Join Today
Zatvorena tema
Stranica 5 od 15 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 101 do 125 od 356
    Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ico Pregledaj post
    kad si imao symbian, onda je on bio "najjači", kad si imao WM onda je on bio "najjači". sad kad imap iPod, onda je on "najjači".

reklo bi se: svaki cigo svoga konja hvali. (nemislim da si ti cigo niti da je iPhone konj, da nebi bilo svađe)

Ali realno gledano, jedan P1 ili N82/95 8Gb su u nekim pogledima daleko bolji od iPhonea 3G (navigacija, tipkovnica, aplikacije, kamera, drag'n'drop prebacivanje pjesama/videa...)
    Jedino što iPhone ima veliki displey i ikone...

tako da baš nebi rekao da je symbian 10 godina iza (osim ako ti nisi mislio na Nokiu 6600).
    Ja bih rekao 10+

Neki dan sam koristio iphone i mogu reći da se svi sony ericssoni koji su za usporedbui mogu sakriti iza njega, o nokiama neću jer ih nisam koristio.

Ne hvali cigo konja nego je to činjenica.

Ja ne znam po čemu su to P1/W960 bolji od iphonea?

-> Kamera.. Kod P1/w960 Zeleni obris na 50 % fotografije

-> Tipkovnica.. na p1 moraš imati čačkalicu umjesto prsta da napišeš poruku/960 je dosta bolji. tipkovnica na ajfonu je uber lagana za koristiti.

-> Navigacija.. osobno se nisam još uspio spojiti na 960 iako sam imao GPS modul

-> Aplikacije.. koje su to aplikacije?

Da ne govorim o tromosti symbiana kod ova dva modela....

Bluetooth: nikada ga ne koristim na telefonu.
    Video: tu i tamo snimim koju fotku dok video također nikada ne koristim
    MMS: šaljem mailove tako da mi ovo fakat ne treba
    Copy/paste: ajde, ovo je bed ali bit će s vremenom valjda

Sve u svemu, uzimam iphone za par mjeseci kada mi ugovor istekne.
    Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @wildbabe: ja sam reko p1 ili n82/n95 8GB
    kamera i fizička tipkovnica su definitivno na strani nokie. koristio sam p1 i tipkovnica je nakon privikavanja skroz super.

Osobno sam koristio par mobitela sa TS-om, i to je velika prednost sa surfanje. ali za tipkanje poruka je definitvno minus. probaj u hodu tipkati poruku na mobitelu sa TS-om i fizičkom tipkovnicom. pa ćeš vidjeti razliku u brzini. isto tako i u busu/tramvaju...

a pošto ima 10+ prednosti u odnosu na symbian (evo konkretno n95 8GB), molim te nabroji mi ih! (ali da ne navedeš veliki TS kao jednu od njih)

pa ako su tih 10+ prednosti stvarno velike prednosti, onda ću i ja razmisliti o kupnji tog iPhone-a...

u stvari, mene općenito zanimaju prednosti iPhone-a nad ostalim mobitelima (prvenstveno symbianima) . jer su ljudi napaljeni na taj iPhone, pa me zanimaju razlike. (kažem još jednom, osim tog displeya)
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao wildbabe Pregledaj post
    -> Tipkovnica.. na p1 moraš imati čačkalicu umjesto prsta da napišeš poruku/960 je dosta bolji. tipkovnica na ajfonu je uber lagana za koristiti.
    Nije istina ovo za P1, daj već jednom shvati...
    koristio sam p1 i tipkovnica je nakon privikavanja skroz super.
    Točno!

u stvari, mene općenito zanimaju prednosti iPhone-a nad ostalim mobitelima (prvenstveno symbianima) . jer su ljudi napaljeni na taj iPhone, pa me zanimaju razlike. (kažem još jednom, osim tog displeya)
    Vidiš to slično pitanje sam i ja htio nedavno postaviti ali sam zaboravio.
    Dakle ljudi molim vas izjasnite što sve koristite na tome iPhone da je toliko napredno u odnosu na sve ostale mobitele?
    Slažem se za TS i Safari...ali ostalo, dajte nam objasnite što je sve to ostalo toliko napredno?

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nemojte mi slučajno ovu temu pretvoriti u poligon za prepucavanje iPhone vs Symbian/nešto drugo. Sve što će prelaziti okvire kulturne rasprave brišem bez pardona.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kako ste me samo dočekali uzeti na zub vi....

Uzet ću za usporedbu SE... opet napominjem da nokiu nisam koristio

TS -> + za iphone, p1/960 --> slaba reakcija ponekad što jako iritira, dodatnu poteškoću stvara plastični sloj kod modela 960.

OS -> u globalu daleko na strani iphonea

SAFARI -> na strani iphonea

iPOD ws WALKMAN -> iPOD, jer je ovo što se nalazi u 960 osim vizualnog dijela smiješno je i sramotno da na to stavljaju walkman brand ( isto vrijedi i za cyber shot ).

KVALITETA IZRADE -> iphone

Evo naveo sam nekoliko stvari koje su meni bitne pri uzimanju telefona a blootooth, video, MMS su mi totalno nebitne stvari i radi mene ih ne moraju niti stavljati...

Ovo je subjektivan stav i naravno da se razlikuju mišljenja i potrebe, bezveze je uopće davati komentar kao od strane korisnika kojemu je obrisan post prije nekoliko minuta...

@ observer, koristio sam p1 jedno izvjesno vrijeme i nisam se nikako priviknuo na tipk, meni je minus i bok.

@ ico, ako su ti toliko dobre nokie, zašto svaki mjesec imaš drugi telefon? ( nemoj mi samo reći da ih voliš mjenjati)

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dobro...znači TS, Safari, kako sam već i naveo i veliš "sustav" pod čime vjerojatno misliš na jednostavnost upravljanja aplikacijama. Kvaliteta, ajde, ali i mnogi drugi uređaji su odlično napravljeni.
    Ja se osobno dobro snalazim i na symb uređajima, dobro su i oni organizirani samo što neke stvari živciraju sporošću što kod iPhonea nije stvar.

Ali uz ove navedene stvari ja još uvijek smatram da da to nije tako hyper uređaj kako ga navodite već da je korisnicima više u glavu udario sav taj hype oko njega pa svi poletili kao "ofce" u t-mobile

Mislim gledam i gledam ali mi nitko ne može toliko konkretno odgovoriti zašto je to toliko Über telefon, svi govore ovo i ono ali ništa konkretno. Mislim koji vam je vrag svima, što to toliko koristite na tome uređaju da ga čini toliko Über?

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da se razumijemo, mene žešće živcira ta pompa oko cijele stvari, nisam tip osobe koja će poletjeti odmah za prvom sitnicom koju napušu do neba....to mi je primitiva žešća...

Priznajem da sam bio skeptičan prema toj tipkovnici i to me najviše zabrinjavalo kod telefona ali u praksi se stvarno pokazala kao dobitak, umjesto prostora predviđenog za nju povećali su ekran što mnogima puno znači.

Pod sustavom mislim na brzinu otvaranja aplikacija i jednostavnost rada s njim, stvarno veliki napredak bez lagova. Kod symbiana kada se telofon boota i treba ući u poruke, apps nekoliko sekunda što ubija u pojam i ni jedan soft to ne može popraviti, to je jednostavno hardversko ograničenje za koje smo besramno zakinuti!

Također se dosta dobro nosim sa symbianom ali imam osjećaj kao da mi uvijek nešto fali...nažalost

Uzmi u obzir činjenicu da je bez obzira na marketing, telefon prodan u jako velikom broju kao i njegov prethodnik u relativno kratkom vremenskom periodu. yebi ga, da ne valja ekipa bi ga prodala i popljuvala žešće.. Ne znam da sam naletio na kritike s ovim telefonom kao sa nekim brandovima.

Gle, iphone je jedna velika igračka koja po meni ima ono nešto što ga ipak izdvaja iz mase te ga čini boljim u odnosu na druge ...not much, but enough

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    što se tiče pompe oko njega složio bih se sa ovim,

= Citat = Izvorno postao observer Pregledaj post
    ... ja još uvijek smatram da da to nije tako hyper uređaj kako ga navodite već da je korisnicima više u glavu udario sav taj hype oko njega pa svi poletili kao "ofce" u t-mobile
    te da nadodem, opet svoje mišljenje o iPhone-u. Kao prvo neznam dali i koliko spada u domenu smarthphona, što se tiše jednog dummy-a, e tu je super. Nego vratimo se na iPhone, ono što ga izdvaja iz mase, a da se ne tiče web-a i screena je brzina samog OS-a te stvarno velika kvaliteta same izrade, što moram priznati nisam vidio još do sada.

Ali da napomenem nedam svoj WM ili S60 za iPhonov X
    HC4L

nihilistic Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 3G 16Gb
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao HCSC Pregledaj post
    Ali da napomenem nedam svoj WM ili S60 za iPhonov X

upravo ga uspoređujem sa htc touch hd-om, dakle idem redom.
    uzimam u obzir da sam korisnik iphona već duže vrijeme i da sam navikao koristit njegove funkcije, unos teksta i slično a touch hd sam danas primio prvi puta u ruke... već nakon par sati mogu zaključiti kako će iphone ostati na tronu bez obzira koliko njegov protivnik (uzmimo sada za primjer touch hd) bio hardverski nadmočniji jer dok se na njemu vrte ovakvi windowsi prednost ima samo nad nekim od mogučnosti za koje je iphone uskračen.

dakle ono što im je zajedničko iphone odrađuje barem duplo bolje i jednostavnije, touch flo bljedo pokušava pružit okruženje fluidnog rada sa prstima no cjela priča pada u vodu kada se vratimo na to da se radi o windowsima.
    multitouch kod surfanja radi odlično, daje mnogo bolje rezultate nego opera na 800x480 displayu, renderiranje stranica odvija se podjednakom brzinom na oba uređaja.

moji zaključak je da prave konkurencije na pordučju gdje iphone sada dominira neče biti sve do izlaska windows mobile sedmice.
    angels might have been eaten.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.628
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.628, Nivo: 20
    Bodovi: 7.628, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sodom Pregledaj post
    upravo ga uspoređujem sa htc touch hd-om, dakle idem redom.
    uzimam u obzir da sam korisnik iphona već duže vrijeme i da sam navikao koristit njegove funkcije, unos teksta i slično a touch hd sam danas primio prvi puta u ruke... već nakon par sati mogu zaključiti kako će iphone ostati na tronu bez obzira koliko njegov protivnik (uzmimo sada za primjer touch hd) bio hardverski nadmočniji jer dok se na njemu vrte ovakvi windowsi prednost ima samo nad nekim od mogučnosti za koje je iphone uskračen.

dakle ono što im je zajedničko iphone odrađuje barem duplo bolje i jednostavnije, touch flo bljedo pokušava pružit okruženje fluidnog rada sa prstima no cjela priča pada u vodu kada se vratimo na to da se radi o windowsima.
    multitouch kod surfanja radi odlično, daje mnogo bolje rezultate nego opera na 800x480 displayu, renderiranje stranica odvija se podjednakom brzinom na oba uređaja.

moji zaključak je da prave konkurencije na pordučju gdje iphone sada dominira neče biti sve do izlaska windows mobile sedmice.
    e s ovakvim postom se već mogu složit, jedan od rjetkih koji nije tipa "moj je tata jači od tvog". Zajedničke stvari iphone odrađuje bolje od sveg što sam vidio. Možda i ne hardverski, ali je to toliko fluidno upakirano da nema teorije da ti se ne čini tako. A iphone ionako nije smartphone tako da nema apsolutno nikakvog smisla uspoređivati ga s njima i ne volim ovakva prepucavanja. Symbian i WM mobovi će na sebi dan kad izađu imat zadnji i svaki dio tehnologije koji možeš zamislit. Al će zato bit i puni bugova i spori. Ali opet oni koji ih kupuju znaju zašto ih kupuju i to im ne smeta.
    Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran

zajebant Postignuća:
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @wildbabe: da mobitele volim mijenjati, volim uvijek isprobati drugi mobitel...
    Ali mi to još uvijek nisi nabrojao konkretno 10+ prednosti iPhone-a nad N95 8GB. (eto uzimam za prijemer N95 8GB jer on ima 8GB interne memorije kao i iPhone) (ali da pod prednost ne navodiš TS)

Mene stvarno, ali stvarno zanimaju te prednosti iPhonea (osim velikog displeya i surfanja netom) nad nekim drugim mobitelom (recimo Nokia N95 8GB, E71 i sl)

Što se izrade tiče, imao sam u rukama E71, imao sam E61i, i oni su bili super-čvrsto i kvalitetno napravljeni mobiteli...

