Čini se jako dobro, trebat ću ovo srediti prijatelju...
Čini se jako dobro, trebat ću ovo srediti prijatelju...
jeli ko probao , baš me zanima kakav je u odnosu na yueta..... bolji ili lošiji
TkomijeukraoSpacetipku,nekadođedagaubijem.
iskreno, izgled mi ipak nije nešto, tako da bi odmah mijenjao skin, a u biti treba biti dosta stabilan i brz da bi bio dobar pa nek ga netko isproba.![]()
Lijepo,lijepo i mene zanima kakav je u odnosu na yeta
ja bi ga probao ali pošto imam jos (56k)tj modem ...14 ili 15 mega mi je puno......jos skidam yuet 1.5 (svaki dan malo).....tak da.....cu ga samo skinuti ako je nest dobroga i boljega u odnosu na yueta
TkomijeukraoSpacetipku,nekadođedagaubijem.
Cek ne kuzim sad jel je zakljucan or what!????Izvorno postao fliponja
Izvorno postao bubyx
E to se i ja pitam?!
Jeli imamo nekoga da je testira i kako je?
Nije zakljucan...
Trebalo bi onda editirati post od filiponje, da nebi bilo zabune.
Link je sa brazilskog v360 foruma,pa ako ti nesto znaci evo http://v360.ogigante.com/forum/index.php
( user name:cafe.mobil password:cafe.mobil )
Evo probao sam i Ganta! U ovo kratko vrijeme kako je gore moj zaključak je da nije bogzna kaj!Ustvari kaj se tiče brzine tu je u rangu sa yuetom 1.3! Video snimanje kako je inače loše ovo je katastrofa! Isto tako i slike! Kako sam probao i yueta 1.5 tako da odmah kažem i za njega da je nestabilan i sve u svemu ja se vračam na yueta 1.3 koji mi je do sada bio najstabilniji i valjda vrhunac kaj se može iz v360 izvuči! Ali ko zna,možda nas yuet opet ugodno iznenadi! Tako da čim mi se baterija napuni vračam 1.3!!!!!!!!!!
Pozdrav!![]()
Fala Ti dečec dragi na ovom osvrtu i obračanju. Mogu ti povedati samo to da imaš veeeeelikiiiiiiii utjecaj na mene i kaj se mene dotikavle nebum metal yueta 1,5 časna reč, a mislil sem ga sprobati, tak da bum ostal na 1,3. Fala ti još jemput na prosvetlenju moje pomućene pameti.Izvorno postao fliponja
Bolje drek u ruci nego septička jama na grani!!!
dal taj yelut koji vec vrag radi na motoroli v360v? xD XD xD
Naravno da radi. Moras samo naci Yuet MP kompatibilan s tvojim bootloaderom na V360v. (ugasen mob *# i tipka za paljenje)... Za sve ostalo,pogledaj ovdje...
hvala....uf mene je to trta stavit hahaha.........sta to uopce mjenja? xD...(sad kad dobijem ban)
jbg sad drugi problem.............gasi se mob sam od sebe hahahaah a jebemti ko me nagovori za ovaj monsterpack XD XD
Vjerojatno ti to nije do MP-a, da provjeriš skini si stock moto (orginalni ne moddani) pa flešaj.
di da skinem?![]()
Slobodno malo pretraži ovaj forum.
npr.
www.modmymoto.com
jebat ga....nemogu naci..pardon na rijecnik izletilo mi(zato jer trazim vec sat vremenaaaaaaaaaaa i nist)....pomoz brate...pomoz prijatelju svom xD
Bookmarks