Na N95 8GB,hvala bogu pa je reinstalacija softa pomogla...
@DJ_Tiesto: a na kojem si ti to mobitelu radio?
drugi način pogledaj u sticky temi o potpisivanju aplikacija (post #2)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Na N95 8GB,hvala bogu pa je reinstalacija softa pomogla...
Kad bi samo mogao cer za imei 358640016723018
A da probaš sam?
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=762841&postcount=2
nije teško...
Imam Nokiu N80 na kojoj u Adobe Readeru 1.5 ne mogu čitati pdf fajlove veće od nekih 10 stranica, javlja problem s memorijom. Pokušao sam skinuti neki pdf+ demo verziju, radi sve osim pretraživanja, a baš mi to treba. Na netu sam našao Adobe Reader 2.5 s crackom. Nakon što instaliram aplikaciju pokušam instalirati crack, ali javlja certificate errorr - contact the application supplier. Čitao sam da bi trebalo potpisati certifikat. Može li se potpisati taj certifikat i kako?!
Hvala,
pozdrav!
naravno da se može potpisati
a sve ti je objašnjeno samo si trebao pročitati
ako hoćeš potpisati, onda slijedi ovo:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=762841&postcount=2
pa kad dobiješ certifikat ovo:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=762848&postcount=4
ali ja bi na tvome mjesto "hakirao" soft i instalirao bez potpisivanja
koristeći ovo:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=799616&postcount=3
Evo poslušao sam tvoj savjet, instalirao hellocarbide i prekopirao installserver.exe, ali sada što god pokušam instalirati dobijem "File corrupted"... Kada odem u app. manager na remove application dobijem grešku Removing failed... Ne mogu nijednu aplikaciju instalirati ni obrisati... Imam najnoviju verziju firmwarea. Kako to riješiti?
EDIT:
...RADI...
Problem je bio u tome što sam izašao iz browsera, a to se vjerojatno ne smije nego se mora s mora ući u meni pa onda prebaciti nazad u browser...
Hvala,
pozdrav!!
Zadnji uredio Ico : 21-09-2008 u 09:04 Razlog: spojeni postovi. ima tipka EDIT
Molio bih certifikat ako nije problem
IMEI:352255014230605
ICO MOLIM TE
nemogu nikako da uradim cer
nemogu dase logiram na symbiansigned.com
Zadnji uredio ace.scout : 01-10-2008 u 14:33
neka mi neko posalje sertifikat
IMEI: 354193026411459
Intalirao bi Quick Office za e51, ali mi fali cer
PLEASE
Tko treba cer neka ide ovamo,ali kako kaze ona stara,bez muke nema nauke.
opda.net.cn servus!
Sto nitko nemoze to mogu i ja
Danas sam hakirao n95 8gb po uputstvima ico-ta sa soft metodom od goranaL imao sam neke poteškoče u početku ali sam onda ponovo sve reinstalirao i valjda je prošlo sve u redu sada pokušavam na mobitel instalirati CoreCodec.CorePlayer.v1.2.5.S60v3.SymbianOS9.1.Uns igned.Cracked-BiNPDA.sis i javlja mi da je datoteka oštečena mislio sam da je možda stvarno oštečena pa sam onda probao instalirati i ROMPatcher ali opetr javlja grešku da je datoteka oštečena, sada me zanima u čemu je problem da li možda nisam uspio u potpunosti hakirati mob i kako da uopče provjerim da li je mob uspješno hakiran? Svaki savjet je dobrodošao.
Pitanje: kada hoću poništiti ovo hakiranje softvera, mogu li to napraviti brisanjem onih programa ili moram raditi baš nadogradnju softvera da bih to poništio?
I još jedna stvar, je li istina da na ovim novijim verzijama firmwarea ne radi to hakiranje softa (metode iz posta 3 i 4 sticky teme)?
ja sam na N82 imao verziju soft V20.xxx i hakirao sam soft.
nakon toga sam napravio update firmware-a na v30.xxx i sad sam probao instalirati nepotpisanu aplikaciju i instalirana je bez problema...
(isto tako, ništa od podataka poruke/lista poziva/imenik/bilješke nisam izgubio kad sam napravio update softa. samo sam aplikacije morao ponovo instalirati)
pozz...
prilikom prve instalcije TRK-a prikrala se neka greska i nije se instalirao... sad kad ga zelim ponovno instalirat, mob (n73) ga ne zeli instalirat i veli da je vec ugraden u mob....
sta sad da radim?
Jučer sam probao hakirati nokiu n96 po uputama iz 3 posta i kada sam došao do dijela
"
pokrenuti Hello Carbide -> options -> Menu1 i potvrditi sa Yes " meni se ne pojavi potvrda yes tako da mi se onda ne pojavi ni c:/sys/bin fajl a neznam zašto ???
napominjem da sam prije toga uspješno hakirao N78....
bok,nova sam ovdje...evo vec par dana pokusavam si slozit taj shakecontrol i ne ide...
uglavnom ,pratila sam sve upute za izradu certifikata,al vec na pocetku kaze da mi nijedan mail ne odgovara jer su domene javne,onda sam pokusala sa svojom adresom koju sam dobila od tcom(nije bitno) ali nece ni tu adresu
dakle ne mogu si potpisat aplikaciju
imam instaliran onaj accelerator...
jel netko moze za mene signat tu aplikaciju ja mu dam IMEI?
kaj da radim?
treba čitati sav tekst, i onaj boldani i onaj normalni i onaj u boji...
izrada certifikata preko symbiansigned stranice više nije moguća.
Probaj hakirati soft na mobitelu (krajnje jednostavan postupak), pa onda instalirati programe.
BTW: napiši u profilu koji mobitel imaš (da se može lakše pomoći)![]()
imam nokiu N95 8gb
Onda pogledaj temu:
[Tutorial] Hakiranje softvera i certificiranje nepotpisanih aplikacija
točnije, zadnji post
isprobano radi na n95 8GB
ok hvala,.a jel to ziher ,necu si zeznut mob
btw...puno hvala![]()
Zadnji uredio Ico : 16-11-2008 u 19:28 Razlog: spojeni uzastopni postovi. postoji tipka EDIT
Bookmarks