hehe Photoshop cs3 ali bilo bi dobro bilo iman neki program kao sto ti trazis....
Zanima me dali postoje takvi pogrami i ako da zamolio bih nekoga dali moze napisati kako se zovu,ako nekuzite po naslovu na sto mislim,mislim na ono sto mgu svoju sliku staviti u tv ili na neki plakat ili neke efekte dodati...nasao sam na netu ovo http://www.fakemagazinecover.com/ ali to niej to sto trazim i nije program,meni treba program takav koji to radi...
Zahvaljujem se unaprijed...
npr nesto kao ovo
![]()
Zadnji uredio Lorry-Brzi : 07-11-2008 u 20:42
hehe Photoshop cs3 ali bilo bi dobro bilo iman neki program kao sto ti trazis....
☻/ Ko je retardiran
/▌ neka digne ruku
probaj Photoscape
probao sam ali u tome programu mozes samo okvire dodavati i onako da ti slika bude isjeckana sastrane nista vise
Ovo bi mogle biti photoshop akcije. Ali vrlo komplicirane akcije
Btw nijedan program ti neće napraviti baš to što želiš jer je to plod nečije mašte, a pomoću već navedenih akcija u PS-u možeš kreirati način na koji želiš obraditi slike. Dakle program znaš, a na tebi je da iskemijaš efekte.. Btw imaš na netu dosta besplatnih akcija za download pa isprobaj.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Mislis na nesto poput ovoga?
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Mislim da se to da napraviti u Paint.NET-u. Malo layeri, efekti i dobiješ zadovoljavajući rezultat.
potpisujem,
dakle ovo sto ces naci po netu ovo dodavanje slika u "VOGUE", na razne bilboarde, plakate, itd... etc... and so on...-je nesto sto je vec neko definisao i ubacio par default layouta na koji se ubaci tvoja slika koja poprimi odredjene efekte i obrade. za sve ostalo tu je photoshop
![]()
evo slucajno sam pronasapo ovae programe DreamLight Photo Editor i Magic Photo Editor to je slicno tome sto hocu ali niej bas nesto napredan
evo moze ovo lock nasao sam na netu web na kojem su te sliek napravljene..
http://www.photofunia.com/
Bookmarks