...- Epson dx4400, dx4450, Canon MP140 ...provjereni i mogu reći dosta dobri za tu cijenu
...
ovako....trebao bih jednu pomoc.....kupio bih si neki print/scan/copy uređaj.......imam buđet do 450kn (to je max.).....nisam zahtjevan korisnik........preporucite mi koji god hocete....nije bitno iz koje je trgovine......i jos nesto......bilo bi pozeljno da bude srebrne ili sive boje....ali ako ne nema veze.......hvala unaprijed......
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
...- Epson dx4400, dx4450, Canon MP140 ...provjereni i mogu reći dosta dobri za tu cijenu
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ja imam recimo DX 4050 i uopce nisam zadovoljan.ne znam za ove novije,ali ovaj Epson me razocarao.
Ja imam Epson DX5050 i toliko je loš da ga poklanjam...
Canon iP4500 je fantastičan printer. 5 odvojivih spremnika tinte, printanje na CD/SVD pomoću specijalne ladice, a što je najbitnije totalno je robustan i ima jeftinih zamjenskih tinti
Ma svi su oni solidni, pogledaj samo cjene zamjenskih titnti i na temelju toga odluci se za printer! Neces falit!
FORD FOCUS RS500
I like it!
Canon MP140 mi se dosad najvise sviđa........a za ip4500....nemam toliko para za njega......hvala na prijedlogima i komentarima....
edit: .....jos nesto....ove tinte od canona jel idu na mp40.........jos nesto......za sta su toneri........
Zadnji uredio L.L. : 04-11-2008 u 13:44
Stavia si link na MP140, ne na tinte.
FORD FOCUS RS500
I like it!
popravio sam......
pardon
@ L.L.
kod Canona moraš paziti koje tinte idu u njega. Ako kupuješ Canon sa dva spremnika boje (crna +boja) onda se pripremi na jako skupe boje poslije i na to da nema zamjenskih tinti.
Vjeruj mi da ćeš poslije gorko žaliti ako uzmeš jeftiniji printer sada, a koji nema 4 ili 5spremnika boje. Pogotovo ako se uzme u obzir da boje koje dobiješ sa novim printerom imaju manju količinu tinte unutra i jaaaako brzo se potroše.
Ako uzmeš npr. MP140 i ode ti samo spremnik sa tintom u boji nećeš moći printati ni crno-bijelo dok ga ne zamijeniš...a on košta cca 170 kn. Drugo, ako ti u spremniku sa bojom prifali npr. samo žute ispisane stranice u boji će biti očajne i morat ćeš kupiti drugu tintu.
Skuplji modeli na startu, manje problema kasnije.
Npr. nestane ti žuta - odeš u dućan i kupiš zamjensku za 15-20 kn!!!
Znam da ti je sada skupo, ali molim te nemoj se zahebati i uzeti jeftiniji model...
i koji onda da uzmem...............sve to sto si ti naveo i da je all-in-1............
...lijep printer, radio s njim - brz, kvalitetan ispis, s veoma dobrim scannerom...definitivno best-buy ...
...ali te se tinte mogu puniti...osobno moja ih radnja puni - PG-40 i 41 za 80kn/kom, a PG-37 i 38 za 60kn/kom...još uvijek isplativoIzvorno postao [URL="http://cafe.mobil.hr/member.php?u=11461"
...
Epsona ni ja ne bi preporucio, u doticaju imao tri uredjaja, istina da su svi bili printeri, ali opet nijedan nije izdrzao preko pola godine.
lexmarka nikako nemoj uzimat jer em sto su preskupi cartrigei naknadno kad ih kupujes, em kvaliteta nije dostojna hp-u ili canonu.
....uglavnom, moj zaključak da je u današnje vrijeme canon definitivno najisplativija i najbolja kupnja- bilo koji model ...
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 02-12-2008 u 11:41
evo sutra idem kupiti......sta da na kraju uzmem.....totlno ste me zbunili na kojem mogu zamjeniti crnu a na kojem trebam zamjeniti i ostale boje zajedno sa crnom....tj da mogu ici zamjenske boje a ne oriđiđi.....jel dobar Canon PIXMA MP210 (ili ako je bolji Canon Pixma MP190)...i da crna boja kosta do 50-60 kn......
Pročitaj ovo
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=817489&postcount=10
sv što je rečeno za MP140 vrijedi i za MP210, pa ti vidi.
Moja preporuka:
KUPI MP520 !!!
nema isprike da nemaš love, rađe nemoj kupiti ništa ako nemaš toliko...
da li ima zamjenske tinte za ova Canon i po kojoj cijeni ako ima?
evo kupio canon mp540....kosto me 90€.......mi mozete reci sada koje zamjenske tinte da koristim........
zas mi mp540 skenira u crno-bijeloj boji ???.....
...podesi parametre, tj. način skeniranja - imaš u desnom podizborniku način skeniranja..
moja je preporuka epson dx4450 ili dx4400
U maloj uvali posrao se kit,
od silnih govana nastao je Split.Dodaj malo luka, evo ti Hajduka.Dodaj malo side, evo ti Torcide.
Bookmarks