Ništa mi nije otvoreno, jedino AVG Antivirus, u doljnjem desnom kutu radi.
Za video drivere neznam.. buraz je to instaliro..
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Da, i šta s tim??? Samo stisneš TAB, i voziš utrku, i onda opet, sve dok ti nedođe da biraš auto koji hoćeš kupit. Ja sam uzeo Golfa R32, sredio sam ga malo... Sutra opet igram jedno 1 sat.. Škola me previše stisla... Tako da ću malo po malo prelazit.
Za Online igru treba napravit račun, koji se na mail pošalje...
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
.Za Online igru treba napravit račun, koji se na mail pošalje..
Za EAOnline treba orginal cd ključ od NFS:U pa nisu oni ludi da ponude piratima igranje online preko EAO.
meni igra radi online sve normalno ja sma dobio orginalni cd.key od frenda koji radi u hg spotu pa mi je dao
Ove specifikacije sam našao na netu (osim što je pisalo 1 GB RAMA-a, a na Visti 1,5 GB). Jeste li primjetili da su to iste specifikacije kao za Pro Street!
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Imam na drugom kompu Vistu, a ima 1 GB rama, pa ću na njega instalirati Carbon. Ta mi se igrica opet igra, prešo sam ju xxx puta al opet imam želju ju igrat...
Jel legalno davat CD kodove?
joj pa ti stvarno postavljas glupa pitanja.zasto bi ti netko htio dati svoj cd-key osim ako ti nije poznanik ili tako nesto?cd-key neces nabavit ukoliko ga ne kupis.
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Ja CD key nisam ni imo kad sam skino igricu. Našo sam CD Key na torrentima, ali to nije original. Ima puno CD key-ova, pa da neprobavam koji je original, zašto neko nebi dao?
Al nea veze... ionako mi se neigra ova igra jer mi šteka... Komp mi zadovoljava sve potrebe igrice, no neznam zašto se to događa.
Zadnji uredio X-FusIOn : 19-11-2008 u 19:06
Meni je malo preglupo što je svaka druga utrka da moraš vozit 1 minutu ispred drugog, ili da moraš bježat muriji.. Stvarno mi je glupo da na TAB odabireš zadano... Mene više posjeća na Most Wanted... Murija je skoro pa gotovo ista kao i u Most Wantedu (ne baš svi auti murije). Malo mi je isto glupo što stavljaju filmove na kojim su ljudi u njima... Bolje je bilo onako crtano...
Ja cijelu utrku vozim bez kočnica, auto skreće ko lud...
U neku ruku mi je igrica dobra, u neku loša...
Prednost mi je i što su stavili da kad kupuješ auto, biraš tržišta: Američko, Europsko, Japansko ili da ideš na utrku za auto. Tako ima više ponude auta...
problem je sto uopce ne koristim kocnice,a auto svaki zavoj prodje u najvecoj brzini.
igrivost:0 bodova.
ako vam igrica steka, a imate minimalnu konfu nemojte se cudit. ja sam na q6600, HD 4870, 4 gb RAM-a imo 20 FPS-a u pocetku!!! kad sam skinuo odgovarajuci crack igrica leti na 60+ FPS na maximalnim detaljima i 1680x1050.
meni glatko radi na 1280x1024.graficka 8800GTS,Core 2 Duo E6600 i 2GB RAM OCZ.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
na Pro Streetu je ipak to bilo bolje odradjeno.kocnice sam koristio na svakom zavoju,a sad su nekorisne.
da,steta sto se ne moze stalno koristiti.vjerojatno ce biti uskoro dostuono jos cheatova.
bit ce trainera zagarantirano.
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
glupost..
instalirao ju, igrao par minuta i zbrisao
nfs nikad više neće biti isti..
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
ja sam na 63%...ma neznam ne sviđa mi se igra previše ali ju igram..ide mi na živce policija vozim se 260kmh i stinsme nitro a murjak s nekom kantom mene prestigne...ili dok vozim utrku stinsem nitro lik ispred mene isto dobi ubrzanje^^ a ono sijanje sunca u tunelu :S lol
★★★★★
Bookmarks