Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 55

Tema: Zeitgeist

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Neka nokia
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sve organizirane religije su lose. Mi pricamo o rkc jer o njoj najvise znamo, ali siguran sam da i u muslimanskoj i zidovskoj ima istih i vecih idiotarija.

Pogledaj samo uznesenje te djevice marije? Do 1950 i neke je bila mrtva i pokopana, da bi se onda tadasnji papa dosjetio da bi bilo puno kulerskije da su je andjeli odveli. Pa je to i rekao, 1950 godina nakon njezinog sprovoda. I kad su ga svi (pa i njegovi popovi) pitali kako i otkud mu sad to, samo je rekao da je on papa i da je nepogresiv, a to o mariji je dogma.

A za poljuljati vjeru samo pogledaj oko sebe; ubojice i mafijasi imaju hrpu para, lagodan zivot, sve naj naj, a vecina onih bakica koje s 80 god kopaju po kontejnerima imaju krunicu i zahvaljuju bogu za svaku mrvicu. Pogledaj afriku. Ili jos jednostavnije, odi u bilo koju bolnicu na onkologiju pa mi se usudi reci da postoji bog koji je rekao da je to bozja volja nekog svemocnog boga koji sve to moze prekinuti da zeli.

Ponavljam, jedno je vjerovati u "nesto", i normalno je, jer mi ustvari ne znamo nista. A drugo je vjerovati u tog i tog boga pod pokroviteljstvom te i te crkve.

Kako su nasi krenuli ubrzo mozemo ocekivati RKC-R-A.
    It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...

Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Slide Pregledaj post
    Kako su nasi krenuli ubrzo mozemo ocekivati RKC-R-A.
    looooooool pregenijalno si to rekao
    ma dajte, prestanite se prepirati.
    svatko od nas vjeruje u nesto. neki u boga, neki u alaha, neki u sotonu a neki u procesore i rame.
    zato sto smo svi ljudi i u covjecjoj biti nam je usadjena potreba, instinkt, refleks, stolivec da vjerujemo u nesto sto je iznad nasih ogranicenih mogucosti poimanja. sve sto je neobjasnjivo ili nadnaravno sveto je ili prokleto
    na tome se temelji i svaka religija.
    mi se nismo rodili kao rimokatolici, muslimani, zidovi, hinduisti, sotonisti. to nam je nametnuo odgoj, roditelji, sredina.
    stamp, da si se rodio u iranu od roditelja muslimana danas bi jednako gorljivo branio alaha.
    to je jednostavno tako. vjerujte u sto god zelite, ispovjedajte se svome bogu koji god on bio. ali prihvatite cinjenicu da ima ljudi koji ne poimaju tog boga jednako kao i vi, a posebice imajte na umu da im svoga boga NE MOZETE i NE SMIJETE nametati kao jedinog i ispravnog. i tu sad dolazimo do ratova i sranja kroz povijest koji su se vodili pod pokroviteljstvima crkava i bogova, dolazimo do nametanja vjere, blabla. svaki covjek ima mozak, ima um. sam neka odabire u sto ce vjerovati i kojim ce se nacelima voditi.
    punkt.
    ajmo sad malo o 9/11
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove