i8510 INNOV8 ili ovo
Samsung i7110
Inace sam od uvijek imao Nokije ali ovo su zvijeri...
Dakle, došlo vrijeme za zamjenu... već godinu i pol imam nokiu N95... sretan sam, ima sve što mi treba, dakle, htio bi nešto u tom rangu... gledam novu N96 ali vidim da nije ništa posebno, iPhone mi ima slabu kameru...
Što preporučate vi, koji ste sigurno stručniji od mene na ovom području? tko je dostojni zamjenik stare N95? ( i koliko mogu love tražiti za nju kada je budem prodavao?)
i8510 INNOV8 ili ovo
Samsung i7110
Inace sam od uvijek imao Nokije ali ovo su zvijeri...
....
Jučer sam išao pogledat Noku N96... živa plastika, nema šanse da dam tu lovu za nju, a ne dobivam praktički ništa...
A ovih Samsunga još nema u ponudi...
Nokia E71, Sony Ericsson Xperia X1, HTC Touch PRO
Preporučio bi autoru ove teme da otvori www.gsmarena.com i pogleda high-end mobitele što ga zanimaju.
Sve što mi predlažemo svodi se na osobnu želju za određeni mobitel.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
ja bih uzeo HTC Touch HD
Ja bih uzeo ovu Nokiu 5800 xpress music... Lijepi dizajn, TS, nova generacija Symbiana...
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 11-11-2008 u 00:50
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
HTC Touch HD bi svako pozelio,ali jos nije u prodaji,a i cijena ce biti paprena!
A gledajte, svi ti top modeli su odlični i sada ih svi želite. Ali sjetite se kako je bilo sa N96.
Isto ste se svi napalili pa sada svi pljuju po njoj jer je živa nekvaliteta.
Mislim da osobno ne bih išao tim vašim odabirom već bih pričekao koji mjesec da vidim kako bi se ti uređaji pokazali prvo, a tek tada išao u shoping.
EDIT: evo, iskreno ne znam što bih uzeo nakon ovoga SE P1 kojeg trenutno imam. Na nokiu više definitivno ne idem, stvarno mi se niti jedna nije svidjela do sada. Možda nakon nekoliko mjeseci provjerim kakva je SE Xperia, mada me na njoj odbija taj WM sustav, nakon godina rada na njemu jednostavno sam se zasitio svih tih stvari koje su bez obzira na mogućnosti još uvijek napravljene tako da plivamo uzvodno umjesto da budu više "user like konstruirane"...stari korisnici WM platforme znaju o čemu govorim.
Možda ako izađe kakav P1 sa 3" ekranom i 8MP kamerom sa VGA videom...onda ga definitivno kupujem bez obzira na cijenu![]()
Zadnji uredio Wisher : 30-10-2008 u 19:53
Tocno to, eto sad imam N96 i ziva je katastrofa!
Iz osobnog iskustva, ili E71 koji je predobar mob ili HTC Touch PRO.Xperiu trebam dobit slijedeci tjedan pa mozda promjenim misljenje
![]()
Imam w960, uzeo k850, frnut ću ga jer je žešće njesra od telefona.
Ostajem kod 960 definitivno i ne namjeravam uzeti ništa drugo jer me ne privlači apsolutno niti jedan noviji model koji je vani ili koji će uskoro doći. Na nokiu još nemam namjeru prelaziti.
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
HTC touch HD je je predivan,ogromni ekran,toliko funkcija u jedom uređaju
C905,isto odlično dizajniran,toliko funkcija,najvjerovatnije ga uzimam kada dođe
to je to od novijih modela koje bi ja uzeo
ja bi uzeo ili Sony Ericsson G900 ili C905
zasto? e pa zato sto volim se.... i ti modeli mi se jako svidaju....
----------Sony Ericsson----------
Kad bih kupovao novi mob a izgleda da hocu moj izbor bi bio SGH-G810
http://www.et-mobile.net/web/slike/velike/G810_2.jpg
http://www.et-mobile.net/web/modeli.asp?page=33
![]()
evo ja sam u subotu tj jucer dopodne si kupio iphone 2g 16gb odlican je smao sto imam primjednu na kameru
Bookmarks