probaj ovaj tutotorial što je vert stavio , meni radi![]()
probaj ovaj tutotorial što je vert stavio , meni radi![]()
potpisujem^^![]()
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
ATATCGCCCATATTTCGATGACCCCAAATTTCGAGGGGATTTAGGGCATG AACAATTTGACGACTGAG
TATAGCGGGTATAAAGCTACTGGGGTTTAAAGCTCCCCTAAATCCCGTAC TTGTTAAACTGCTGACTC
^to je univerzalna formula za bilo kako slozenu kocku, da se slozi po tom?![]()
Jos samo da mi je naci moju RK, pa da probam. :]
|Think again.|
ma meni je predobra sam sto izgubim dosta vremena!!!
jel ima gdje za kupit u italiji ili sloveniji te rubikove kocke ali da su original a ne neke za 5 kn.................
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
Evo upotpunio sam kolekciju. Možeš naručit na www.mozgalica.hr Kocke su oriđiđi. Jedino ako želiš 5x5x5 pričekaj još koji dan jer će im stići "V-cube 5" koja je daleko veće kvalitete od od Rubikove.
Dakle stvari stoje vako u minutama:
2x2x2 0:51
3x3x3 1:17
4x4x4 7:45
5x5x5 17:21
Uskoro stiže šestica i sedmica![]()
cekaj ti slozis kocku 5x5x5 za 17:21,ja jedva slozim dvije stranice i ostalo ne mogu
nego sta mislite o ovome
Zadnji uredio X-FusIOn : 08-11-2008 u 12:53
Izgleda fascinantno ali i nije neki big deal. Evo upravo sad pokušavam napravit šemu za slijepo slaganje. Radi o tome da treniraš pamćenje permutacija. Iz početka je teško, ali kasnije ide lakše. BTW, nekad sam igrao slijepi šah
Inače, nađi na jubitou di frajer slaže 7x7x7 kocku sa zavezanim očima. To je već za genijalce.
jbt meni bi trebalo 17min za 2x2x2 da rijesim XD.....
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
ja sam si kupio 5x5x5 ali nakon 1h sam odustao nebi nikako je slozilo da ga hebes hh
A jel znaš složit 3x3x3?
da to sam slagao oko 20 min imao sam je prije ali raskopao sam je hh zanimalo me kak je slozena
Gle, ne možeš sam skužit način za slaganje, osim ako nisi genijalac ili autist
Znači treba ti šema za slaganje koja podrazumijeva da naučiš određene algoritme. Jedino tako je možeš složit, s obzirom da je broj permutacija ogroman. Doduše, moguća su razna odstupanja radi skraćivanja vremena slaganja.
Evo ti link ovdje s algoritmima za slaganje 5x5x5 (Professor's cube) ali podrazmijeva se da znaš složit 3x3x3. Jerbo se sve temelji na tome da kocku najprije dovedeš do stanja da izgleda poput 3x3x3 i da ju onda na taj način i složiš.
http://www.geocities.com/alchemistma.../5by5cube.html
pomocu Ovoga sam slozio 3x3x3 slozio sam je pomocu toga kojih 5 puta onda sam jednom uspio sam ali mi je trebalo duze vremena a ovu 5x5x5 nema sanse da slozim hebem se snjom skoro vec 2 dana
hvala na linku gore bas cu probati po tome slagati pa cu vidjeti kak ce ispasti![]()
Bez brige, ako znaš 3x3x3, znat ćeš i 5x5x5. jedino je 4x4x4 malo drugačija, kao i ostale "parne" kocke.
Postoje jošp neki načini za 5x5x5, ali ovaj na linku što sam stavio je najbrži i koriste ga za "speedcubing"
aha ok hvala,evo tko bi htio slagati rubikovu kocku a nema je moze pomocu Ovog programa ako mu se svida
ovdje ima cini mi se vlasnik mozgalica.hr ili koji je vec link bio: http://www.forum.hr/showthread.php?t=123067&page=13
nick počinje s d@
mi mozete dati formulu na hrvatskome za 4x4x4.....hvala unaprijed.....
Daj...ono...lol...da se natjecem sam sa sobom ko ce prije slozit bio bi treci
eto tolko...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Nema na hrvatskom. Uči strane jezike![]()
nije za mene.........znam ja 3strana jezika i to mi je dosta...XD
Bookmarks