Kakva je navigacija? Pročitao sam da se mora spajati na mrežu da odredi poziciju.
Ja sam ga danas kupio u Splitu, čekao sam samo 1 sat. Prvi dojmovi su odlični, aparat je jako jednostavan za korištenje (barem meni) i za sada ga nemam namjeru otključavati jer aplikacije zaista nisu skupe. Sve ono od aplikacija šta bi recimo meni trebalo bi me koštalo oko 100 kn, a mislim da to nije ništa!
Uredno sam upario bluetooth slušalicu Logitech sa njim, tako da sve one priče da se može samo koristiti origigi slušalica su gluposti. Jako jednostavno i brzo odrađuje sinhronizaciju sa outlookom i ostalim programima, a i postavke maila sam postavi preko outlooka.
Platio sam ga 700 kn u tarifi i300 i nadam se da će zadovoljiti sve moje potrebe, od poziva do spajanja na internet i navigacije. Mislim da su 2gb i više nego dovoljna za sve to, a možda čak i previše!
Kakva je navigacija? Pročitao sam da se mora spajati na mrežu da odredi poziciju.
PREDATOR
i kupio ga tko od vas nadzočnih :O
... ja san ga isto kupia danas u splitu... dobar mob, malo zahtjeva navikavanje na touch screen ali ekran je zato odličan... kvaliteta također...
... NIKAKO nemojte uzimat ovaj telefon bez njegove tarife jer onda telefon nema smisla... u tarifama za i phone već imate uračunate GB, a ako uzmete obični flex, moji najbolji itd. onda vam 100 pišljivih kilobajta košta 5 kuna...
Ja kupio danas na cvjetnom... ujutro nisam stigao morao sam na posao...cak se vidim na onoj slici kaj ste gore postavili...
Odusevljen sam telefonom... video snimanje i te gluposti mi tako i tako nisu bine, pa ono... a i slike na mobu na zaslonu izgedaju super... ali toliko je user friendly da ono... sve u svemu sretan sam jer sam ga uzeo po super cijeni...
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
...ajde vidim prva pozitivna iskustva... kad sam ja to pisao još za prvu verziju iPhone-a da ne kažem da je bilo podsmjeha, no dobro. Ali ne znači to da bi mijenjao svoj WM ili S60 za OSX na iPhonu, no chance.
(a i pojavio se i review na jednom drugom, "našem" forumu)
HC4L
evo par pitanja:
zanima me koliko najeftinije kosta otkljucani 8gb ili 16gb van Hrvatske?
koliko kosta taj isti u italiji?
i jel ima kakve razlike u izbornicima ako ga kupis u italiji ili Hrvatskoj?
ako je vani puno povoljnije radje cu ga uzet vani...
zanima me kada se uzme ovaj simpa paket 8gb (3898kn) ili 16gb (4498kn) jel se onda moze koristit samo taj simpa broj koji se dobia ili i bilo koji drugi simpa broj...pitanje je mozda malo cudno i glupo,ali san nacua neke price pa eto da pitan ljude koji znaju
koliko san skuzia, ovaj mobitel i nema nekog smisla bez interneta osim sta se s njim 'mozes pokazati vani'
Zadnji uredio asti : 08-11-2008 u 13:17
Meni uopće nije fora taj Iphone 3G. Jedino to što kažeš, da se možeš pokazat vani u društvu. Ja ostajem pri Sony Ericssonima, jedva čekam da Xperia izađe, mislim da ću nju uzet...
Kolko sam čuo na vijestima, Iphone je došao u Hrvatsku? Di ga ima za pogledat, da vidim tu stvarčicu, možda me i primami, ko zna.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Sad je za očekivati priličan priliv novih članova na forum sa nadasve zanimljivim pitanjima![]()
@ HCSC - kako nebi bilo pozitivno iskustvo kad sam za 20 minuta prebacio u sinkronizirao sve mail accounte, 500 kontakata u telefonu, muziTelefon je brži od bilo kojeg drugog telefona, a kroz moje je ruke prošlo stotine telefona. Personalizacija uređaja je zaista na najvišoj razini. Odličan uređaj
@rap boy - Xperiu koristio prije nekoliko dana, užasno težak, debel uređaj koji radi sporo
@stamp1 - zašto pišeš takve stvari, šta ti znaš ko je i kako kupio uređaj. Ne omalovažavaj tuđi novac, i ko ga je i kako zaradio. Očigledno si nesretan što ga ti nisi kupio, i što sad misliš da će si forumaši misliti kako si ti u biti zakon i koliko novaca imaš kad zamisli on ha može otplatiti odmah!!!!! wooooow![]()
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
[QUOTE=McLaren;818399]@ HCSC - kako nebi bilo pozitivno iskustvo kad sam za 20 minuta prebacio u sinkronizirao sve mail accounte, 500 kontakata u telefonu, muziTelefon je brži od bilo kojeg drugog telefona, a kroz moje je ruke prošlo stotine telefona. Personalizacija uređaja je zaista na najvišoj razini. Odličan uređaj
Kaj ti je trebalo 20 minuta za sinhronizaciju? Ja na HTC-u to napravim za minutu, dvije...
PREDATOR
Hm.. da, pogotovo ako mi navigacija treba da bih pronašao ulicu u Beču, Udinama, Ljubljani.... tu će mi sigurno iphone i "assisted-GPS" biti povoljnija solucija od IGOa na HTCu.
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
srki,sto je t-mobile sjebao?
mislis ovo sta je nered postao...to je bio jedan ogroman duznik,na crnoj listi je bio i noramlano da su se htjeli osigurati...tako i bi i ja naparvi na njihov mjestu-za pojedince..
kupio ga danas..cekalo se 1h...raprodani u roku h i pol....
ja prezadovoljan...
imao sam i n95 8gb i lg ku990 i htca vise komada(da ne nabrajam 400 mobova koje sam koristio,samo ove zadnje s kojima ga se usporeduje)..ali ovo je takav gust koristiti da je to strava...net je brz,safari je odlican preglednik...zamjerke su standardne-bt,copy ,paste i cekamo novi soft sa najavljenom potpunom navigacijom...samo me frka,ne znam koliko smijem na netu biti dnevno na njemu?imam 2gb za potrositi...
zašto moj komentar biva neobjavljen :/
u svakom slučaju,zkj wi-fi nije doovljan?
shvaćam da je tu i 3g ali onak,wi-fi ti bar ne nabija ono strah od prekoračenja limita![]()
srki-sve kuzim...
+ma wifi mi nece do pon raditi...
pa valjda ima neki vrag negdje na mob ili aplikacija da se vidi koliko si potrosio...ali znam da dok nisam imao flate rate na kompu i nisam filmove skidao sam trosio do 1,5 gb..
valjda ne bu niti tu prekoracio limit...![]()
po pravilu uz skidanje sitnica nećeš potrošit više od gige
Ja vidim da će biti red sada napraviti podforum posebno za iPhone, kao što to imaju drugi proizvođači jer će biti užas listati kroz hrpu stranica u jednom topicu da bi došao do pojedinog odgovora pojedinog problema.
mene zanima,smogovac,hoćeš ti nabacit taj review,onak detaljniji možda? taman bi fino sjelo sad![]()
da, ajmo gdje su reviewi?
Mislim da imaš i previše reviewa.
PA čak je i ovdje jedan kolega napravio odličan review i dao link na njega.
Potraži stranicu-dvije unaprijed.
By RedkinG: http://www.red-gsm.net/index.php?topic=9002.0
Bookmarks