jel se moze prebaciti kontakti sa sim kartice u imenik,ja sam otisao na settings i na contacts i stisnuo import contacts from sim card i nista se nije prebacilo
molim pomoc !!
Eto konacno sam dobio Apple-ove carape. Prva posiljka izgleda da je otisla izgubljena ili je netko ukrao paketic. Bas su cool!iPhone jedva da stane...
![]()
HTC Desire HD + Apple iPhone 2G [8GB]
jel se moze prebaciti kontakti sa sim kartice u imenik,ja sam otisao na settings i na contacts i stisnuo import contacts from sim card i nista se nije prebacilo
molim pomoc !!
hitno je,neka netko odgovori
za kolko se prodaje 16GB verzija kod nas najjeftinije po raznim oglasnicima i mracnim birtijama?
Zato sto stanujem u Umagu i lakse mi je kupiti preko eBay-a nego voziti do prvog Algoritma (Pula, Rijeka?). A platio sam ih 10,00 € sa postarinom iz UK. U trgovinama po Italiji kostaju 29,90 € ako ne i vise...
jupiiiii![]()
...bilo je i vrijeme! Bas me zanimaju cijene!
dobro da ugovor nisam produzio..taman se za Bozic pocastim
100% ce biti zakljucan... :/
vjerujem da ce se moci otkuljucati kao i ovi preko oceana...vec ce ekipa nekaj smisliti...![]()
Cijena će sigurno biti paprena
T-mobile sigurno će ugurati svoj shit unutra (u firmware) kako bi što duže bio zaključan (tj da se brzo ne skuži način unlock-a9 s obzirom da će jedini u RH ponuditi ovaj gadget.vjerujem da ce se moci otkuljucati kao i ovi preko oceana...vec ce ekipa nekaj smisliti...
Neće napraviti istu glupost kao At& t u SAD-u.
Njima je cilj da što više ljudi bude na njihovoj mreži iz ekonomskih razloga a ova stvarčica sigurno će pridonijeti tome.
Trebala bi se prodavat i otkljucana verzija kao u Italiji, UK, Francuskoj itd
Inace proslo je vec 3 mj otkad sam kupio svojeg i uzasno sam zadovoljan!Instalirao sam vec brdo gluposti i jedva cekam da izadje novi 2.2 firmware! HIHIHIHI
![]()
A ima li kakva informacija kad će u t-mobilea??? Službeno je već u hrvatskoj.....
ne mogu vjerovati, nece danas objaviti cijene. ocekuju da ce im ljudi doci u ducan kupiti iPhone a da uopce ne znaju koja je cijena. naprosto, jako pametno. ^^
Nravno, to je politika Apple-a, odnosno politika mrkve i batine. Najprije te napale, naprave 5,6 nepotrebnih presica, uvedu umjetne čekače redova da se stvori privid gužve i još više ljudi napale. Onda na kraju svi k'o maniti počnu kupovat kao da im je zadnji mobitel u životu. I onda te još prilikom korištenja ugovora dobro oderu.
Patetično konzumenstko društvo. Na njihovu sreću u Appleu jako dobro koriste tu situaciju što su ljudi ovce.![]()
ne bih se slozio, pri predstavljanu iPhone, Steve Jobs je odmah na konferenciji objavio cijene, i za classic, i za 3G. tako da ti tvrdnja ne stoji.
...sad idemo malo off ali mu stoji to, da su ljude plačali da sto je u redovima da se stvori privid gužve i time još više napale ljude.
HC4L
kakve to veze ima s objavljivanjem cijena?
i to nije placao apple, nego operatoru u poljskoj (Orange) ako se ne varam.
ne vidim kako se to tice Applea, T-Mobile i ne objavljivanja cijena.
shvacam da se hoce napraviti hype, ali ne vjerujem da ce netko doci u ponoc (kad krece prodaja) u t-mobile centar i kupiti iPhone ako su cijene previsoke, a ako nije onda su to mogli i sad objaviti i stvoriti jos vec hype.
EDIT: da, "sigurno" ce napaliti ljude na taj nacim da kad dodu u centar i vide cijenu da padnu u nesvjest, nice thinking.
EDIT#2: @Drug Mile, pa naravno da nije govorio za cijenu kod nas, da je ne bi sad pricali o ovome, zar ne?![]()
Bookmarks