ACDSee to radi bez problema. Selektiraš više slika > desni klik > Tools > Resize.
eh ovako naime slikao sam stotinjak fotografija sa 7mpx kamerom tako da su rezolucije velike,a trebam ih uploadati na jednu stranicu (jednu po jednu) pa ce mi za to trebati godine,jer su fotografije po 3-4 mb. a sada da im mijenjam rezu jednoj po jednoj i za to ce mi trebati previse vremena, pa me interesuje da li postoji neki metod ili program kojim se moze promijeniti rezolucija vise fotografija odjednom?
ACDSee to radi bez problema. Selektiraš više slika > desni klik > Tools > Resize.
hmmm nemam te opcije,a koristim acdsee 10 photo manager...
Pogledaj ovdje, spomenuto je nekoliko načina i programa:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=28150
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
hvala svima,no nasao sam program radjen u javi, i vrlo jednostavno odradi resize za 100 fotografija,jedina je mana sto je poprilicno spor (za ovo mu je trebalo nekih 10ak minuta). zove se "Java mass JPEG resizer" ako nekoga interesira mogu uploadati na rapid. inace free je
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks