Molim i ja ako je ikako moguće pozivnicu za TorrentLeech na mail gaso12@net.hr
Hvala unaprijed...![]()
Molim i ja ako je ikako moguće pozivnicu za TorrentLeech na mail gaso12@net.hr
Hvala unaprijed...![]()
evo pridruzujem se i ja molbama jer sam upravo dobio ban na torrentleechu ni sam ne znam zbog cega.. vjerovatno lik od kojeg sam dobio pozivnicu nesto zasrao ili lik kojem sam poslao, uglavnom ja ni kriv ni duzan nakon 2godine koristenja iskljucivo TL-a osta sad na suhom
bilo bi super kad bih se netko javio s pozivnicom za Torrentleech jer sam bio tamo duze vrijeme i navikao na njega jer sam tamo pronalazio sve sto me interesiralo(nove epizode prison break, dark knight, terminator The Sarah Connor Chronicles itd.. noviji filmovi koje pratim i cam verzije i tako..)
moze i pozivnica za neki sajt slicnog sadrzaja i kvalitete tipa: RevolutionTT, SceneAccess, SCN, ScT i slicno.
znam da trazim puno i da je tesko da mi netko posalje invite ovako na povjerenje jer nemam sto dati za uzvrat kad sam bio jedino na TL. al ako se tko nadje dobre volje bio jako zahvalan. kao neke dokaze mogu poslati SS da imam flat, SS utorrent programa da se vidi da sendam sto skinem, i ako sto znaci stariji SS s torrentleecha gdje mi je ratio bio uvijek oko 0.9-1
lijep pozdrav Josip
jojotonkovic@gmail.com
ako ima tko pozivnicu za demonoid bio bi jako zahvalan!
Bookmarks