a jel tebi palo napamet da dobar mac mac i mac kosta masu love? i slobodno se usudin rec da mac od 15000 nije ravan PC od 8000
i mac je za profesionlanu obradu slika a profesionalci kupuju macove od 20000+ kuna min
Čini se da za misec do dva kupujem komp i kupija bi ovo:
- DFI MBO Lan Party DK P45-T2RS S.775 ATX
- Procesor Intel Core 2 Quad Q9550 , 4x2.83GHz, socket 775, 12Mb
- DDR2 4Gb (2x2Gb) PC8500 Corsair, 1066MHz, TWIN2X4096-8500C
- VGA Ati Radeon HD 4850, 512Mb GDDR3 256bit, Dual slot Fansink
- Napajanje CORSAIR 550W, VX Series CMPSU-550VXEU, 12cm vent., ATX
- DVD upisivač Pioneer DVR-216DBK, DVD±RW, 20x DVD±R ,10x DL
- THERMALTAKE Matrix VD2000BNS, MIDI, black, bez napajanja
- Miš Logitech MX 518 Gaming Optical Mouse, srebrno-crni
- Tipkovnica Logitech UltraX Premium Keyboard, USB, HR, srebrno/crna
- Lenovo L220X, T33HNEU, 22" Wide 16:10 LCD TCO03 Hybrid
Šta mislite o ovim komponentama, šta bi minjali?
inaće, sprobal fotošop novi danas na svojoj makini trenutne vrijednosti oko 1500kn, sve klizi, čak brže od trojke
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ja ću jedno 20 puta godišnje radit konverzije 1000 snimaka iz RAW u JPEG i to u jednom danu.
sve odlicno samo ja bi uzeo mis mozda neki malo bolji ( laserski )
i mozda napajanje od chieftecka il fortrona ona su po meni bolja
ozeo si memoriju koja sluzi za overclock ako neplaniras overclockat i nije toliko nuzna al eto kvalitetna je
i mozda bi ipak uzeo gigabyte EP45-DS3R jer vidin ljudi imaju problema s DFIom - (http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=124256) protiv GB nista puno negovore
Mene brine koja si kondenzatori na kojoj matičnoj.
Odlicna konfa. Ja nist ne bih mjenjao. Nece bit bas za igranje (preslaba grafa za 1920x1080), ali za sve ostalo, k'o zmaj.
I otkad je Chieftec bolji od Corsair VX serije? LoL![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
mislio san u cjenovnom rangu jer san mislio da je corsair dosta skuplji sad vidin da je razlika samo 100 kn moja isprika
ma zast je preslaba @mačor... dovoljno je 1280x1024
Meni ne pada napamet koristiti monitor ispod njegove maksimalne razlučivosti, uostalmo LCD na njoj i daje svoje najbolje rezultate.
O tome govorim. Neke igre sa AA-om i AF-om (koji na toj rezoluciji zaista pokazuju razliku) ostavljaju bez daha ovu 4850.
I o rezi. Ovaj ima jos vecu rezoluciju nego drugi 22" monitori.
kod ovakvih radnji, obratiti obavezno pažnju na miš. miš mora biti kvalitetan. laserski, visoke razlučivosti.
Mislim da ću na neko kratko vrime odgodit kupnju(možda i neću), ali sigurno uzimam Core i7 920 jel je jači nego QX9770 koji je inače 7000kn.
Bookmarks