok se on ne stvori....
Pozdrav, dali je netko skužio kako upalit bljeskalicu da svjetli stalno kao lampa?
Jesam lud ili nemogu naći?![]()
Mozda mali offtopic:
Cura mi ima G600 oko 3 mjeseca, i do sada je radio bez problema, a sada se odjednom poceo smrzavat / restartat / smrzavat i tako u slucajnim ciklusima, s tim da nekad nece ni upalit odmah.
Ima li itko slucajno bilo kakvu ideju prije nego ode na servis ? Je li moguce da je neki softverski problem (jer je mob star svega 3-4 mjeseca i maksimalno ocuvan) ?
http://www.simpledirectoryanalyzer.tk
Besplatni .NET program za analizu bilo kojeg foldera na racunalu.
hej ljudi da vas pitam imam jel g600 i zanima me jeli ima izbor mjenjanja zvuka za poruke... cackam po njemu cijeli dan i nigdje nema da promjenim zvuk za poruku... bilo tko???
Bookmarks