sta radim?
skacem po sobi s pivom uz zvuke tekna..
weeee
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
gues who`s back . . .
došao živ i zdrav, i u jednom komadu iz londona . . .
nahodao se ko nikad u životu . . .
ali vrijedilo je svake sekunde . . .
makar smo izgubili . . .
pola sata poslije završetka tekme - neprocjenjivo . . .
nema tih novaca koji to mogu platiti . . .
idemo dalje, bez obzira na sve . . .
igrači odlaze, uprave prolaze, u dobru i u zlu, sjever je uvijek tu . . .
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Di si sad kad me krenulo
Igrao s nekim ludim likovima i mogu reć najbolji stol za kojim sam igrao dosad. Ženska ugrabila svojih 0,0015% šansi za straight flush... Makar nije meni pošlo za rukom, bilo je predivno to vidjeti
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
dobar jutar svima...
vidim, ovdje nikog...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Nakon 5-6 mjeseci se naspavao. Usto u 11,obavio kupovinu,popio kavu,i sad cekam rucak...![]()
probudio se, tražio mjenjačnice koje rade, ali bezuspješno . . .
uskoro na posao . . .
see ya . . .
@ Ico
slike dobiješ ubrzo . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
bokšić..razmišljam kaj da obućem za van večeras haha![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
odi gola...
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Znate koliko je malo faljelo da zamjenim 6280 s 6120c? Šit, šit, šit.
odoh se napit ko majka graba...
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Pripreme za tusiranje,u planu navratit na benzinsku po cigarete,i izlazak... Najednom onda ono *ovno od sluzbenog moba zazvoni...
Zakljucak: Nisam kupio cigarete jer benzinska do 22 radi,nisam se istusirao,nisam vecerao,pokisnuo sam ko najzadnji kreten,skoro me struja ohladila,i sad mažem po teletextu u nadi da mi nece bit dosadno doma veceras... :*ebalomajku:
smuc, iskreno se nadam da ti je posao fino placen i da si u drzavnoj firmi sa svim benificijama iste (bolovanja, godisnji, bozicnice, regresi, sindikati..)
ako nisi, bjezi glavom bez obzira!
do sad sam radila plakat iz prirode za 4. osnovne.. priklat cu uciteljicu ak mi mala necakinja ne dobije pet plus! (kaj sad kaj smo prodali sliku orla pod bjeloglavog supa, neku tamo juznoamericku rijeku pod Zrmanju i slicno)
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Danas sam spretno izbjegao 2 racije- malo je sjebano bit maloljetan, al nema beda. još 2 godine i sve će biti dobro.
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
sad sa koncerta,mokar. dubioza rasturila
Ajmo se svi ulogirati u isto vrijeme... Pa da nas bude preko tisuću odjednom
Bookmarks