tomato daje 50 besplatnih sms u tomato plus tarifi
Znam da je Tele2 imao neku opciju gdje su poruke bile 9 lipa, a T-mobile je isto imao neku opciju 1000 poruka za nekih 25 kuna.
Postoje li još uvijek te opcije? Na webu nisam našao ništa.
U zadnje vrijeme šaljem puno sms-ova, pa bi mi dobro došla neka opcija s jeftinim porukama, ako tele2 ili simpa nude nešto slićno...
tomato daje 50 besplatnih sms u tomato plus tarifi
simpa nema,poruke su bile do prošlog mjeseca, neznam točno uglavnom po ljetu, sad imaju pozive, koji su totalno neisplativi!
Za tele 2 sve ima na svojim stranicama pa pogledaj tamo, ako imam onda ima, ako nema onda ništa...
a za tomato šta ti je 50 besplatnih sms-ova, to spiskaš u par dana.....
Kod Teleta su poruke bile 9lp ako bi u knockoutu nadoplatio bon od 100kn, ali toga nema još od ljeta. Također, ništa ni od besplatnih poruka, bilo pa prošlo.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Zadnji uredio sms freak : 22-10-2008 u 22:25
Ja općenito mislim da su poruke preskupe u odnosu na razgovore. Puno više možeš reći u jednu minutu, nego napisati u 2-3 poruke, što je otprilike cjenom isto.
Pogotovo što i druga strana mora platiti da bi ti odgovorila...
A opet, općenito dosta tipkam, jer mi je blesavo koji put zvati za neke gluposti, tipa gdje si i tako to... Iako u zadnje vrijeme sve više i više zovem, jer izgubim živce tipkajući...
ima ti vip,za 25kn mjesecno imas 500 besplatnih prema svim mrezama,od 19-7h a vikendom i blagdanima cijeli dan..
gidi jap!
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Naravno.
Ali ne može se nešto reklamirati kao besplatno, ako to nije.
Bilo bi besplatno kad bi uz 25 kn mjesečne naknade, poruke u to vrijeme bile besplatne (njih 500 ili koliko već), a 25 kn da se iskoristi za ostale poruke.
Pitanje je koliko se isplati, jer ja sigurno ne bi mislio koliko mi je sati da pošeljem jeftinu poruku... Šta ne bi cijeli dan trebao nikome odgovarati, nego u vrijeme kad mi oni odrede![]()
...nažalost - tako je to...mi to ne možemo spriječitii uvijek će se voditi pod "besplatno" ...
...a isplativost - što se tiče ove vipove ponude po meni također nije po volji jer si ograničen vremenom...kad se sjetim ovog ljeta i t-mobileove ponude - 25kn = 500 sms i 500 mms poruka...jest da je bilo samo prema njihovoj mreži, ali puno je isplativije i bolje nego ovo vipovo, a da ne spominjem tomatoPitanje je koliko se isplati, jer ja sigurno ne bi mislio koliko mi je sati da pošeljem jeftinu poruku... Šta ne bi cijeli dan trebao nikome odgovarati, nego u vrijeme kad mi oni odrede![]()
(tko li ga je uopće spomenuo NHF
) ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks