wine možda?
Jel ima kakav program za Linux koji bi emulirao programe Xp-a da bi se mogli primjeniti i u Linuxu?
wine možda?
Ne mogu nigdje naći link za download. Jel mi ga možeš poslati na PM?
pa odi na add remowe ili u synaptic i traži wine. Radi ok za winamp, operi i jednostavne programe
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Imaš besplatni Wine i malo jači Crossover. Sa crossoverom pod Ubuntu radi npr. MSoffice2003, Winrar, Irfanview, SiMoco, Adobereader... ima toga još, ne mogu se na brzinu sjetiti.
Još da si napisao koju distribuciju koristiš.
PS.Javi se na privat, ako trebaš informacije za Ubuntu.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Za Ubuntu i Debian trebas samo u Terminal upisati sudo apt-get install wine i bude ti sve potrebno instalirao. Ili odes u Add/Remove u Ubuntu te tamo nadjes Wine i instaliras ga.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Korisitim Linux Mandriva Powerpack. Što se tiče Winea još ga nisam uspio naći za download, a Crossover sam našao ali demo verziju.
Da, Crossover ti je komercijalan. Upisi Wine Mandriva u gugl![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Probao sam s Wineom pokrenuti Nero7 ali nisam uspio. Jel ima neki koji će to pokrenuti ili možda još bolje: jel ima neki program za prženje u Linuxu?
SKini si Linux XP Deastkop 2008 ja ga imam odlican je
ti ti je bas to sto ti trazuis kompletan OS samos to je linux a mozes pokretati aplikacije od windowsa i to sve
Ma ne tražim baš to, a i ne da mi se to skidati. Ja tražim neki emulator koji bi mogao pokrenuti Nero kao što postoje emulatori za PS1 i 2, GBA, NDS... Ili još bolje, aplikaciju za prženje u Linuxu
A zašto ne instaliraš Linux verziju Nera? http://www.nero.com/enu/linux3.html
Od alternativa, tu je K3B za KDE ili neki od ovih za GNOME
Nisam znao da ima Nero za Linux. Hvala
Bookmarks