evo imam i ja problem..sve sam pokusavao i sa generatorom 1.1 i sa 1.3 ali i dalje mi ostaje isto...nemoze mi naci GSRS...tj nemam onaj interni...i kada otvorim da mi prikaze kartu nema mi ni karte nikakve...sta napraviti???
evo imam i ja problem..sve sam pokusavao i sa generatorom 1.1 i sa 1.3 ali i dalje mi ostaje isto...nemoze mi naci GSRS...tj nemam onaj interni...i kada otvorim da mi prikaze kartu nema mi ni karte nikakve...sta napraviti???
jesam sve sam kreairao..i dalje nista nije htijelo..isao sam sve po uputama i nista nece..sada kada pokusavam ponovo instalirati navigaciju nece vise ni to...bio sam je obrisao i htio ponovo instalirati i nece..
sry zaboravio sam..radi se o P990i..a probao sam instalirati sve verzije niti jednu nece..
Jesi probao neku drugu GPS navigaciju instalirati i pogledati da li ti tamo radi?
Koji GPS prijemnik imas? Mozda je u njemu problem...
PS: da li si mislio na GPS prijemnik (bluetooth) ili na GPRS?
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Evo možda ovo pomogne:
http://www.noeman.org/gsm/symbian-os...able-help.html
Veži konja gdje Aga kaže, pa makar konj i krepo!!!
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Bookmarks