ja sam odusevljen s mobitelom. moram samo universal sim nabavit da ga pocnem na vip koristiti..
nego jel nakraju kad se ubaci neka nova kartica unutra treba nesto jos napraviti ili radi normalno??
fetch new data moze to neko pojasnit
ja sam odusevljen s mobitelom. moram samo universal sim nabavit da ga pocnem na vip koristiti..
nego jel nakraju kad se ubaci neka nova kartica unutra treba nesto jos napraviti ili radi normalno??
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Se dobije uz njega mrežni punjač u T-Mobilu?
Pitam jer ga vidim u dodatnoj opremi...i to za 188kN.
Ako je to isti onaj koji ja koristim na iPodu videu onda je bolje uzeti ga u mikronisu, tamo sam ga platio 152kN.
treba se registrirati prije na ajtjunsima,tak je meni tip reko u tmobalju..kao sto su ti i u ducanu napravili...ne znam dal to treba sa universal simom i vipom,ali sa nekom drugom tmobalj karticom,sigurno...
evo me iz t-centra u Krizevcima konkretno, dodem tamo i pitam dal ima koji iPhone od 8gb, naravno nema jer sam ja velik pehist, ali su zapisali broj moba da kad/ako dode budu zvali, mene zanima dal itko zna koliko oni to cesto narucuju i koliko treba cekat?
There are no shortcuts in evolution.
ako se kupi u italiji... i aktiviraju ga u ducanu sa njihovom karticom ( prepaid, 499 ili 569 eura ) moze li se odmah staviti npr. HR VIP, T-Mobile HR, ili bilo koja domaca ! ili treba izvaditi njihovu, pa staviti svoju pa opet na itunes registracija ? i postoji li tada mogucnost da se zakljuca, bez obzira sto je vec tvornicki odkljucan !??
ako ga kupiš izvan tarife kako si opisao npr. u Trstu (pod pretpostavkom da ga imaju raspoloživog jer se rasprodaju vrlo brzo kada dođu) kupuješ ga otključanog i omogučen je rad na sve kartice. Što oni točno aktiviraju u dučanu stvarno neznam no ovdje pričamo o legalno kupljenom otključanom uređaju.
njihovu svakako treba izvaditi prije nego staviš svoju
mogučnost da se sam zaključa ne postoji.
što se tiče tvog acc na itunes on nije vezan uz uređaj koji koristiš.
angels might have been eaten.
Evo jedno ekspresno pitanje za vlasnike iPhone-a 3G:
da li se može na ajFon ubaciti neka mp3-ca sa kompa na mobitel? bez iTunsa i sličnih programa
ili se baš sve mora sinkronizirati sa tim iTunes-om i da li se to onda plaća ili šta?
i kakva je stvar sa videom? mislim prebacivanje videa sa kompa na mob. da li to isto ide c/p ili treba pomoću nekog programa?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
mislim da moras sve prek itunes-a
a mene zanima kako iskljucit onaj T9 pri pisanju poruka, ma uglavnom pri pisanju bilo cega
kaj se da ajfon spojit prek usba na auto radio?
Ja koristim jedan program po imenu iPodCopy za svoj iPod...možda radi i na iPhone-u.
Nisam još probao. Isprobajte, ne treba vam onda iTunes.
Kako me živciraju ovakve primitivne idiotarije i postovi. Ako nemaš ništa pametnije za napisati ne troši vrijeme ovdje jer nisi nikome zanimljiv
@ God's servant
MMS, možeš narihtat, VIDEO SNIMANJE isto možeš narihtat, MEMORY CARDS...neznam za sto kad imas 16gb memoriju... pa da ne idem dalje...
Fora je glupa, stara i isfurana, a ti si ju sada tek sada odlučio postaviti... Smiješno :-)
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Ostavit ću post sa slikom, jer je replayano na njega, ali vas molim da se ubuduće suzdržite od ovakih postova. Za to imate chataonicu i zajebancije.
Uzeo sam 16GB iPhone 3G jucer.
Odusevljen sam.![]()
evo još jedan vlasnik iPhona 3G 16B,
slučajno sam postala vlasnik (bilo super povoljno u opciji za poduzeće 1,00 kn) tako da imam mali milion pitanja,
evo prvo,
veliko slovo E koje je na ekranu konstantno, da li to znači da je on stalno spojen na net?
primjer, ja odem na net i dok se neka stranica otvara pored E mi se vrte u krug neke kockice, a kad se stranica otvori više ne ništa ne vrti i to nestane sa ekrana ostane samo E, a ja i dalje na toj stranici. Da li on ugasi vezu kad nešto nađe ili je to nešto drugo.
Ajd pomagajte, da mi ne bi došao neki abnormalni račun, e da, da li se može na samom aparatu totalno ograničit pristup internetu
hvala vam unaprijed
pozdrav
Kakav je taj Safari za surfanje? Jel moguce instalirati neki drugi web preglednik koji podrzava javu i flash?
pretpostavljam da su sve novije stranice bez jave i flasha negledljive?
Goga malo slovo E ti označava samo da imaš dostupnu EDGE mrežu, kada ti učita stranicu ništa više ne skida pa prema tome nema niti "vrtnje"
što se tiče ograničenja ako nemaš neku mobilni pretplatu za internet cijene su poprilične. Preporuka je da unutar Settings/general/network/cellular Data network pod APN upišeš DISABLED ( velikim slovima) i to bi trebalo biti to.
inače imaš hrpu pitanja odgovorenih na 3G iPhone FAQ-u
http://www.hurl.ws/cxy
Postoji browser, zove se myFox no nema podršku za flash
angels might have been eaten.
Hvala Bio,
Znaci nije moguce gledati youtube isl. na iphone?
Bookmarks