hahah ovaj trenutak istine je prebrutalna emisija haha
hahah ovaj trenutak istine je prebrutalna emisija haha
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Meni nije uopće fora.
Kad su uzeli ljude koji su sve "loše" napravili.
Nije uopće forma kad im postave sva pitanja na koja odgovore sa da (većinom) pa nije neko iščekivanje da li je istina ili laž.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ma, ja na Fejsu igram Geo Challenge... I Who Has The Biggest Brain... Jedan moj frend me stalno zayebava, ne mogu ga prestić... Ajde, đe ste, forumaši? Dajte me confirmajte na Fejsu....
meni je emisija opca katastrofa, a onaj tko ju je izmislio nema ajkju pozitivnog predznaka. odvratnije je od đeri springera, springeru si se bar nasmijat mogao. opce ne mogu shvatit ljude koji to gledaju, onak, zbog cega? jos kuzim pacijente koji se prijave, ono, "laka" lova, al gledat to? s kojim razlogom?
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ja ubio sve frendove na who has the biggest brain (nije da se hvalim), geo challenge sam treći.
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ma brijete, presmješni su
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
hahaha ne..ja ne otkrivam svoje tajne cijeloj hrv
ja ću se prijavit na ne zaboravi stihove.
ma ne na to mala, imas sad htz
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
sori kaj si pobjedila na karaokama? wtf
ludji je onaj sto te ti dao nagradu, strasno... neznam jel moze gore od onog sto sam vidio![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
puši jaje![]()
eh, jamal, vidi se da nisi iz rvacke.. ne moras osobno dolaziti, to danas vise nije in, samo platis nekome da je izbubeta za tebe
al, ako ces ipak doci osobno prosetat sake, deder mi donesi canadian whiskeya, popili mi sve prosli petak![]()
lol
pa nisam bas to rekla svojim postom, al gle, nadodaj k tome i vizu za kanadu i nema kog nebum bubetala (sori, mala, al o vizi pricamo)
e nemoze to tako
nisam ja tako sitna kriminalka.
permanent viza ili nema saketanja!
![]()
sam se vi zahebavajte
ej jamal poslušaj od malog emanuela zekića- kasno će bitida znaš kako lijepa pjesma
It's nice to be important, but it's more important to be nice
ma ko bu koga..momak, ja imam svoju mafijuja sam the boss vamo haah
![]()
mala, nesto mnogo lak momak ovaj tvoj zarucnik
a, reci mi, ocu l' nakon godine dana u brakorazvodnoj parnici dobit i pola tvoje imovine?![]()
Bookmarks