= Citat = Izvorno postao gogobond Pregledaj post
Ekipa, presmijesni ste!

Dajte prvo probajte ajfun, jailbreakajte ga, nađite dobru stranicu za cracked apps kao sta sam ja nasao (appulo) pa da onda vidimo tko ce mi nabrojat jednu stvar koju ajfun ne moze, a ja cu nabrojat barem 20-tak aplikacija koje niti jedan drugi smartfon ne podrzava. Cak i garmin i tomtom najavljuju svoj gps za ajfun u roku mjesec dana.
ja sam do sada bio neutralan na ovom području jer smatram da nije u redu od smartphone ekipe šta dolazi tu napadat iphoneovce, a jedan od razloga je šta oni znaju da iphone nije hardverski u mogućnosti se mjeriti sa smartponeovima pa vam tu samo to dolaze trljat na nos. Zasad Sodom ima najobjektivnije mišljenje u cijeloj situaciji. Ali kad sam ja pročitao ovaj post- tlak na 500 skočio. Pa kak te nije sram takve besmislice pisat, ja sam na ovom forumu već jako dugo ali nemam puno postova upravo iz razloga šta ako nisam u nešta 100% siguran neću to ni napisat i dijelit dezinformacije. Ali kao i ostali, dam ti priliku da mi nabrojiš 20 stvari koje ne mogu moja omnia ili observerov p1, ili još bolje neki htc noviji. Ma nabroji 5, eto, velikodušan ću bit. A onda ću ja počet s iphone nedostatcima

edit: i da, ja i dalje tvrdim da je iphone odličan mobitel, ali MOBITEL, glupofon, a ne smartphone