jel to Jamal?![]()
A isuse... hahahahahahaha![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
jel to Jamal?![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Više me brine odakle je našao gologuzu sliku ovog bradonje nego činjenica da bradonja doslovce sere snijeg![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
kafenišem .... još da mogu zapalit
![]()
oho, nova žrtva četaonice![]()
a ebem te Jamal... nas kaj bi ja dao da se sad tam mogu s motornim sanjkama provozat... ovi u HR sve ceste s ralicama zjebu... nadam se da nisam previše prost ;-)
Evo mene iz škole.
Koss plugspark su super![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
gledam rezultate na kladi, i čitam novosti na netu . . .
čini se da se nekaj ipak pokreće . . .
ako od svega toga i bude nešto, a ne tresla se brda, rodio se miš . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
lol ravilov nebi ja bio onaj tip... xD..
Joj sad mi ističe račun na W200... Opet 50 kn tele2 blabla bon... ah, a imam 89.18 kn... ko da mi je to malo...
grtalica hahahah
jamal šta plačeš ko curica, snijeg je nešto najljepše zimi
nda..lalal
šubidubidubi, sad me bole zubi, ne pomaže ništa kalodont u tubi
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Aha, lijep ko onaj crtić happy tree friends na MTV-u (ak si ga ikad gledala). Šalim se, lijep je al zatrpa sve živo i onda [cenzurirano].
Evo idealan zimski auto... Ajmo početi skupljati donacije za jamala, možd amu se i boja svidi
![]()
lol odvratno
to onaj crtić na mtv kaj ga svi gledaju kad se napuše? bzvz
ja ne gledam crtiće, ja sam velika
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Riktam sobu. Tesko da cu sve danas zavrsit... Da je bomba pala unutra bilo bi urednije...![]()
Ma nije to je crtić u kojem si režu glave i ubijaju se... imaš ovdje http://www.youtube.com/watch?v=qVS7r-in_40. BTW, pa kaj, za crtiće i sl. nikad nisi prevelik...
ma nemoj, viš da jesam prevelika
Ajmo se kladit... Svi koji ste iste ili slične dobi kao mala recite što mislite.
red dwaaaarf!!!![]()
pa kakove veze imaju drugi samnom. ja sam jedinka. znam za šta sam prevelika
kuiš ono neee
Tnx što si me podsjetio V3rt!g(o) !
Sorry tek sad vidim post ok...
BTW, jel i ovdje moramo koristiti gumb EDIT?
ovaj me auto pikny podsjeca na onaj Neno plastik je fantastik ili kak ide... xd
idem spavat jer sam mali anđeo, a mali anđeli moraju spavat popodne
![]()
Kissy kissy jel![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks