Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2008
    Operater
    ·T···Mobile·
    Godina
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

[w580i] Nezeli flashati nijedan hrvatski firmware

Evo u cemu je problem, svaki puta kada zelim flashati hrvatski fs, javi error. Probao sam ih na desetke ali nijedan nece... Samo americki oce? A svi su cid53(i engleski i hrvatski). Probao sam babeck i javi error sa hrvatskima.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Aug 2008
    Mobitel
    K610i -> W660i
    Operater
    TELE2,VIP,T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ivan_not_noob Pregledaj post
    Evo u cemu je problem, svaki puta kada zelim flashati hrvatski fs, javi error. Probao sam ih na desetke ali nijedan nece... Samo americki oce? A svi su cid53(i engleski i hrvatski). Probao sam babeck i javi error sa hrvatskima.
    Da li si skinuo onaj FS sa iprotebe.cz kaj sam ti dao link(ja sam ga upravo skinuo i babeck mi ne javlja nikakvu grešku),ako jesi onda probaj promijeniti USB port,reinstaliraj flash driver-e i probaj ponovo,a ako i to ne radi probaj flashati na nekom drugom kompu(kod frenda.....). Dosta ljudi je imalo takvih problema i na jedan od ovih načina su uspjeli to riješiti (dolazi do konflikta jdflasher-a sa nekim programom ili kaj ja znam čime i dolazi do ovakvog ponašanja).Sinoć sam proveo dosta vremena tražeći suvislo objašnjenje,ali nisam našao niš pametno,jedino nekoliko ovakvih slučajnih rješenja,a zanima me jer ovih dana trebam dobiti jedan W580,pa da se i meni ne zalomi nekaj ovakvog(ako upali,molim te javi,tak da znam)

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2008
    Operater
    ·T···Mobile·
    Godina
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ares Pregledaj post
    Da li si skinuo onaj FS sa iprotebe.cz kaj sam ti dao link(ja sam ga upravo skinuo i babeck mi ne javlja nikakvu grešku),ako jesi onda probaj promijeniti USB port,reinstaliraj flash driver-e i probaj ponovo,a ako i to ne radi probaj flashati na nekom drugom kompu(kod frenda.....). Dosta ljudi je imalo takvih problema i na jedan od ovih načina su uspjeli to riješiti (dolazi do konflikta jdflasher-a sa nekim programom ili kaj ja znam čime i dolazi do ovakvog ponašanja).Sinoć sam proveo dosta vremena tražeći suvislo objašnjenje,ali nisam našao niš pametno,jedino nekoliko ovakvih slučajnih rješenja,a zanima me jer ovih dana trebam dobiti jedan W580,pa da se i meni ne zalomi nekaj ovakvog(ako upali,molim te javi,tak da znam)
    Probo na winxp i na winvista. Na dva razlicita kompa. Nece, isti error, probo sam izbrisati neke programe i antivirus ali nejde.

Javi mi u babeck.exe : error 1st block's hash doesnt match hdr value???
    Zadnji uredio ravilov : 19-11-2008 u 13:25 Razlog: koristi gumb EDIT!

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. E51 novi hrvatski firmware
    By Toninjo in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 17-09-2008, 15:23
  2. SE W630i FIRMWARE HRVATSKI
    By daro in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 17-11-2007, 01:53
  3. v360v ne otvara nijedan URL
    By matejuska in forum Motorola