Koji je map id od city navigator 2009 jer nekim cudom 378 ne odgovara? Kada probam instalirat 2009 trazi mi da spojim mob i napravim samo update karte? Gdje pronaci cijelu verziju karte a ne samo update?
Koji je map id od city navigator 2009 jer nekim cudom 378 ne odgovara? Kada probam instalirat 2009 trazi mi da spojim mob i napravim samo update karte? Gdje pronaci cijelu verziju karte a ne samo update?
Zadnji uredio Timmy007 : 01-11-2008 u 00:08
Ovako zaista sam se potrudio da sto vise procitam prije nego postavim pitanje.
Imam Samsunga g810, kojeg sam uspjesno instalirao Garmin XT 5, uspio sam uvuci i AdriaRout 2.0. Znaci to mi sljaka, Instalirao sam na kompu i MapSource te u njemu otkljucao City navigator Europe 2008, i adriaroute 2,0 te scg route 1,5. Problem nastaje u tom prebacivanju krata na telefon. KAd je telefon spojen na racunar Mapsorce ga nevidi i nece da posalje karte na njega,
pokreni file CNEUNT2009Update_ENU pa ce ti se instalirat.
Instalirao sve u mob,preko mapsourca ubacio CN2009,adriaroute,sicg karte. trazenje radi,ali kada zadam da me odvede do nekog mjesta bilo HR,Italia ili nesto drugo samo napravi liniju "kao zračnu".. U cemu je problem?
Edit: isto se desava i ako stavim samo adria route
Riješeno sve
Zadnji uredio tomica007 : 03-11-2008 u 12:46
skidam topo kartu za svicarsku, pise da je za garmin, dobit cu winrar file, kad se to exstrahira dobije se puno img.fileova, kako to napraviti u jedan img file da pase za garmin.
hvala
Bookmarks