nokia 60d???
mislim da cu te razocarati ali nokia ne proizvodi fotoaparate
pretpostavljam da si mislila na Nikon..
Bok,
Već dugo pručavam fotiće, jer oko Božića planiram uzeti jedan od njih ... duga sam se dvoumila između Canona Eos 400d i 450d ... a onda uz sve ovo što sam pročitala sam uzela u obzir i Nikon 60D ...e sad jednostavno ne znam što da napravim ...
...pomozite... koja su vaša iskustav s ovim fotićima ...
Zadnji uredio tap-tap : 15-11-2008 u 23:59
nokia 60d???
mislim da cu te razocarati ali nokia ne proizvodi fotoaparate
pretpostavljam da si mislila na Nikon..
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Kao sto vam je receno Nokia 60D ne postoji pa najvjerojatnije mislite na Nikon D60.
Radi se o vrlo dobrom entry level dSLR-u,odlične ergonomije koji je popriliicno dobro prilagodjen pocetnicima.
S druge strane trenutno najisplativija kupnja na nasem trzistu je Canon 450D koji se trenutno nalazi na akciji u paketu s 18-55Is f3.5-5.6 i 50mm f1.8II objektivima i 430EXII exsternim blicom po cijeni od 6000kn.
Polish saying: There aren't ugly women in the world. There is sometimes lack of booze...
upss.... da da Nikon ne Nokia ...
Trenutno sam našla na ponudu od Canona 450d + 18-55 za 5200,00kn ... a 400d + 18-55 je 4000,00 kn ... dok sam još čitala da su objektivi za Nikona skuplji nego za Canona i da se na Canona mogu staviti i zamjenski ... ne orginali
Pa cijena im je tu negdi, naravno ovo vridi kad se usporedi 2,8 zoomovi bilo Canon L ili Nikon golden ring. Caka je šta Canon ima i L zoomove sa blenodom 4,0 koji su dosta jeftiniji od onih sa 2,8.
Pa mogu se i na Nikona, samo šta je na Canona to jako rizično, a na Nikona ne.
Bookmarks