A nije ga problem skuzit, kad ide prebacit iz desne u lijevu ruku, uopce ga ne prebaci nego mu ostane u desnoj ruci i to je to... Inace znam par trikova sa kartama, al nije bas sad jednostavno opisivat, to je efektivnije kad se gleda nego cita!
Evo otvaram ovu temu (s Luninim dopuštenjem), s ciljem da se malo zabavimo. Znači ako ko zna kakve trikove radit, neka nam napiše postupke, ili neka stavi neki video (ja sam na you tubu vidio dosta dobrih trikova, i par njih sam prokužio).
Jedan trik sam kao klinac naučio radit, i sad ću vam napisat postupak:
Uzmete dva komada špage. Jedan duljine 5 cm, drugi oko 30 cm.
Sad prepolovite veći komad na pola, a mali komad stavite ispod njega, da kad uhvatite vrhove malog komada, da veliki visi na malom (nadam se da ste me skužili, lol). Onda prstima prekrijete taj spoj špagi, znači da publika nevidi taj spoj špagi, da izgleda sve kao dvi dugačke špage. Onda ih zavežete čvrsto i izgleda kao da su spojene dvije velike špage. Onda okrećete špagu oko šake, a istovremeno skidate onaj mali dio špage, i stavite ga u džep. Tada izgovarate riječi: "i onda uzmem čarobni prah", a zapravo u džep stavljate taj mali dio špage. I onda vam ostane onaj jedan veliki dio u ruci i vi pokažete publici, i oni misle da ste iz dva velika komada špage stvorili jedan.
Nadam se da ste me shvatili, jer ni ja sad nekužim šta sam napiso...
Ako treba, sve ću ovo izbrisat i snimit video kak trik izgleda
Evo jedan trik koji sam skužio:
http://www.youtube.com/watch?v=hQhdK8l6CuY
Ja sam skužio kako trik radi, jeli još ko od vas skužio??
Ajde mađioničari da vas vidim!
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
A nije ga problem skuzit, kad ide prebacit iz desne u lijevu ruku, uopce ga ne prebaci nego mu ostane u desnoj ruci i to je to... Inace znam par trikova sa kartama, al nije bas sad jednostavno opisivat, to je efektivnije kad se gleda nego cita!
FORD FOCUS RS500
I like it!
Bila je davno ona serija (dokumentarac) gdje su otkrivali kako se rade neki napredni mađioničarski trikovi.
Npr. da slon nestane unutar neke ograde i tako.
Neki tip s maskom je to vodio (kao da ne saznaju tko to otkriva trikove).
Ali se ne mogu sjetiti imena, niti znam di ima za skinut (mislim, znam di ima, ali ne znam ime).
Jel se netko sjeća?
P.S.
Ovo je fakat prejednostavan trik.
Još ga pokazuje usporeno.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Georgy, na satelitskoj je koji put taj mađioničar s maskom
Nemam satelitsku.
Ajd, ak vidiš, zapamti ime pa napiši.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bravo, pogodili ste... baš i je jednostavan trik. Neku večer (mislim u četvrtak) sam na OTV-u navečer oko 20 h, gledao te neke mađioničarske trikove, pa me se to dojmilo, pa reko da ovdje postam da malo vidim kakvi ste vi mađioničari.
Pogledajte ovaj trik s iPhonom... hahha..
http://www.youtube.com/watch?v=a1_3275FrfU
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Bookmarks