Ipak ne vidim zasto otvarati novu temu. Mogao si bar prvo potraziti malo po postojecim temama, o ovome je vec vise puta bilo rijeci, npr ovdje.
hey.. malo je glup nick ali to je jer nemogu vise docekat password na mail a zatrazih nekoliko puta.... nego da predjem na problem...
imao sam nekih problema sa mobom (tj pao mi je u vodu) i nakon sto ga osusih i sve to sam imao manjih problema... prvo mi se nije otvaarla ona plastika "u leci" a mob je slikao (samo je bilo crno naravno)... kad sam to sredio slusalica je bila pretiha... (culo se ali jako slabo) a zvucnik i mikrofon su radili... zatim sam i zvucnik nekako sredio i neko vrijeme je radilo sve... no sada je opet pocela kamera nesto zezati.. (leca je u redu) ali kad otvorim poklopac javlja mi poruku koja glasi "izvrsava se drugi program. zatvorite ga, a zatim pokrenite kameru."... i to je to... ne pomaze mjenjanje originalnog softwarea (za k800 posto je bio moddan u k810...) starijeg i novijeg.. kao ni ponovno modanje u k810 sa patchem za izvrsavanje kamere dok je java aplikacija u pozadini...
ni jedan program mi nije pokrenut, niti u aktivnim funkcijama ni gore na zaslonu se nevidi... nigdje.. pokusao sam i samostalno pokrenuti program bacit ga u pozadinu pa zatim pokrenut kameru i opet se javlja ista poruka... (sa patchem naravno...)...
e da... i u onom meniju gdje su servisni testovi i sve to... odem na njih i probam "testirat" kameru i takodjer mi se javlja ona ista poruka...
eto... jel ima tko kakvih ideja ili sta da radim... da ga probam bacit pod garanciju?? (da napomenem da nije otvaran u pokusaju susenja i da je sigurno suh jer je pao u vodu prije 15 dana, 5 dana je bio u termoforu na temperaturi od 32 stupnjeva, i kasnije na sobnoj jos 2 dana...) nakon toga do danas ujutro nije bilo problema s tom kamerom...
Ipak ne vidim zasto otvarati novu temu. Mogao si bar prvo potraziti malo po postojecim temama, o ovome je vec vise puta bilo rijeci, npr ovdje.
e jel netko uspio rijesit nekak drugacije.. probani i original driveri i Withan™.Camera.Driver.V3 kao i camdriver0_v_2.7_35_fps
i na k800 r1kg001 i na r8bf003 i k810 r8ba024 i nista ne pomaze.. jos uvjek to prikazuje... probano prvo mjenjat drivere bez patcha onda sa patchem....
Mislim da ti je još negdje ostalo vode,a kaj se garancije tiče to ti nebu prošlo,jer mob unutra ima nešto kao markicu koja reagira na vodu i promijeni boju,tak da bu ju odma znali - dakle preostaje ti samo servis ili da ga otvoriš i dobro osušiš (ispušeš) s kompresorom kod nekog
Nisam citao bas sve postove, zanima me jeli ovo pouzdano, i jeli itko imano problema nakon flashanja i modanja i jeli uspio...?
Valjda misli na flashanje općenito.
Da, pouzdano je.
Imaš problema kasnije jedino ako ne pratiš tutorial i namjerno stisneš krivi gumb.
A i tad možeš "popraviti"- jako je teško uništiti mobitel software- ski.
Puno ljudi je uspjelo- mislim da svi koji su postali u ovom threadu.
Koji nick![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ma znam za tu markicu.. tj cuo sam... ali budem probao... (iam starog koji je diplomirao na tome.. ako je uspio udar groma natjerat da servisiraju valjda ce i ovo)... a to za kompresor.... imam ga doma ali neznam bas da cu to radit jer mi se to bas ne cini sigurnim... ako nista drugo kad tad voda ispari... tj mislim da je cak vec trebala pa da nebu pomoglo... a ako bi... onda ce isparit s vremenom-..