Nek mi ntko od vlasnika iPhone 3G odgovori na slijedeća pitanja:

1) Mene zanima da li navigacija na iPhone 3G funkcionira turn-by-turn? (da li pozicioniranje može raditi i bez da se spaja na net?)
    2) Da li se može preko BT-a slati/primati filmići/muzika (i odma nakon toga i reproducirati) ili slika?
    3) Da li ima mogućnost editiranja/pisanja office dokumenata (word/excel) ?
    4) Da li se dodatne aplikacije za njega plaćaju? (ako da, koliko i da li su dostupne kod nas)
    5) da li se može postaviti mp3 kao zvuk zvona, kao zvuk SMS-a te kao zvuk alarma? (da li postoji neko ograničenje na broj melodija koje se mogu odabrati?)
    6) da li se može postaviti posebno zvono (mp3) za različite kontakte? (isto, da li postoji ograničenje za broj kontakata kojima se može dodati mp3 za zvono?)
    7) da li je moguće istovremeno slušati mp3 i surfati webom, ili slušati mp3 i igrati igrice?
    8) da li se može proslijeđivati SMS?
    9) da li se može pogledati u "zapisniku poziva" trajanje pojedinog poziva? i da li nakon poziva piše koliko je poziv trajao?

Pa eto, ako netko može to provjeriti i odgovoriti mi, jer me to konkretno zanima... hvala...

EDIT:
    10) da li je slika za pozadinu preko cijelog ekrana ili imaju oni "tabovi" na vrhu i dnu?
    Zadnji uredio Ico : 15-11-2008 u 11:03

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.132
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.132, Nivo: 36
    Ukupna aktivnost: 77,0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...

Da se nadovežem na Icu, mene zanima da li se baterija može sama promjeniti na mobu ili se mora slati u servis na promjenu?
    Zadnji uredio frish : 15-11-2008 u 13:39
    PREDATOR

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @icoi, mi ne govorimo o 10 + prednosti, mi govorimo o 10 + godina zaostatka... vrati se nekoliko postova unatrag gdje je smogovac prvi započeo diskusiju

Da ne ponavljam prednosti, sodom je to jako dobro objasnio umjesto mene...

2) Mene samo zanima tko još prebacuje muziku/filmove preko bluetootha? Taj ili je doslovno lud ili ima yebene živce....

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Samsung i8700 Omnia 7
    Operater
    vip
    Godina
    34
    Bodovi
    10.278
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.278, Nivo: 24
    Bodovi: 10.278, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma...da je htc umjesto windowsa iskoristio neki OS...bilo što,bilo bi bolje taj "fluidni finger touch " bi funkcionirao puno bolje...nažalost istina,puno drukčije izgleda maska preko windowsa no i dalje touch HD zvuči obećavajuće
    iphone je stvarno kvalitetan,dobar,vrijedan pažnje? ima li konkurenata? ima,svaki model ima,na vrhu? pa po prodaji je ali realno gledajući koliko ga vole,toliko ga mrze
    najbolji? nikako ima 5,samo 5 propusta...koji su relativno nebitni,no ipak,dovoljno važno(copy/paste npr.) da ga degradira na ne baš savršen model,nekome treba c/p,nekome ne,neki (očito) vole mms(digresija-isto je bilo i oko "jamoramimativideopozivkameru")
    stoga ovo je glupo,p1 i w960? nemogu se mjeriti,zamzung omnia lg renoir htc touch hd se xperia blackberry storm(kao jedan od dražih mi konkurenata) mogu se mjeriti sa iphoneom,i on je bolji u nekim segmentima,nekim nije...stoga,ne nije velika revolucija nija ovo ono,samo ogroman hype,uz to istina da je natjerao velike proizvđače da ubrzaju sa tim usavršavanjem touchscreen uređaja jer do sada smo imali ništa naspram ovoga(govorim o w950/w960/p1 sl.) jer nakon iphone-a slični su počeli se usavršavat i eto,favorit ili ne bitan je,ali da je toliko dobar,nije -.-'

zajebant Postignuća:
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2) Mene samo zanima tko još prebacuje muziku/filmove preko bluetootha? Taj ili je doslovno lud ili ima yebene živce....
    oćeš reći da nikad nisi neku mp3 melodiju ili neki kraći smješni filmić poslao preko BT-a na drugi mobitel ili primio sa drugog mobitela??

