Baš i ne razumijem.
Ti imaš t- com max adsl, ali ga ne koristiš.
Nego plaćaš samo pretplatu.
Kaj onda, imaš optimu ili šta?
Daj malo objasni.
prošli tjedan imao sam problem s spajanjem na net, dosao je covjek iz t-coma i ispostavilo se da je problem s modemom, uzeo je novi modem i spojio se preko mojeg korisničkog imena koje imam na t-comu a čiji paket ne koristim, i sad cu zbog toga dobiti doma racun, a ne koristim taj start paket več bar jedno gudinu dana. zvao sam službu za korisnike i vele mi da cu morati platiti!
jel imao tko takvu ili slicnu situaciju?
Baš i ne razumijem.
Ti imaš t- com max adsl, ali ga ne koristiš.
Nego plaćaš samo pretplatu.
Kaj onda, imaš optimu ili šta?
Daj malo objasni.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
uzeo prije 2 godine max adsl, start paket!
sad ne koristim taj start paket, imam promet preko drugoga davaoca usluga, dok za brzinu dobivam račun od t-coma.
Aha, kužim.
Pa, ako nisi već izbio tipkovnicu iz ruke čovjeku iz tcoma, sad moraš platiti.
Trebao si mu reći da se ne logira s tim računom.
Ne vjerujem da ima ikakve šanse da ne platiš.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
pa šta bi ja njemu izbijao tipkovnicu iz ruku, čovjek je znao da se ne spajam preko njih, jer sam mu to reko, i objasnio...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Morao si mu reči nek se spoji preko svojeg korisničkog imena.
upravo tako.
a nažalost, dovoljno je samo jedno spajanje u mjesec dana, pa makar i u trajanju od 5s da bi ti zaračunali paket.
sad barem potroši taj paket do kraja, koji god bio, jer račun će ti stići
psmtr,znao sam, e jeee cu liku sve po spisku doad ga drugi put vidim, i razbit cu mu laptop na glavi. A žalbe kakve bi prošle?
Ako ne stavit cu skidati film!
a skinut je samo 1 MB, grrrrr kaj sam ljut ne zbog tih 20 kn, vec zbog principa, zato cuvajte se ljudi.
I tek da se zna tu vecer je taj isti modem proradio, rjec je kasdi, neznam sta je bilo, ali eto radi...
ako znaš ime majstora, uloži žalbu. u protivnom nema smisla
Ma razmišljao sam za 20 kn se ne isplati zajebavati s time i slati faksove i tko zna, možda bi i kamate došla, pa tko zna, znate kak se veli pametniji popušta li sljedeči put ako če do toga doći bejzbolska palica u ruke i gledati kaj radi...
u principu, ulagao ti žalbu ili ne, račun moraš platiti.
Bookmarks