U pravilu phoenix je namjenjen za sve nokie ,ako ideš experimentirati s PSS-om jedno upozorenje: S Phoenix-om ćeš ubiti mobitel i jedini način da ga oživiš je servis.
Imam pitanje: da li se može raditi u Phoenix Service Software 2008? Za Nokiu 6280? Jel ima ko kakvog iskustva?
U pravilu phoenix je namjenjen za sve nokie ,ako ideš experimentirati s PSS-om jedno upozorenje: S Phoenix-om ćeš ubiti mobitel i jedini način da ga oživiš je servis.
je li tko uspio s tim flashat nokiu n 73......da se ne trudim bzvz
naletio sam na ovu stranicu dok sam trazio taj program......
http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=382634
samo pratite instrukcije......linkovi su sa megauploada......ja sam uspio instalirat.....
instalirao sam taj phoenix....napokon.....nakon cijelodnevnog truda oko toga.....sta sad?
imam n73 i potpuno je mrtav.....nece se ni upalit.....ima netko kakve upute?
Zadnji uredio HCSC : 28-01-2009 u 20:35 Razlog: tipka EDIT
meni bi jaaaako puno pomogao neki tutorial sa slikicama
jer mi je mob umro
plai se ali mu ekran flesha (pali gasi se) i onda se sam ugasi...
hehe nes sam malo prcko po pss i uspio sam ga flashat i ugl dobio se![]()
Zadnji uredio psih0 : 27-02-2009 u 01:29
Instaliro sam Phoenix 2006. Pokusavam flashat nokiju N93. Odaberem Image file(.fpsx), PPM file (.VO5) i Content file (.CO). Nakon sto kliknem na Initialize program se ''zamrzne''. Nemogu ga ugasiti ni preko task menagera, moram restartovat kompjuter.
Sta nisam uradio ispravno?
Da li je sa tim moguce vratit software na staru verziju?
Sada imam v31.0.015 i posto se ne da hackat, zelio bih stariju verziju![]()
Imam pitanje za znalce, sve je instalirano i radi od programa, phoenik 2008, firmware instaliran, al prokletinja nece mi detektirati nokiu 6555, dajte kratki opis sta da jos probam, kak podesit konekciju, zapel sam opet
@skrle
Ne pises koju verziju Nemesisa imas (to 2008 mi nikaj ne znaci),ja sam imal problem sa detekcijom E71.
Malo gledanja po netu i skuzil da postoji novija verzija: Nemesis Service Suite Beta 1.0.38.14
Sa njom je sve islo ok,prepoznavanje moba kao i mjenjanje product codea.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Kako srediti u PSS-u 2008 da me moja 6288 više ne pita za snimanje multimedije, čitanje podataka korisnika te za dodavanje i uređivanje podataka?
I, što se sve može prčkati po telefonu osim flashanja, a da nije previše opasno?![]()
Kolko sam skužil, ne može.
S kojim onda programom mogu to srediti, da ne slažem za svaku Java aplikaciju posebno?
jucer sam nabavio n96 i imala staru verziju softwarea i ja danas odem preko NSU-a napravit update i sve uredno napravi instalira inacicu v30.033 i ja sav happy. medjutim nisam mogao pokrenut kameru, galeriju, imenik i jos hrpu toga. onda sam pokusao pomocu boxa napravit fles nedjutim samo ga stavi u test mod ili local (ovisno o boxu) ali ga box uopce nije mogao ucitati, ali eto pomocu phoenixa sve rijesenoeto ako netko planira radit update preko NSU nije bas preporucljivo, bar ne za modele n96.
Sređeno.Uspješno promijenjen Product Code sa Nemesisom,a onda flešano Phoenixom."Upucan" firmware od 6288 Nokie.Mobitel bolje i brže radi(otvara slike,ne blokira,ne gubi mrežu)izgleda da su mane starog softa na 6280 .
Pozdrav
od kuda si skinuo zadnji phoenix?
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Dali je jos nesto potrebno skinuti osim jedne od verzije phoenix-a i fw da bi flesovao N95? Ima li neko neko upustvo za ove novije phoenix-e? I da li da skinem, npr sa ovog linka u predhodnom postu, orginalnu verziju ili krekovanu?
Bok ljudi !
Imam 5310 v10.10 RM303 i variant 26.02.S obzirom da na NSU još nema novi FW, da li bi sa phoenixom našao noviji FW i koji ? I da li bi ustavri nešto bitnije dobio s novim FW-om. Cujem razne price da je lako skurit mob s PS-om. Molim malu pomoc.
hvala
Bookmarks