Samo mali dodatak na moje pitanje pod 2) da li se mogu slati i primati slike preko bt-a? (isto kao i video/mp3)
    Pa ako netko zna odgovore na mojih gore 10pitanja bio bih mu zahvalan na odgovorima, na ne na komentarima da je netko lud ako to radi ili sl.
    Hvala.

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ico znas kako ti ono kazes...koristi opciju search--sve ima tamo,milijon i 3 puta sve receno...

predator--servis...

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    X puta sam recimo dok smo na vožnji jedan drugoga fotkali mobitelima, i onda si razmjenimo fotke odmah tamo na mjestu preko BT.
    Ili ako je netko snimio vožnju i slično.
    Ili odem na posao, imam jedan veliki dokument a ne želim gubiti vrijeme sve zapisujući samo ga fotkam sa P1 i kasnije kada me netko traži tu info samo mu je pošaljem preko BT.
    Slično je i sa kojekakvim rasporedima i računima koji su u office-u formatirani.
    Ili fotkam kumovog klinca, ono tek mu se rodio mali, on nema neki poseban mob pa ja fotkam sa svojim i prebacim mu to za uspomenu preko BT.
    Itd itd...
    Dakle to što ti ne koristiš BT ne znači da ga MASA ljudi ne koristi jer ga koristimo jako često, i ne želimo svaki put za sitnicu čekati da dođemo doma i to pošaljemo sa kompa.
    Žišku?
    Zato mi je to na iPhone-u OGROMAN nedostatak.
    Zapravo sprdačina je da tu sitnicu nisu integrirali a ne nedostatak!

SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne bih se slozio sa usporedbom HTC Touch HD - iPhone. Prvi je poslovni/multimedijski smartphone sa kolicinom mogucnosti koje iPhone nece nikada imati i namjenjen je drugacijim stvarima od iPhonea. Kod WM-a je fokus na mogucnostima, a ne usabilityju ili ljepoti sucelja.

Kod iPhonea se zalimo na funkcije koje nema, a kod WM-a na one koje su mu visak. Zato WM je smartphone OS za ljude kojima treba sve, a iPhone mob za ljude kojima treba nesto.

Ako mi treba jednostavan mobitel za laku multimediju i sminku, necu se dvoumiti i uzeti cu iPhone, no do onda - S60 i WM.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Veteran10000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.132
    Nivo
    36
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja skoro svaki put na poslu s kolegama razmjenim nešto preko BT-a, stvarno ga koristim i šteta što to na i-phoneu nije podržano, po meni je to ogroman nedostatak .
    PREDATOR

nihilistic Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 3G 16Gb
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rospaya Pregledaj post
    Ne bih se slozio sa usporedbom HTC Touch HD - iPhone. Prvi je poslovni/multimedijski smartphone sa kolicinom mogucnosti koje iPhone nece nikada imati i namjenjen je drugacijim stvarima od iPhonea. Kod WM-a je fokus na mogucnostima, a ne usabilityju ili ljepoti sucelja.
    usporedba se odnosi na mogućnosti koje su im zajedničke, naravno da su im funkcije kao i ciljana poblika sasvim drugacije.no ako jedan ima browser a ima ga i drugi pogledajmo koji bolje radi i usporedimo.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    usporedba se odnosi na mogućnosti koje su im zajedničke, naravno da su im funkcije kao i ciljana poblika sasvim drugacije.no ako jedan ima browser a ima ga i drugi pogledajmo koji bolje radi i usporedimo.
    Dakle pitanje je sto je bolje od zajednickih mogucnosti?

Ako usporedujemo i samo mogucnosti koje su im zajednicke kao sto su web browsing i gps, hd je po mojem misljenju bolji - podrzava flash i turn by turn navigaciju.

Postavlja se pitanje: sto za tebe znaci bolje, a sto za mene znaci bolje?
    Da li je bolje da uredaj podrzava flash, javu ili da ima pinch to zoom i nema te mogucnosti?! Da li je bolje da ne podrzava turn by turn navigaciju ali da mozes zumirati mape prstima?

