1. Fullan podforum
2. To se može samo s nekakvim programima, znači moddaš pjesmu a ne mob
prvo oprostite na glupom naslovu
imam w350i
dakle htio bih da mi pojasnite kako staviti sliku za pjesmu
niste skuzili sta hocu?
dakle sad imam neku pjesmu i kada mi svira onda nema nikakve slike ni nista, ovako:
ja bi htio da ima neku slicicu, znaci ovako:
nadam se da ste skuzili sto zelim
sorry na losim slikama
1. Fullan podforum
2. To se može samo s nekakvim programima, znači moddaš pjesmu a ne mob
Tebi bi trebao neki ID3 tag editor s kojim možeš ubaciti sliku u mp3 file.
I mene to zanima. Ako netko zna kako to napraviti neka malo pojasni...
PREDATOR
jos da je neki tutorial
al hvala puno ste mii pomogli
naci cu ja nesto na internetu
hvala
http://www.43things.com/entries/view/1452418Top of page
Adding album art manually
If the wrong album art was downloaded, you can add art manually by using the Advanced Tag Editor in the Windows Media Player. You can also display art files stored on your computer as album art instead of the generic music icon that is used when album art is missing.
To add album art using the Advanced Tag Editor:
1.
In Windows Media Player, click Library.
2.
In the Details pane, right-click the item or items that you want to edit, and then click Advanced Tag Editor. (To select more than one item, press CTRL while clicking the item.)
If the Advanced Tag Editor command is not available, remove the read-only property from the file. To do this, in Windows Explorer, right-click the file, click Properties, and then clear the Read-only check box. If the music file is located in a shared folder on a network drive, ask your system administrator if you have the necessary file and folder permissions to modify the file.
3.
In the Advanced Tag Editor, click the Pictures tab, click Add, and then browse to the picture that you would like to display as album art.
Acceptable formats include:
• .jpg
• .gif
• .bmp
Although any size will work, we recommend that you keep the album art files relatively small (for example, 200×200 pixels), because the larger the art file, the larger the resulting song file.
4.
After selecting the picture, click Open to add the picture as album art.
You can also add additional information about the picture type and description, as shown in the following screen shot.
5.
Click OK to close the Advanced Tag Editor dialog box.
Note
You cannot add art to a radio station playlist file (such as a file with the extension .asx).
Hvala na tutorialu, sad ću ja biti još ljenčina pa ću pitati:
Ima li neko software koji automatski sređuje tagove i dodaje album art ili barem da nađe album art od 50- 100 pjesmi?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Misliš da prepozna neku audio datoteku pa sam unese podatke ?Ima li neko software koji automatski sređuje tagove i dodaje album art ili barem da nađe album art od 50- 100 pjesmi?
U tom slučaju NE.
Ja koristim Abander TagControl 2.7 i fakat je jednostavan za korištenje
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
imam i ja neki album art editor koji ti skine i ubaci slicice za album art,pa ako se ne snadjes sa media playerom ovaj je dosta jednostavniji programcic a nije ni velik uopce...
@DomagojR,
Bilo bi dobro da se drugi put ipak malo vise potrudis oko naslova.
A isto tako i da stavis temu u pravi podforum.
Buduci da ovo ocigledno nema veze s mobitelom nego sa MP3 fileom, dakle vise je vezano za racunala nego za mobitele (a pogotovo ne za SE), prebacit cu temu u pogodniji podforum.
I mene to zanima kako dodati sličicu... Na kompu mi pjesma ima sličicu, i ja tu istu pjesmu pošaljem na mob, i nema sličice, ni na KD Playeru ni na WMP 11...
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
hvala na tutorijalu
X-FusIOn- kak se zove program?
rap boy- možda ti je sličica prevelika ili u nekom formatu koji mob ne podržava.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ja imam opciju u ec-cd exctractoru ubacivanje slike u mp3 datoteku...
evo vam program. zove se jednostavno album art downloader. s time sto morate upisati tocno naziv izvodjaca pjesme i albuma da bi uspjesno dodali slicicu (i captions-velika slova su bitna).
ukoliko imate NPR album Californication i sve pjesme u folderu i svaka ima tacne informacije mozete za citav folder odjednom dodati slicicu za sve pjesme tog albuma.
i nema slicica za domacu muziku sa nasih prostora...
To se sve vrlo jednostavno sređuje.
Pošto koristim iTunes zbog iPod Videa, tamo samo označim stvari, desni klik, get info, album art i dodate slikovni cover.
Ili si uzmete opće poznati MediaMonkey i istu stvar možete napraviti i tamo.
Meni je sva moja kolekcija složena po albumima sa naravno coverima.
To je samo jedna mala sitnica od pun kufer mogućnosti koje možete napraviti u ova dva alata kao što je dodavanje lyrics-a preko EvilLyrics npr. koji se automatski veže na pjesmu koju trenutno slušate u nekom od ova dva alata.
A covere možete naći na hrpi stranica kao što je ova:
http://www.albumartexchange.com/covers.php
Zadnji uredio Wisher : 29-10-2008 u 16:46
Ja jednostavno takve stvari a i tagove za mp3 pjesme i jos neke glazbene datoteke sredjujem s besplatnim a vrlo dobrim programom Mp3tag editorom. stvarno je fenomenalan. u sekundi preimenuje 1000 i vise datoteka.
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
a da postas link da probamo![]()
Da, i mene to zanima.... A da li se može staviti sličica i u aac format pjesme?
Kakav link?
Use google:
http://www.apple.com/itunes/
http://www.mediamonkey.com/
A josip je mislio na:
http://www.mp3tag.de/en/
Bookmarks