Jutros sunce ima nekako ljepši sjaj![]()
![]()
dobar jutar svima...
Vidim, ovdje se politika prati navelko...
odo ja dalje...
poz
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Jutros sunce ima nekako ljepši sjaj![]()
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
LOL...et Obama je rasturio McCaina. Dobio je 330 članova u kongresu, a McCain samo 150...dakle što Obama donese to se i provede
Ali čovječe, kao prvi predsjednik crnac, ufffff što ga čeka posla, jer koje to ima konotacijeMa meni je drago što je on pobjedio, fakat bu dobar predsjednik
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
te ket, veli mater moja da ima neki osjecaj da nebu obama dugo precjednik.. da ce se pridruzit kenediju..
nadam se da mi matera nije coprnica![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Koliko ti je mater inace tocna u predvidjanjima?![]()
ne dozivljavam njeno copranje i crne primisli inace, tako da ne vodim evidenciju i zasita ne bih znala.. al streslo me kad sam negdje, na vecernjaku mislim, procitala da je obama nasljednik kinga i kenedija...![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
šta je ovdje toliko stresno ?al streslo me kad sam negdje, na vecernjaku mislim, procitala da je obama nasljednik kinga i kenedija.
O da, Obama se mora čuvat, skinsi su ga htjeli ubiti, ko zna ko još ima kakve planove... Inače, nije mi dobro, valjda zbog samo dva sata sna noćas, učio ko budala.
Naviknut ces se.![]()
Evo, ja došo iz škole i sad se igrao s pojačalom, zvučnikom i laptopom.
Namjestio nekako, ali je tiho![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
obama ce biti streljan do kraja 2010.
It's nice to be important, but it's more important to be nice
potpisujem
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ti si još optimističan. Ja predviđam do kraja 2009.obama ce biti streljan do kraja 2010.
Svi revolucionari najebu ... Povijest to dokazuje.
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
ja cekam da mi netko pomogne oko gdfs-a.pitanje stavio u zahtjevi za firmware...možda sam cak i pogrijesio kaj sam tam stavil ali sam novi pa mi nemojte zamjerit.hvala ljudi
I meni je drago, htio sam da Obama pobijedi.
Sad ću malo odspavati jer večeras izlazim u omiljeni mi klab![]()
Україна
Nevjerni Toma, eh?lol,po cemu je on revolucionar?
Ti bi sigurno bio jedan od onih koji su tek nakon ubojstva Martina Luthera Kinga rekli da je bio veliki borac za ljudska prava xD![]()
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
to sto je izbabran prvi crnac, je presedan,to ga ne cini revolucionarom...
Mah....obični šou biznis. Stavili crnca za predsjednika da bi naivna raja imala čime razbijat glavu......
Izvorno postao Mayer Amschel Rothschild
Ja bolje...
Ma, neće više Amerika biti Amerika...
Nažalost ili nasreću, ne znam...
Mislim da će Obama malo promjeniti pravila igre, pomiriti se s neprijateljima, a to nosi kompromise... U ovom slučaju izreka "po jutru se dan poznaje" ne vrijedi...
dođoh s pilatesa , uh![]()
" I want to know God¨s thoughts...the rest are details." A. Einstein
Ma zašto svi predviđaju njegovu smrt. Čovjek nije bezveze izabran za američkog predsjednika, valjda je dovoljno pametan i da izbjegne vlastitu smrt poznanstvima koje zna
@Cocci: Pilates? To ono skidanje kože i dlaka?![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Jutro...
Nema nikog?
Joj joj...
Idem u školu, ubitačan dan,kao i cijeli tijedan.
Bookmarks