Dakle mogucnosti ili izgled? Sto je bolje?? Isto pitanje se provlaci i kroz sve ostale segmente usporedbe, jer ne vidim niti jedno podrucje gdje bi iphone mogucnostima bio bolji.

Meni su bitnije mogucnosti, vama je (naj)bitniji ekran, odnosno nacin unosa.
    I to je ok. Samo to jasno recite.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni se čini da sada dok je cijela ova iPhone afera aktualna neće biti realnih pogleda, ali nakon nekoliko boljih uređaja koji apple izbaci u budućnosti, pri osvrtu na ovaj sadašnji iPhone korisnici budu rekli "ma znaš, ipak nije on bio nešto, falilo mu je zaista nogo stvari koje bi čovjek htio imati a što neki uređaji imaju već odavno...ali tko ga šiša, bio sam sam sebi faca kad sam ga kupio".
    A to što košta 3x više nego neki malo bolji mob koji ima praktički slične mogućnosti ili više, ma tko ga šiša...imam ja para na bacanje ...mislim nije da sam kruha gladan...još

nihilistic Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 3G 16Gb
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao N.F. Pregledaj post
    Ako usporedujemo i samo mogucnosti koje su im zajednicke kao sto su web browsing i gps, hd je po mojem misljenju bolji - podrzava flash i turn by turn navigaciju.
    govorim o browseru, ne gps-u koji je bolji na htc-u.

= Citat = Izvorno postao N.F. Pregledaj post
    Postavlja se pitanje: sto za tebe znaci bolje, a sto za mene znaci bolje?
    za mene znači bolje kada otvara stranice brže od konkurencije,
    http://www.youtube.com/watch?v=ngYKQW2DVQE
    kada je navigacija stranicom jednostavnija i kada manje vremena moram potrošit da bi obavio pojedine stvari, dakle ako za tebe bolje znači suprotno od navedenog onda se slažemo u mišljenu

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sry nisam dobro shvatio. To se odnosi dakle samo na browser koji im jedina dodirna tocka?
    Usporedujemo samo browser i to samo brzinu? Ako sam ovaj put dobro shvatio?

Vidis, wm ima nezgodnu i stasno kompliciranu karakteristiku da nudi korisniku vise programa, pa da oni sami odaberu sto im vise odgovara. Tako da ma wm-u mozes koristiti i operu mini koja je puno brza, ali nema flasha, ili netfront, ili nesto drugo.

Druga stvar u tvojem linku se uopce ne radi o hd-u vec o touch pro-u.

Meni je ipak bitnije da se stranice prikazuju ispravno i brzo.
    http://www.youtube.com/watch?v=Aiw5PsQ50Uc

kada je navigacija stranicom jednostavnija i kada manje vremena moram potrošit da bi obavio pojedine stvari, dakle ako za tebe bolje znači suprotno od navedenog onda se slažemo u mišljenu
    Imas logicku gresku. Dakle ako ti smatras da je nesto bolje, a ja da to nije, kako impliciras, onda se ne slazemo, a ne kako si ti naveo da se slazemo.
    Zadnji uredio ce3hel : 15-11-2008 u 19:31

nihilistic Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 3G 16Gb
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Na browser je cijelo vrijeme zapravo i naglasak,da.

Posto imam trenutno htc touch hd razlike u brzini pregledavanja internete iste su kao i na pro-u, da sam ne snimam video uzeo sam prvi primjer koji prikazuje istu stvar.

( ps. nema logičke greške, samo pogrešno tumačenje s tvoje strane ....rapravljat o ovome nije potrebno )
    Zadnji uredio sodom : 15-11-2008 u 19:47

Zatvorena tema
Stranica 5 od 15 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. [5800 XpressMusic] korisnički dojmovi, pitanja ...
    By mrle in forum Symbian S60 rel. 5
    Odgovora: 1802
    Posljednji post: 29-08-2013, 00:07
  2. [Nokia N78] Iskustva, pitanja u vezi uređaja,...
    By Frog in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 53
    Posljednji post: 29-12-2011, 15:35
  3. [N82] korisnički review, pitanja u vezi mobitela
    By viperpitbull in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 338
    Posljednji post: 22-04-2010, 21:39
  4. Odgovora: 19
    Posljednji post: 11-03-2009, 20:34
  5. Odgovora: 62
    Posljednji post: 24-02-2009, 17:05

Tags for this Thread