how d hell se posta jutub video na fejs???![]()
sretno![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
how d hell se posta jutub video na fejs???![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
looooooool, vert
vidis ispod videa, tam di su ti favorites i to, ikonicu za fejs? e klikni na to i poslat ce ti se na fejs (e sad ne znam mozes li to bez da imas akaunt na jubituu, al ti ga imas tak da no frks)
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaa.....
a ja kopam po fejsu i nemrem najti![]()
vert, opet si pijan!
:tuf tavom po glavi:
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
nemam pojma o čem pričate...ko je pijan?
gle, ja mislim da ti pametnije rec "da, pijan sam" nego priznat da luna zna piknut video na fejs, a vert ne zna
![]()
Mene vise brine sto je Luna, nekad okorjela FB protivnica, sad postala FB savjetnica.![]()
Bole me sinusiiiiii, umirem
Україна
i dalje smatram fejs generalnom gluposcu zbog stvari kao sto su poker i gro nepotrebnih djetinjastih aplikacija! u, ajmo skupljat slicke zivotinjskog carstva pa se čejnđat!
al video je jedna od esencijalnih stvari nasih zivota, tako da, of kors da znam puknut video bilo di, pa tako i na fejs.
cuti. muci. tuci cu te. kus!
points, znam kako ti je... nazalost, bojim se da nema bas pomoci (bar meni tablete ne pomazu)
budi u tamnoj prostoriji, ne naprezi oci, trebalo bi bit bar malo lakse..
Oprosti ali ako skupiš taj album životinjskog možeš dobiti poklon paket od kraša. Evo ti na sad![]()
Poker je dobar za matematiku, teoriju vjerojatnosti i velikih brojeva, statistiku, nastavi niz... Od njega si pametniji.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
mozes ili fakat dobivas? paket od krasa, jel?
Možeš dobiti, boraš biti u nekom rangu najbržih, tako kažu... A kolko vidim već je izašla ljestvica najbrže skupljenih albuma pa brijem da su paketi podjeljeni
Evo ga:
Najbržih deset igrača koji popune album osvojit će Krašev slatki paket.
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
eto dokaza zasto fejs saksa!! za prave popunjene albume UVIJEK se dobije paket od krasa
bar se dobivao dok sam ja bila klinka.
Da, Luna, kad sam jednom davno bio kod doktora i pitao ima li lijeka za sinusne probleme, odgovor je bio: "ne, s njima ćeš se patiti čitav život..."
Sad sam tako sjeban da ću leći spavati, stvarno ne mogu više
Pozz svima
Україна
naviknut ces se s vremenom.. vjeruj mi.. ja zivot ne mogu vise zamisliti bez glavobolja i operil kapicisto bi mi bilo neobicno
nisam neka utjeha, al jbg... laku noc
Pratim izbore, frend se javlja iz amerike sa izbora, pa je skype ukljucen te cnnduga noc pred nama!
beetle, manijace
tis fakat ludji i od menecak ni ja ne pratim amerka izbore
samo nase
![]()
imala je lijepu rupcu na bradi fečahau
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
nemam ja svoju grupu. iks imaja sam samo nuzno zlo
![]()
Ya, right...![]()
obama vodi 51.1 prema 43.8
idem spavat
To dobro ili?
Ne pratim politiku prakticki uopce...
OT: i meni dosta svega (za danas, ups jucer), idem spavat.![]()
Bookmarks