Jebate, kohe vino.. Blezena martimje kuj pijan ja bum kqpal,triput himna čardak jebdno, tek 12 sati te bog nemam mjehura ni mesta od vina., bemti,vert, prestigni me.u vinu, nis ne uidim
Ajme...
Vidim master plan razradjen, Luna se seli iz 'rvacke, Jamal popunjava harem...
OT: ne radim nista, kuckam, beskoristarim, gledam TV...
Jebate, kohe vino.. Blezena martimje kuj pijan ja bum kqpal,triput himna čardak jebdno, tek 12 sati te bog nemam mjehura ni mesta od vina., bemti,vert, prestigni me.u vinu, nis ne uidim
Ljudi, ne dajte mu vise nista, ovaj je gotov.![]()
lol, mario
alaj ce nekog glava sutra bolit od mladog kiselisa.. a jos se i u skolu mora..ccc.. ta danasnja mladez! mi nismo pili on schoolnights.. samo preko dana![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
*burp* Al je ova pita dobra...
Sutra konačno kupujem...monitor
EDIT: Hopefully dođe do petka![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
A,ne boli tak jako glava, sam kaj bi spaval cijeli dan... Idem popodne u školu, tak da sam i mogel malo gucnutg....
Ajd priznajte da ste i vi popili... I sad tek vidim kaj sam pisal gore... Wtf? To nije moj rukopis...
Jutro
Backupiram n73 pa ću formatirat.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ja priznajem da sam popila, mario, jednu casunisam ljubitelj vina i predlozila sam caci da umjesto grozdja zasadi hmelj
jel ima brend piva koji se zove Luna?
![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ja priznajem da nisam nista popio.
@Luna,
AFAIK, jos ne postoji brand, ali zato postoji restoran u L.A. koji koliko sam skuzio prodaje pivo i vino...![]()
kad će taaaj petakkk![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ma, u ovom trenutku bih sve dao za još jedan dan viška...kao u Groundhog day![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
a sutra je u fontani chivas poker night![]()
![]()
![]()
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
666 stranica, sotona je na tom forumu=)
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
jes ti cuo nju kako pjeva? aaaaauuuuuuuuuu strasna scena
It's nice to be important, but it's more important to be nice
nehma tu pomoci ....![]()
Evo i mene malo, nekoliko dana sam ignorisao forume, nakupilo se![]()
Україна
sam se vi zahebavajte, ja ću besplatno na skijanje
ej smuch, tamo dobiješ popis pjesama, mi smo profići, mi se ne trebamo pripremat al fala![]()
dream on baby, dream on ...![]()
Sto drugo reci nego: sretno nadobudnima!![]()
zasto nam ico vise ne utvrdjuje stanje na temi?
nije valjda da smo ga potjerali s kritiziranjem kako njemu nikad nis nije novo?![]()
Bookmarks