Ctiajuci ovo mene izgleda wau sve to promjeniti izgled
ali jedna star me zanima
ako ja to krenem da radim i zajebem na pola da li ce mene ostati normalno u telefonu kao prije nego sto sam krenuo da fleshujem
zanima me owo jer stwarno ali stwarno zelim da uradim to fleshovanje jer ako zajebem nema mi drugog telefona bez owaj sto imam tj k800i
Ako u pola nešto prekine ili nešto, ostaje ti ono što si do tad stavio.
Ili ti se "pokvari" mob.
Znači da ga moraš ponovno flashati.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
i obavezno napravi backup GDFS-a prije bilo kakvih radnji i na miru si ako nesto uspijes sj.![]()
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
uf evo vec par sati pregledavam sve moguce tutoriale i pitam se kako mogu otkljucati ovaj mob k800i mozda ga i cak prebacit u k810i sve radim kak pise i nakraju mi izbaci da imam konfiguracijsku gresku te da se javim operateru itd...
Vec bezbroj puta objasnjavano. Nisi stavio custpack nakon flashanja.
sorry znam da je vec bezbroj puta objasnjeno jer sam bezbroj puta procitao i satima trazio i isprobavao sve moguce kombinacije
mislio sam da je ovo mjesto gdje cu dobit pomoc a sad da nastavim
kad ga flasham sa xs-om stavim mu custpack ali onda ga moram otkljucat nekakko pa ga sa setoolom ponovo flasham main i ubacim onaj patch sta sam generiro sa onim programcicem koji doidje uz se tool , kad to zavrsim ubacim unlock patch i gotovo...
jedino neznam kak da ubacim custompack sa setoolom kad imam sam onaj dir "tpa" a ne tpa.zip i itp.zip ili kak vech
pa ako nekom nije tesko da mi pomaze bio bi veoma zahvalan
Kako od foldera dobiti ZIP? Pa zazipas folder.
BTW preporucam ti da ne mijesas alate nego da sve odradis sa SETool2Lite. Koliko znam nitko tko je tako radio nije imao problema.
heh ja sam sad uspio na cudan nacin(u xs-u sam flasho cust a u setoolu sam ubacio unlock patch i radi sve) al mi neradi zvucnik (slusalica) ?!?!
Probaj neke druge drivere.
i moraju biti u .zapf formatu
zašto meni neće da prepozna xs++ mobitel,k810i?isključim ga,priključimm na USB i držim C ali on stalno piše unplug the phone..error...blabla
molim pomoć
@tera21,
Po cemu je ovo pitanje spadalo u temu o flash temama?
Drugi put pazi kud postas.
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
posto sam ubacio u k810 jedan od menija koji ne sadrzi track id funkciju, nestala je, ima li igde menija bas za k810 (sem originalnog) da je povratim.... pokusao sam da menjam samo menu.ml ali tel onda nema ikonica u meniju
Otvori menu.ml tog menija i "zalijepi" ovo:
Pod Destop Element 3 i spremi i stavi u mobitel menu.mlCode:<element id=\"MusicRecognition\"> <label type=\"name\" textid=\"MENU_TID_TRACKID_TXT\" /> <label type=\"helptext\" textid=\"TID_START_MUSIC_RECOGNITION_HLP\" /> <icon pos=\"left\" source=\"internal\">TID_LIST_ICN</icon> <link type=\"internal\" /> </element>
Tako možeš u svaki meni staviti.
Kad sam stavio tvoj menu.ml vrati se TRACK ID ali se ikonice ne vide u meniju, (mozda ti je drugaciji raspored u meniju) a ovaj menu.ml koji mi radi ali koji nema track id sam editovao kako je gore georgu opisao ali izgleda da ne stavim na dobro mjesto onaj tekst jer ili ima neka greska ili nema track id-a i sl. Sve ostalo sam rjesio, feshovanje, patch-ovanje, ubacivanje menija, driver-a ali to ne znam...
Bookmarks