Jel zna netko web-stranicu gdje imaju nestandardni engleski (kao ekavski govor kod nas)?
Standardni engleski mi je postao dosadan jer ga više-manje znam, a veća je fora učit ulični engleski![]()
neću kmp, nije kul i mejnsrtim
zezam, tražim najjednostavniji, sa minimalno resursa, bez instalacije (oli sa bilokakvim načinom zaobilaženja iste)....oču prozorček u kojem je slika s tv-a, bez ikakvih dodataka/govana tipa ripanje,kodanje,pranje čarapa itd....
zasad, ovo je najdiskretnije kaj sam našel: winamp, 2.95 + tv_in plugin
ontopic: uištili dokaze ikakvog feštanja u kleti, postal sam slavan zapalivši vatru pomoču jedne trijeske i R1 računa od benge, skuhali brdo vina, pocuclali na neandertaldki naćin, bez cimeta i cukura
, spržil komp kraj gašpara, bacil ga u frižider na 15minut da uspije pročitati helboja do kraja.........
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Jel zna netko web-stranicu gdje imaju nestandardni engleski (kao ekavski govor kod nas)?
Standardni engleski mi je postao dosadan jer ga više-manje znam, a veća je fora učit ulični engleski![]()
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
imaš na tv-u
heh, jbg, ja ne kopčam tak brzo . . .imaš na tv-u![]()
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
evo neke "najcommon" rijeci to sto ti zelis je slang/sleng![]()
a MISLIM da ekavica nije toliko nestandardna,to ti je cak priznata varijacija ovog jezika. taj ekavski se ako se ne varam u srbiji zove srpski...a sleng je govor ulice izmijenjene rijeci....
OT odoh na fax mozda se sta i nauci
dobar jutar svima...
kak ste?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
nikak![]()
pa ico kad ce vise ta e71?![]()
koda posvajaš dijete![]()
Ma. Ico ce to sebi poklonit za neciji rodjkas![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
edit. mislim da će ipak biti N82... našao sam crnu verziju...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Evo, vježbam računalstvo.
Danas test.
Programiranje u c- u, a moramo pisati na papir.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
imaš u knjižarama papir koji sam boja sintaksu ^^
Lako za boje....
Jel ima papir koji kaže da imaš grešku u nekoj liniji?![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
To je kompilatorski papir, ali taj je dosta skuplji...
OT: radim...![]()
Iden na faks,nije najbolji u Hrvatskoj,najbolji je u Zagrebu, tu me cijene tu kupujem (efzg)!
FORD FOCUS RS500
I like it!
Pa da, tu ga cijene i tu kupuje ispit i na pocetku kaze da nije najbolji faks![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
došao jučer oko ponoći iz rijeke . . .
sad se probudio . . .
krenuti na tekmu misleći da se igra . . . 200 kn
tankati auto . . . . . . . . . . . . . . . . . . 200 kn
klopa i cuga . . . . . . . . . . . . . . . . . . 400 kn
cuga na korzu . . . . . . . . . . . . . . . . . 100 kn
zavidni pogledi armade - NEPROCJENJIVO ! ! !
za sve ostalo, tu je HNL . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
jedem puding..mm njam
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Bookmarks