tocno tako koliko aj znam da cd key od bussines nepase na ultimate i da hoces imas drugih cd-keyeva na netu pa pronadi negdje na torrentu ili warezu
pojavio mi se neki prozor da imam jos 20 dana rada s vistom ili da upisem product key i zanemarim upozorenje .. trenutno imam vistu ultimate, a laptop sam kupio s vistom business za koju imam cd key .. prilikom instaliravanja i vracanja nazad na vistu nisam pazio na to .. sad me zanima da li mogu kako iskoristit svoj cd key za business ili moram sve zaboravit i ispocetka staviti vistu businesss za koju imam key ?![]()
tocno tako koliko aj znam da cd key od bussines nepase na ultimate i da hoces imas drugih cd-keyeva na netu pa pronadi negdje na torrentu ili warezu
Za Ultimate inacicu Viste idu jedni ključevi,a za Bussines idu drugi,te kombinacije jednih s drugima ne prolazi...
sta cu sad .. ima ko kakav prijedlog .. ne bi htio sad opet sve formatirat pa stavljat i trazit business .......
Možda bi bilo dobro da potražiš VLK (Volume License Key) ključ. S njim Vista ne zahtijeva aktivaciju (veliki broj licenci za tvrtke)
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Viš, ovo nisam znao. Instalirao sam na nekoliko kompova Vistu i Office s VLK ključevima i uopće nisu tražili aktivaciju
Bookmarks