aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
@brljo: I moja sućut.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Brljo, moje saućešće...
Slinim nad preseksi Ferrarijem P 4/5 .![]()
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Ja slinu trošim na nekaj drugo...
Inače, jutro... Uopće ne znam kaj treban napraviti danas...
Ide ko učiti umjesto mene?
ideš...10 satna rupa u temi![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
zimaaaaaaaaaaaaaaaaaa brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ...
prekinu sam s curom
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
moj tajo je napravio fino vino! meni fino, a ja opce ne volim vino, pogotovo ne homemade. bravo tajo!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
hajd mjenjamo se.. posalji tog vina u kanadu, ja cu tebi poslat onaj kanadski viski ...
ajmo ne
mijenjajmo se ovako, ti dodjes tu pit vino, ja odem u kanadu pit viski. tak cu se nalit da me nece moc deportirat jer me nece moc odlijepit od poda
moja nastojanja da se maknem iz rvacke prelaze u drasticne mjere![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
reka sam ti ja... kak si krenula za koji mjesec ces me zicat da se udas za mene da bi dobila stalni boravak u kanadi![]()
um...
nemas li ti ono zarucnicu?!
mislim, nije da ja imam nesto protiv threesome, mene smao strah, sjecam se da je ona neka adezeofka.. pa.. cuj..
![]()
eh ako ti je lakse, imam ja dvije zarucnicenemoj se plasit sve ce biti uredu nijedna nije u kanadi
bit ce jedan na jedan s time neas problema...
![]()
a, onda okejednoj od zarucnica cemo utrpat mog Nenu i svi sretni i zadovoljni. i Luna u kanadi! weeeee
![]()
eto od svega ovog uspjeli smo ozenit i maluala ce bit sretna kad vidi da moze tvog nenu imat.. bit ce joj srce ko kanada
![]()
a jok! nedam njoj nenu! onoj drugoj on ide! pa hebote, satro bi je u roku dve sekundenije mi cilj ubit tvoje zarucnice, fakat nije
![]()
e necu tako ! nedam ja onu drugu zarucnicu, mala ga mora dobit... pa nek radi sa njom sta god zeli..
znaci vako, (luna+jamal)+(mala+neno)=stalni boravak za lunu u kanadi![]()
zapravo, mozereci cemo neni da malu proslijedi babi svojoj (a baba je, uf, baaaabaaa) pa nek joj mala pomaze radit sir, musti kravice, cistit stale.. i tako, poslovi kao stvoreni za nju
i jos u citavoj prici usrecili smo jos jednu osobu - the babu!
koji smo mi dobrocinitelji, covjece
a sve u svrhu akcije: dajmo Luni Kanadu!
![]()
Bookmarks