Molim i ja ako je ikako moguće pozivnicu za TorrentLeech na mail gaso12@net.hr
Hvala unaprijed...![]()
evo pridruzujem se i ja molbama jer sam upravo dobio ban na torrentleechu ni sam ne znam zbog cega.. vjerovatno lik od kojeg sam dobio pozivnicu nesto zasrao ili lik kojem sam poslao, uglavnom ja ni kriv ni duzan nakon 2godine koristenja iskljucivo TL-a osta sad na suhom
bilo bi super kad bih se netko javio s pozivnicom za Torrentleech jer sam bio tamo duze vrijeme i navikao na njega jer sam tamo pronalazio sve sto me interesiralo(nove epizode prison break, dark knight, terminator The Sarah Connor Chronicles itd.. noviji filmovi koje pratim i cam verzije i tako..)
moze i pozivnica za neki sajt slicnog sadrzaja i kvalitete tipa: RevolutionTT, SceneAccess, SCN, ScT i slicno.
znam da trazim puno i da je tesko da mi netko posalje invite ovako na povjerenje jer nemam sto dati za uzvrat kad sam bio jedino na TL. al ako se tko nadje dobre volje bio jako zahvalan. kao neke dokaze mogu poslati SS da imam flat, SS utorrent programa da se vidi da sendam sto skinem, i ako sto znaci stariji SS s torrentleecha gdje mi je ratio bio uvijek oko 0.9-1
lijep pozdrav Josip
jojotonkovic@gmail.com
Pozdrav...
Tražim pozivnicu za torrentleec pa ako netko ima za poklonit bio bi mu puno zahvalan.
e-mail: acmil@net.hr
unaprijed hvala!!!
Ljudi se regaju samo zbog pozivnica?
ovako, svidjelo se to nama ili ne, sjetite se da ljudi na ovaj forum dodju vecinom preko gugla, pa su vrlo vjerojatno ovdje dospjeli guglajuci pozivnice..
sto ce reci da mi temu mozemo ili potpuno brisati, ili pustiti vama na dusu da odlucujete kome cete dati svoje pozivnice. nitko ne kaze da vi tim ljudima s 0 posteva morate dati pozivnice.
samo vas molim i upozoravam da se suzdrzite od ovakvih komentara jer ce ubuduce biti brisani.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Nevidim u cemu je tu problem. Nemogu biti na savkom forumu registriran i postati svaki dan da bi smio nesto zatraziti...
ja svoju molbu ovdje zatvaram jer sam upao na SCC i TL hvala, kasnije ako me uhvati dosada napisem malo o trnovitom putu zadnjih par dana sto sam prosao da bih upao na pojedine sajtove![]()
luna - daj prijedlog glavešinama da stave limit na temu prema broju postova![]()
Evo za demonoid:
byfi3qkbsrii577vgyweshnc97and9glthkzm3r6nkd56
73b48yob3eloivg9aj7lrb2y93b101a016e5xlwj4k
0d2esc2r5wv20qm4ijb0qlqqd5nsst8vgs75qibv4
spav3ovkxhztlckdiyaq4evr5z5jmp11z4feltfer5
cs960uvuq0v293pjar53gmrpog3dr6nt
Ko uzme neka napise koje su iskoristene!
evo još za demonoid:
7ov2jvo4vtmno807l2t4hfmo939rt09roxunp0qt19c
czdne7iy0z20qkxz4hcsux6rcff5vd3fudt1ggxlpu0u
n8qazn5ljagxitiaxvzqmy55fwihpuz7ntlx4v6
nn9zvikgo1kxenat9pwcjm5vcaw9y110bteeo
standardna procedura, javite koje su iskorištene
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
ako ima ko za TL neka napise....
Iskorišteno, hvala puno Prophet1986! Još smo i isto godište7ov2jvo4vtmno807l2t4hfmo939rt09roxunp0qt19c![]()
sve je ovo iskoristeno izgleda....
Evo jos je ovo ostalo za demonoid:
73b48yob3eloivg9aj7lrb2y93b101a016e5xlwj4k
cs960uvuq0v293pjar53gmrpog3dr6nt
Točno, registracije su otvorene na demonoid.com, ali ima li itko da mi pošalje pozivnicu za TorrentLeach? moj mail drider.d@gmail.com
Ako netko ima torrentleech pozivnicu, bit će mi drago za nju mijenjati Blackcats pozivnicu koja, vjerujem, jednako vrijedi. Bio bih stvarno zahvalan da se jave samo seederi jer nebi bilo baš lijepo da obadvoje budemo bannani nakon dva mjeseca, a kao dokaze tražim speedtest, uvid u ratio sa drugih trackera i statistiku uTorrenta ili šta već koristite.
Unaprijed hvala!
blackcats svako malo imaju otvorene reg. samo se treba regati preko ff
ima netko možda za revtt invite?
ima ko za torrentleech? dam mu demonoidovu za nagradu![]()
Tražim pozivnicu za Torrentleech ako tko ima???
Unaprijed zahvalan
mail: icecooold@gmail.com
![]()
Evo jos pozivnica za demonoid i odrzavajte ratio da bude oko 1:
qldniyny73q4x8red9cmhnockcr3ldph9tkh
mz248957o6a1zsv2zxvtyvtvg0u90rm2
hyvlvosk7dk9ki3vgi7xvaxhspdbyn6waoeifyg
48skaywpq6roh3msmqy00qwky3oq6pdxv4f
Može li mi netko dati pozivnicu za Torrentleech
Unaprijed Hvala
Mail: VIRTUAL_XXII@hotmail.com
Bookmarks